Προς το περιεχόμενο

Νέα κάρτα γραφικών

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/345361/Corsair-Builder-Series-CX430-V2.html

http://www.skroutz.gr/s/302212/OCZ-StealthXStream-2-500W.html

http://www.skroutz.gr/s/343393/Corsair-Builder-Series-CX500-V2.html

Πάντως στο χέρι σου είναι να δοκιμάσεις με το Premier και μετά ν' αποφασίσεις αν θα το αλλάξεις, δε σε υποχρεώνει κανένας, ειδικά αν έχεις σφιχτό budget.

Δημοσ.

Γιατι δεν κοιτας στις αγγελιες για καμια μεταχειρισμενη καρτουλα???? Με 120 εχω δει μεχρι και 295 να κυκλοφορει που ειναι καρταρα!!!! Ψξτο λιγο και εδω μεσα! Με 70 ευρω 5770!! Για κοιτα και εδω!

Δημοσ.

Να συμπληρώσω στις επιλογές του phanispal και αυτό: CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W.

Καλή η GTX295, αλλά:

- Ξέχνα το Premier στα σίγουρα. Δεν είμαι καν σίγουρος αν τα παραπάνω επώνυμα 500αρια φτάνουν ή θέλει κάτι μεγαλύτερο...

- Θες καλό κουτάκι/airflow, αλλιώς εκεί μέσα θα γίνει σάουνα.

- NO DirectX11, για όποιον έχει σημασία αυτό.

Για used 5770 μάλιστα. Αλλά πρέπει να είναι απίκο 24/7 στις αγγελίες για το πότε θα εμφανιστεί μία, γιατί δεν βλέπω να μένουν εκεί πάνω από μερικές ώρες. Πουλιούνται "σαν ζεστό ψωμί" :)

Δημοσ.

Γειά σας!!! θα ήθελα να πάρω μια κάρτα γραφικών με 1,5 - 2 Gb γιατί έχω αυτή τη στιγμή την 4850 512mb αλλα δέν μου επαρκεί, ούτε AoC δεν μπορώ να παίξω καλά. Οπότε ήθελα μια να μπορώ να παίξω και αυριο μεθάυριο Skyrim. Έσω επεξεργαστή Core 2 duo και 4gb ram μνήμη.

Ποιά μου προτείνετε?

είδα μια προσφορά αλλα δεν ξέρω αν αξίζει ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μέχρι 150 τα δίνω.

Δημοσ.

Το πρόβλημα που δεν μπορείς να πάιξεις καλά πλέον τα καινούρια παιχνίδια με την 4850, δεν είναι η RAM της κάρτας, αλλά η GPU η οποία έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονάκια της. Σου φτάνει το 1GB RAM μέχρι αναλύσεις 1920x1200. Για παραπάνω από εκεί ψάχνεις για κάρτες με 1,5-2 GB, αλλιώς είναι άχρηστα.

Βάλε ένα 10αρικο παραπάνω και πάρε αυτήν XFX 6870. Δεν θα την έλεγες και καμιά SUPER προσφορά αλλά είναι η καλύτερη σε αυτά τα χρήματα. Αν θες να μείνεις στα 150 πας σε 6850/GTX460 1GB.

Δημοσ.

Παίζω σε ανάλυση 1680χ1050 την 460 έβαλα και εγώ http://www.amazon.co.uk/Palit-2GB-GeForce-Sonic-PCI-/dp/B003YXPN4S/ref=sr_1_5?s=computers&ie=UTF8&qid=1310707908&sr=1-5

Δέν ξέρω τι επιλογές έχω, Διαθέτω intel core2 Duo E6750 2,66 Ghz, 4Gb RAM

Board: ASUSTeK Computer INC. P5KC Rev 1.xx

Serial Number: MS1C81B10D04316

Bus Clock: 333 megahertz

BIOS: American Megatrends Inc. 0903 12/11/2007

Processor: 2,67 gigahertz Intel Core2 Duo

64 kilobyte primary memory cache

4096 kilobyte secondary memory cache

64-bit ready

Multi-core (2 total)

Not hyper-threaded

Δημοσ.

Daemonos και ο επεξεργαστής σου ένα πουσαρισματάκι το θέλει, χώρια που είναι και dual ενω ειδή αξιοποιούνται καλά οι quad.

Δώσε και όσο overclock σε παίρνει. Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα για μια 6870. Αφού πας στα 150Ε αξίζει τη διαφορά.

Δημοσ.

Όπως τα είπε και ο ninos30 αν και με μια 6850 που είναι στα 140Ε θα κανείς την δουλεία σου σε αυτήν την ανάλυση και με βάση το σύστημα που έχεις

Δημοσ.

με βάση το σύστημα που έχω τί επεξεργαστή να βάλω και τί κάρτα γραφικών?αλλα όχι να κάνω πλήρη αναβάθμηση. την μητρική θα την κρατήσω.

Μάλλον θα χρειαστείτε το Socked της μητρικής, πος το βλέπω αυτό?

Δημοσ.

Έχεις Ε6750 άρα socket775.

Να μείνεις με τον επεξεργαστή που έχεις ώσπου να βρεθεί σε ευκαιρία ένας μεταχειρισμένος τετραπύρηνος της σειράς Q9xxx, Q8xxx. Εντωμεταξύ τον χρονίζεις στα 3.0GHz. Εγώ λέω να πάρεις την 6870 που σου έβαλα στα 160 αλλιώς την 6850 στα 140 και είσαι κομπλέ

Δημοσ.

Ωραία θα πάρω την 5770 και θα πάρω και ένα νεο αναιμηστιράκι από τα 4 που μου προτείνατε (θα πάρω το ακριβότερο γιατί τι 40 τι 60)

Δημοσ.

Έχεις Ε6750 άρα socket775.

Να μείνεις με τον επεξεργαστή που έχεις ώσπου να βρεθεί σε ευκαιρία ένας μεταχειρισμένος τετραπύρηνος της σειράς Q9xxx, Q8xxx. Εντωμεταξύ τον χρονίζεις στα 3.0GHz. Εγώ λέω να πάρεις την 6870 που σου έβαλα στα 160 αλλιώς την 6850 στα 140 και είσαι κομπλέ

Πώς ακριβός θα γίνει αυτό? και πού θα βρώ επεξεργαστή?

Δημοσ.

Επεξεργαστή εδώ στις αγγελίες στο Insomnia. Να έχεις τον νου σου, αλλά πιστεύω θα βγούνε τέτοιοι όταν κυκλοφορήσουν οι BullDozer.

OCing, ανοίγεις ένα θέμα στο αντίστοιχο section του Insomnia, και εκεί τα τσακάλια θα σε βοηθήσουν. Πρώτα όμως να διαβάσεις έναν ωραίο οδηγό που έχει ως sticky

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...