eliath Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ναι το βγαζει οποιαδηποτε στιγμη .Χωρις να εχω παιξει καν παιχνιδι και οχι δυστυχως να την δοκιμασω εγω αλλου δεν υπαρχει δυνατοτητα.αλλα την δοκιμασαν εκεινοι στο σερβις γιατι ειδα οτι ετρεχε σε συστημα.
skim045 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Το οτι τη δοκίμασαν στο σερβις δεν μου λέει και πολλά γιατί όπως λες τρώει κάτι αναλαμπές και δουλεύει και άλλες φορές όχι. Μπορεί να έτυχε να έφαγε αναλαμπή και να δούλεψε όταν την πήγες στο σερβις. Θα μου πεις οτι και στο άλλο pc που θα δοκιμαζόταν μπορεί να τύχαινε και να δούλευε, αλλά μία δοκιμή παραπάνω δεν βλάπτει. Πολύ μπερδεψιμέικο . Να υπολογίσω οτι ούτε άλλο τροφοδοτικό μπορεί να βρεθεί για δοκιμή(απο κανα φίλο ίσως).
eliath Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Σωστα υπολογισες!Θα παρω την παρασκευη τροφοδοτικο παντως.
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μη δίνεις έτσι λ7, μπορεί να μην έχει τίποτα το τροφοδοτικό σου. Βρες ένα άλλο να δοκιμάσεις πρώτα.
eliath Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ρε παιδες αυτο ειναι το προβλημα αν εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο καποιος θα εκτιμουσα μια απαντηση...
skim045 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μου φαίνεται οτι μονόδρομος είναι να δανειστείς απο κανένα φίλο ένα τροφοδοτικό για αρχή να δεις αν θα σου κάνει τα ίδια.
probe Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 http://www.tomshardware.com/news/ATI-Grey-Screen-Fix-5870,9549.html Θα βρεις και άλλα παρόμοια θέματα σε forum, ψάχτο και λίγο στο Google.
LouCi4er Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ρε παιδες αυτο ειναι το προβλημα αν εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο καποιος θα εκτιμουσα μια απαντηση... Ειναι γνωστο προβλημα με ορισμενες καρτες της σειρας 5χχχ.Grey screen with vertical lines το λενε.Δεν φταιει ουτε το τροφοδοτικο σου,ουτε η μητρικη.Το προβλημα ειναι στην καρτα.Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω σε μια 5770.Να φανταστεις εμενα το εκανε 5 στις δεκα φορες που πηγαινα να τρεξω καποιο game.Αμα ομως το ξεκιναγε,και 5 ωρες να επαιζα δεν εκανε κιχ.Μολις ομως πηγαινα να τρεξω το σκακι των win,μεσα σε ενα λεπτο το πολυ ετρωγα γκρι οθονη.Αυτο το εκανε διοτι το προβλημα που εχει η καρτα ειναι στις μνημες,οταν πανε απο κατασταση idle σε full.Αν δεις το σκακι,μολις κανεις κινηση παει full η καρτα ενω μεχρι να κανει κινηση ο υπολογιστης πεφτει idle.Μολις κανει ο υπολογιστης παλι full και μεχρι να κανεις εσυ παλι idle.Γιαυτο εκει ειχα 10 στα 10 γκρι οθονη ενω σε βαρια games οπως ειπα αμα τα ξεκιναγε κανενα προβλημα.Θυμαμαι τοτε που την ειχα δωσει πισω στο pc1 για ελεγχο και αντικατασταση,ο τεχνικος την πηρε στα χερια του Τριτη και κατεληξε να με παρει να μου πει οτι οντως ηταν χαλασμενη την Παρασκευη.Τις 4 αυτες ημερες με επερνε καθε μερα και μου ελεγε οτι η καρτα δεν εχει κανενα προβλημα.Παλι καλα που ηταν καλο παλικαρι και επεμενα και εγω λιγο,αλλιως θα την ετρωγα στην μαπα τωρα. Λοιπον,καταρχην ποιους drivers εχεις?Βαλε μια εκδοση που κραταει idle 400/1000 και δοκιμασε να δεις αν θα σου κανει παλι τα ιδια.Αν και δεν ειναι λυση αυτο,πολλοι τις εχουν ακομα ετσι.Παντως σου λεω οτι ειναι σιγουρα θεμα καρτας.
Hael Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Το πρόβλημα είναι αυτό που σου λέει ο LouCi4er, το είχα και εγώ με μια 5770. Λέγεται grey screen of death.
eliath Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 HAel - Louci4er και ολα τα παιδια ευχαριστω πολυ δεν θυμαμαι ποιους drivers εχω βαλει ,κατα πασα πιθανοτητα τους τελευταιους (οχι την beta ) εκδοση .Ειναι ακριβως το προβλημα που περιγραφετε!!!Δηλαδη την παω πισω και την αφηνω οσο παει για να το δουν ετσι ?Ευχαριστω και παλαι και συγνωμη που αργησα να απαντησω. Driver Packaging Version 8.821-110126a-112962C-ATI Catalyst Version 11.2 Provider ATI Technologies Inc. 2D Driver Version 8.01.01.1123 2D Driver File Path /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000 Direct3D Version 7.14.10.0812 OpenGL Version 6.14.10.10524 Catalyst Control Center Version 2011.0126.1749.31909 Αυτους εχω Louci4er. Ειναι γνωστο προβλημα με ορισμενες καρτες της σειρας 5χχχ.Grey screen with vertical lines το λενε.Δεν φταιει ουτε το τροφοδοτικο σου,ουτε η μητρικη.Το προβλημα ειναι στην καρτα.Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω σε μια 5770.Να φανταστεις εμενα το εκανε 5 στις δεκα φορες που πηγαινα να τρεξω καποιο game.Αμα ομως το ξεκιναγε,και 5 ωρες να επαιζα δεν εκανε κιχ.Μολις ομως πηγαινα να τρεξω το σκακι των win,μεσα σε ενα λεπτο το πολυ ετρωγα γκρι οθονη.Αυτο το εκανε διοτι το προβλημα που εχει η καρτα ειναι στις μνημες,οταν πανε απο κατασταση idle σε full.Αν δεις το σκακι,μολις κανεις κινηση παει full η καρτα ενω μεχρι να κανει κινηση ο υπολογιστης πεφτει idle.Μολις κανει ο υπολογιστης παλι full και μεχρι να κανεις εσυ παλι idle.Γιαυτο εκει ειχα 10 στα 10 γκρι οθονη ενω σε βαρια games οπως ειπα αμα τα ξεκιναγε κανενα προβλημα.Θυμαμαι τοτε που την ειχα δωσει πισω στο pc1 για ελεγχο και αντικατασταση,ο τεχνικος την πηρε στα χερια του Τριτη και κατεληξε να με παρει να μου πει οτι οντως ηταν χαλασμενη την Παρασκευη.Τις 4 αυτες ημερες με επερνε καθε μερα και μου ελεγε οτι η καρτα δεν εχει κανενα προβλημα.Παλι καλα που ηταν καλο παλικαρι και επεμενα και εγω λιγο,αλλιως θα την ετρωγα στην μαπα τωρα. Λοιπον,καταρχην ποιους drivers εχεις?Βαλε μια εκδοση που κραταει idle 400/1000 και δοκιμασε να δεις αν θα σου κανει παλι τα ιδια.Αν και δεν ειναι λυση αυτο,πολλοι τις εχουν ακομα ετσι.Παντως σου λεω οτι ειναι σιγουρα θεμα καρτας. Πως φιλαρακι μπορω να βαλω drivers για το idle που λες ?πως θα το δω?Επεσες διανα παντως bro!
LouCi4er Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Φιλε μου,επεσα διανα γιατι εγω ξερω ποσο ειχαν σπασει τα νευρα μου οταν ειχα την 5770. Τωρα εσυ εχεις τους 11.2 Στο λεει:Catalyst Version 11.2 Κοιτα,αν θυμαμαι καλα απο 10.5 μεχρι 10.9 με το που κλοκαρεις εστω και 5MHz ξεχνας το 157/300 και παιζεις idle 400/1000.Γιαυτο το λογο τους ειχαν βγαλει αλλωστε,για τις γκρι οθονες.Αν εχεις καποια απο αυτες τις εκδοσεις βαλτη,κλοκαρισε την 5870 λιγο,10-15 MHz ωστε να εχει 400/1000 idle και κοιτα αν στο ξανακανει.Παντως ειναι καθαρα προβλημα Hardware και δεν προκειται να απαλαγεις 100% οτι και να κανεις.Γι'αυτο καλα ειναι να βρεις ενα τροπο με τον οποιο η γκρι οθονη θα ερχεται οποτε θες,οπως ειχα κανει εγω με το σκακι.Δοκιμασε πρωτα με καποια απο τις εκδοσεις driver Που σου ειπα και μετα βαλε παλι τους 11.2 και προσπαθησε να παιξεις σκακι.
DimitrisGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά καλημέρα, (Για να μην ανοίγω άλλο θέμα) Κάτοχος μιας Ati Radeon HD 5870, Καιρό τώρα αντιμετωπίζω προβλήματα θερμοκρασιών. Έχω αποκλείσει άλλα HW relevancy issues και έχουμε καταλήξει σε freezαρίσματα του workstation από Θερμοκρασία (Αυτό βέβαια συμβαίνει την ώρα που παίζω παιχνίδι, στο OS περιβάλλον και με default καλά κρατεί και κανένα πρόβλημα.) Αρκετές προσπάθειες έκανα για να μπορέσω με το "μαμά" σύστημα ψύξης να βελτιώσω τη θερμοκρασία εξωτερικά με κάποια fans πρός το GPU αλλά καμία τύχη (Φυσικά...) Άνοιξα και άλλαξα παράλληλα και θερμοεπαγωγική πάστα όπου είχε την "πλαστελίνη" που ανάθεμα και αν πάταγε σωστά... Το μόνο που έχω καταφέρει είναι μέσω Catalyst να έχω σηκώσει το Fan Speed @ 70% και να περιμένω πότε θα σηκωθεί το μηχάνημα από το έδαφος και πότε θα επισκεφτώ ΩΡΛ για τα αυτιά μου. Επίσης θα το πάρω στο χέρι κάποια στιγμή. Για υδροψυξη δεν δύναμαι οικονομικά να προχωρήσω (εκτός βέβαια και αν έχετε να προτείνεται κάτι όσοι έχετε ασχοληθεί, γιατί εγώ εν το κατέχω το άθλημα). Είδα τα after market συστήματα: Accelero της Arctic Cooling, Zalman ( θα κάνω μια απόπειρα να δω από πλαίσιο τι παίζει μιας και είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος) Γενικά το έχασα λίγο μετά από ένα σημείο. Τις απόψεις σας και τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ.
evoluti0n Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά καλημέρα, (Για να μην ανοίγω άλλο θέμα) Κάτοχος μιας Ati Radeon HD 5870, Καιρό τώρα αντιμετωπίζω προβλήματα θερμοκρασιών. Έχω αποκλείσει άλλα HW relevancy issues και έχουμε καταλήξει σε freezαρίσματα του workstation από Θερμοκρασία (Αυτό βέβαια συμβαίνει την ώρα που παίζω παιχνίδι, στο OS περιβάλλον και με default καλά κρατεί και κανένα πρόβλημα.) Αρκετές προσπάθειες έκανα για να μπορέσω με το "μαμά" σύστημα ψύξης να βελτιώσω τη θερμοκρασία εξωτερικά με κάποια fans πρός το GPU αλλά καμία τύχη (Φυσικά...) Άνοιξα και άλλαξα παράλληλα και θερμοεπαγωγική πάστα όπου είχε την "πλαστελίνη" που ανάθεμα και αν πάταγε σωστά... Το μόνο που έχω καταφέρει είναι μέσω Catalyst να έχω σηκώσει το Fan Speed @ 70% και να περιμένω πότε θα σηκωθεί το μηχάνημα από το έδαφος και πότε θα επισκεφτώ ΩΡΛ για τα αυτιά μου. Επίσης θα το πάρω στο χέρι κάποια στιγμή. Για υδροψυξη δεν δύναμαι οικονομικά να προχωρήσω (εκτός βέβαια και αν έχετε να προτείνεται κάτι όσοι έχετε ασχοληθεί, γιατί εγώ εν το κατέχω το άθλημα). Είδα τα after market συστήματα: Accelero της Arctic Cooling, Zalman ( θα κάνω μια απόπειρα να δω από πλαίσιο τι παίζει μιας και είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος) Γενικά το έχασα λίγο μετά από ένα σημείο. Τις απόψεις σας και τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ. Στειλε μυνημα σε http://www.visionstudio.gr/ και http://www.eworld.com.gr/eworld/ παλιοτερα τις ειχαν ρωτα μηπως μπορουν να φερουν
Thanos1972 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Την ψυχτρα της zalman την πουλαει ενα παλικαρι εδω μεσα Ψυχτρα link. Κανε εναν κοπο και στειλε ενα μηνυμα.(αν και μου φαίνεται ψιλοακριβη προσωπικα)
DimitrisGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Vision Studio ( inactive product ) για το άλλο ειδομεν. Ευχαριστω πάντως evoluti0n Την ψυχτρα της zalman την πουλαει ενα παλικαρι εδω μεσα Ψυχτρα link. Κανε εναν κοπο και στειλε ενα μηνυμα.(αν και μου φαίνεται ψιλοακριβη προσωπικα) Σε ευχαριστώ Thanos1972. Μόλις έστειλα... απλά δεν έχω και πολλές επιλογές. Έχεις κάποια άλλη γνώμη/πρόταση περί αυτού !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα