giorgos1966 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Παιδια θελω ενα dvd που εχω γραψει να μπορεσω, εαν υπαρχει καποιο προγραμμα,να κοψω καποιο κομματι του!
vdanasto Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δεν γίνεται. Απλά πάρε τα πράγματα που θέλεις και γράψε ένα νέο δισκάκι.
TheELF Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δεν γίνεται, πρέπει να την τραβήξεις στον Η/Υ να την επεξεργαστής και να την ξαναγράψεις.
parsifal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Παιδια θελω ενα dvd που εχω γραψει να μπορεσω, εαν υπαρχει καποιο προγραμμα,να κοψω καποιο κομματι του! DVD που έχεις γράψει εσύ ==> χλωμό να έχει προστασία CSS το δισκάκι. Άρα, μπορείς να ανοίξεις απευθείας από το δισκάκι το αρχείο .vob που περιέχει το κομμάτι που θες με κάποιο πρόγραμμα όπως το Avidemux. Δες εδώ σχετικό οδηγό για το κόψιμο: http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/video/κόψιμο-ράψιμο-αρχείων-video-με-δωρεάν-λογισμικό-r132
giorgos1966 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δεν γίνεται, πρέπει να την τραβήξεις στον Η/Υ να την επεξεργαστής και να την ξαναγράψεις. Τα αρχεια που ειχα ξεχωριστα δεν τα εχω πια.ολα τα εχω φτιαξει σαν εργο με μεταβασεις κτλ.το dvd εχω τωρα μονο.εαν ενοειται παιδια αυτο πως να το κανω; ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.