Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω παιδες .Καλως σας βρηκα!

Προσφατα απεκτησα μια 5870ΗD της sapphire,μετα απο περιπου 10 ημερες λειτουργιας σε κανονικες συνθηκες (θερμοκρασια,κτλ),η οθονη παγωνει ,γινεται πορτοκαλι η ασπρη η μπλε η πρασινη!αναλογα με το τι παραθυρο ειναι ανοιχτο ,και κολλαει το pc!!Το ασχημο ειναι οπως προειπα οτι το κανει σε ασχετες στιγμες και οχι συνεχεια !Eχω αλλαξει θυρα στην καρτα,εκανα clean και εβαλα drivers,εκανα καθαρη εγκατασταση λογισμικου,εκανα memtest ,ετρεξα benchmarks,οταν το εκανε σε μεγαλυτερη συχνοτητα την πηγα πισω και την ειχαν τεσσερις μερες και ετρεχε χωρις προβλημα ειπαν!παρολα αυτα μεσα σε 3 ημερες ,4η σημερα το εκανε 2 φορες βγαζοντας ασπρη οθονη!

Oλα ειναι στην εγγυηση απλα θελω τα φωτα σας .

Ευχαριστω προκαταβολικα .

Το συστημα ειναι το εξης:

ASUS Rampage III Extreme Republic of Gamers,ix58

-OCZ Agility 2 Series OCZSSD2-2AGT40G

-Intel COre i7 930

-OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel CL9 Edition 8GB RAM

-Sapphire RADEON HD 5870 1Gb + LG 23'' LED LCD E2350V-PN PIANO BLACK

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με άλλη κάρτα γραφικών δοκίμασες ή στο ίδιο σύστημα είχες στην αρχή άλλη κάρτα γραφικών και μετά αλλάχτηκε?

Δημοσ.

Δυστυχως δεν υπαρχει αλλη καρτα για να δοκιμασω ,το συστημα στηθηκε με αυτην .λεω να παρω αλλη μια και να τις crossfire μετα αλλα...πρεπει να βρω τι φταιει πρωτα!

Δημοσ.

Όχι ότι είναι σίγουρα αυτό, αλλά αν έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις με άλλο, go for it.

Λεω να παρω κανενα enermax η corsair.

Δημοσ.

Για σύστημα που δεν καταναλώνει πάνω από 300W να πάρεις 1.05KW τροφοδοτικό;

Κάτι δεν πάει καλά στην από πάνω πρόταση..

χεχεχε το διορθωσα εκ παραδρομης το εγραψα γιατι κοιτουσα καποια εκεινη τη στιγμη η 800 θα παρω η 850.

Δημοσ.

Όντως έτσι δείχνει με πρώτη ματιά.

Το θέμα είναι, είναι αυτό το πρόβλημα και δεν έτρεξαν τα tests εκεί που την πήγε, ή είναι τροφοδοτικό, μητρική, οδηγοί ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Μμμμμμμμμμ. Λίγο στο τροφοδοτικό πήγε επίσης το μυαλό μου. Μπορείς να δοκιμάσεις τη κάρτα γραφικών σε άλλο pc για να διαπιστώσεις και μόνος σου αν όντως η κάρτα δεν βγάζει κανένα πρόβλημα?

Δημοσ.

Στο κατατημα παιδια ετρεξαν τεστ ,οπως εξαλλου και εγω !Το θεμα ειναι οπωε εχω πει οτι το κανει σε ανυποπτο χρονο!!!Οχι συνεχεια !!Μπορει δεκα ημερες να το κανει συνεχομενα και 5 να μην το κανει!Drivers ..μμμ..ισως .αλλα εχω κανει 3 format ,το τελευταιο προχθες!μητρικη δεν ειναι εχω βαλει παλια καρτουλα πανω και τρεχει κανονικα.Το θεμα ειναι το εξης ,επειδη η καρτα που εβαλα δεν ειναι της ιδιας κατηγοριας ,δεν μπορω να το διαπιστωσω εφοσον προφανως δεν τροφοδοτουνται το ιδιο..ουτως αλλως θα αλλαξω τροφοδοτικο και κουτι ,ηταν στο προγραμμα .και θα το παω πακετο.απλα εχω δοκιμασει τα παντα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει και ποτε!Και φυσικα εαν δεν παρουσιασει το προβλημα στο service η καρτα δεν αλλαζεται!

Δημοσ.

Μπορεί να τύχει να σου βγάλει το πρόβλημα ενώ σερφαρεις μόνο? Χωρίς όμως να έχεις παίξει παιχνίδια καθόλου? Επίσης απάντησε μου. Μπορείς να δοκιμάσεις τη κάρτα σε άλλο pc?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...