konstantinos77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Παιδια ειχα το εξης προβλημα .Εχω τους 267.24 και δοκιμαζοντας να κανω clean install αφου κανει remove τους παλιους κατα την διαρκεια της εγκαταστασης βγαζει μπλε οθονη και κανει reboot.Δοκιμασα να κανω update τα bios αλλα δεν καταφερα τιποτα.Τα ιδια δηλαδη .ΤΟ περιεργο ειναι οτι οταν βγαζει τους παλιους και κανει reboot μπορω μετα να εγκαταστησω τους νεους χωρις προβλημα .Το προβλημα ξεκιναει οταν εχει προηγηθει η διαδικασια απεγκαταστασης παλιων με την επιλογη clean install της nvidia .Aν ακολουθησω την παλια διαδικασια με απεγκατασταση απο control panel ,driver sweeper ,ktl τοτε δεν υπαρχει προβλημα .Δοκιμασα επειτα να κανω clean install σε safe mode και δουλεψε ολη η διαδικασια απεγκαταστασης-εγκαταστασης .Δεν μπορω ομως να καταλαβω τι εφταιξε και σε κανονικο mode πεταει blue screen ,μαλιστα εγραφε fault page in nonpaged area. Ειναι σωστο τωρα που η διαδικασια εγκαταστασης εγινε σε safe mode ή θα εχω προβλημα ?
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το σωστο και απολυτα ασφαλες ειναι ο παλιος παραδοσιακος τροπος που ανεφερες, uninstall drivers, restart se safe mode me driver sweeper,restart se safe mode και εγκατασταση καινουριους ντραιβερς. Ανεκαθεν ετσι το εκανα χωρις κανενα προβλημα.
konstantinos77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Nαι δεν διαφωνω και εγω τωρα αναγκαστικα ετσι το κανω .Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν λειτουργει το clear install της nvidia.Πριν 15 μερες που ειχα κανει format ειχα βαλει τους 266.χχ και κατοπιν ειχα κανει clear install μια χαρα.Απο τοτε μονο τα windows κανουν updates ,το avast εχω και το bc2 τιποτα αλλο .Απορω πως ωρες ωρες παθαινει εμπλοκη το συστημα στα καλα του καθουμενου .Εντωμεταξυ να μην μπορουσα να φορτωσει καθολου drivers να πω οκ ,αλλα εδω το παραδοξο ειναι οτι ο installer της nvidia κολλαει οταν εχει απεγκαταστησει drivers και βαζει νεους .Αν την απεγκατασταση την κανω εγω απο το control panel των windows μετα ο installer δεν εχει προβλημα στην εγκατασταση μονο .Φοβερο δηλαδη πια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.