Προς το περιεχόμενο

Clockαρετε η 5850?

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, δν έχεις πρόβλημα, ένα fan θα φέρνει αέρα, και επειδή τρία θα βγάζουν θα δημιουργηθεί αρνητική πίεση και το κουτί θα μπάζει από χαραμάδες και γρίλιες αέρα.

To ΑΒ είναι ...στο κέντρο της φωτό :) (ΑΒ=ΑfterBurner) :D

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

α οκ!!δεν καταλαβα οτι ηταν αρχικα!!δεν μου δινει δυνατοτητα να παω πανω απο 775core και 1125 memory clock!!!αυτο λεω τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να μου δωσει το προγραμμα δυνατοτητα να τα ανεβασω...???

Δημοσ.

Go go, βασάνισε την.

Πάρε και ένα tip: Βάλε μνήμες @ 1100 με την μία και ψάξε τον πυρήνα. Δοκίμασε ρεύματα μέχρι ~ 1.200 για αρχή. Πειραματίσου και βρες την χρυσή τομή :)

Cheers :)

Δημοσ.

Θα έχεις καταπληκτικά αποτελέσματα στο κλοκάρισμά της.

ΙΜΗΟ απλά η κορυφαία επιλογή για OC της προηγούμενης γενιάς.

Το μόνο δύσκολο είναι ότι ξεχνάς πολλές λύσεις της αγοράς… εάν θες να πάς παραπάνω θα πρέπει να δώσεις μπόλικα λεφτά.

Άρα στύψε τη – πραγματικά αξίζει.

Δημοσ.

Go go, βασάνισε την.

Πάρε και ένα tip: Βάλε μνήμες @ 1100 με την μία και ψάξε τον πυρήνα. Δοκίμασε ρεύματα μέχρι ~ 1.200 για αρχή. Πειραματίσου και βρες την χρυσή τομή :)

Cheers :)

Τσιγγουνη. :mad:

Δεν υπαρχει 5850 που να παιζει χαμηλοτερα απο 1175 μνημες,μην πω οτι το 95% παιζουν ανετα 1200.Αλλα εχεις δικιο,αστον να παει σιγα-σιγα,να μαθαινει κιολας.

Δημοσ.

Θεωρείται ακόμα δυνατή Κάρτα δηλαδή εεε;

Εννοειτε.Απλα τα στοκ ρολογια της 5850 (725/1000) την σκοτωνουν.Η καρτα δειχνει την πραγματικη αξια της στα 900+.Μια 5850 920-950/1200 ειναι πραγματικα πολυ δυνατη.Και,απο οσα εχω δει μεχρι τωρα τουλαχιστον,δεν ειναι νουμερα που πιανονται δυσκολα.Μεχρι τα 28nm βγαζει στο πολυ χαλαρο.

Δημοσ.

καλησπερα δεν την εχω κλοκαρει ακομα...θα δω ποτε θα την παρω την αποφαση...παντως την ανοιξα και της ανανεωσα την θερμοαγωγιμη...της εβαλα ceramique...και σε idle παιζει καμια 10αρια βαθμους κατω...καλα δεν ειναι?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ξεκινησα να κανω oc Tης καρτας μου αλλα στο MSIAfterburner.cfg που αλλαζεις απο 0 σε 1 δεν με αφηνει μου βγαζει αυτο

25900560.th.png

τι κανουμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...