DimitrisGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Thermalright T-Rad2 Video Card GPU Cooler Γνώμες? Πιο Custom.
DimitrisGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Πήρα την ψήκτρα που ανέφερε ο Thanos1972 ( Σε ευχαριστώ πάρα πολύ) Έτυχε ο πωλητής να είναι γείτονας και τα βρήκαμε τσακ μπαμ. Μια συμβουλή. Τα ψηκτράκια με σκέτη θερμοεπαγωγική να τα αφήσω η να πάω να πάρω patch?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Βοηθεια.Εχω μια gf210 αγορασμενη απο πλαισιο καινουργια σφραγισμενη.ΤΗν τοποθετησα σε εναω pc και δεν ελεγε να ανοιξει την αναγνωρισει την καρτα.Το pc ηταν πολυ παλι και θεωρησα οτι μπορει να εχει προβλημα η εισοδος.Για αρκετο καιρο δεν την χρησιμοποιησα την καρτα και την κρατουσα .Σημερα εβαλα εναν αλλο ν υπολογιστη και επισης δεν λεει να την δει[δεν την βλεπει ουτε απο το device manager ,τιποτα].Οι drivers που κατεβαζω ειναι αυτοι http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-285.62-whql-driver.html Οταν το αοιγω μου λεει οτι δεν βρεθηκε συσκευη.Τι μπορει να φταιει?προβληματικη καρτα?Υπαρχει καποιο τιπ [τιποτα μεσα απο το bios ?]
aravager Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αν η μητρική έχει δύο θέσεις για GPU δοκίμασε να την βάλεις στο άλλο slot για να βεβαιωθείς αν είναι χαλασμένη για αρχή.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μια εχει,αλλα εχω δοκιμασει και σε αλλο pc και παλι δεν το εβλεπε..Καινουργια καρτα κια να ειναι χαλασμενη>?
Chris92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αφου την εχεις δοκιμασει και σε αλλο υπολογιστη και εχεις βεβαιωθει οτι δεν λειτουργει σωστα τοτε καλο ειναι να την στειλεις πισω στο πλαισιο με την εγγυση της(αν ισχυει ακομα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα