Προς το περιεχόμενο

iPad 2 Launch (event) στο Golden-i! [pics]

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό που έζησα το πρωί του Σαββάτου ήταν πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα.

Στον χώρο του πολυκαταστήματος είχε αρχίσει να μαζεύεται κόσμος από τις 6 το πρωί.

Στις 7+ είχαν γίνει ήδη περί τους 20 και το προσωπικό ξεκίνησε να μοιράζει χαρτάκια.

Οι αριθμοί που μοιράστηκαν ήταν 25, δηλαδή 25 άνθρωποι έγιναν οι χαρούμενοι κάτοχοι ενός iPad 2 και όπως μάθαμε σε όλο το υπόλοιπο retail αλλά και τους APR’ s μοιράστηκαν λιγότερα(σε κάποιες περιπτώσεις μεγάλα καταστήματα πήραν μόλις 5 κομμάτια).

Για την Ιστορία να πούμε ό,τι η διαθεσιμότητα ήταν πάρα πολύ μικρή σε όλη την Ευρώπη. Για παράδειγμα στην Γερμανία παραδόθηκαν μόλις 300 κομμάτια ενώ στην Ελλάδα τα μισά ακριβώς, 150.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις ήταν όλοι θετικοί και υπομονετικοί και βοήθησαν στην κατάσταση που είχε διαμορφωθεί, οι φωνές και τα νεύρα βέβαια δεν έλειψαν από ανθρώπους που νομίζαν ό,τι η νέα αυτή επαναστατική συσκευή θα έλυνε τα οικονομικά/ερωτικά/οικογενειακά/επαγγελματικά προβλήματα τους και απαιτούσαν σε έντονο ύφος να το πάρουν εις βάρος κάποιων άλλων.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και εικόνες εδώ.

Δημοσ.

Πραγματικά υπάρχει κάποιος λόγος να στήνεσαι από τις 6 το πρωί και να τσακώνεσαι για μία συσκευή που πληρώνεις 500+ ευρώ? Αν την έδιναν τσάμπα θα το καταλάβαινα κάπως αλλά είναι σαν να παρακαλάς να τους δώσεις τα χρήματά σου...

Δημοσ.

Αν είναι όντως 150 στην Ελλάδα και εγώ αύριο έχω το ένα που περιμένω είμαι απίστευτα culoφαρδος...

Δημοσ.

Ήμουν κι εγώ ένας απο τους 25 τυχερούς...

Πάντως:

Επιβεβαιωνω την ύπαρξη light bleeding σε μια γωνία του ασπρου μου ipad2 16gb wifi. Είναι σε μικρό βαθμό και δεν ενοχλεί. Να το αφήσω ή να το πάω για DOA;

Δημοσ.

Ήμουν κι εγώ ένας απο τους 25 τυχερούς...

Πάντως:

Επιβεβαιωνω την ύπαρξη light bleeding σε μια γωνία του ασπρου μου ipad2 16gb wifi. Είναι σε μικρό βαθμό και δεν ενοχλεί. Να το αφήσω ή να το πάω για DOA;

αστο σε καμια βδομαδα θαχει φτιαξει μονο του... (αληθεια τωρα!)

Δημοσ.

αστο σε καμια βδομαδα θαχει φτιαξει μονο του... (αληθεια τωρα!)

Πως φτιάχνει μόνο του δηλαδή;

Δημοσ.

Ίσως έχει να κάνει με την κόλλα που χρησιμοποιείται για να να ενωθεί γυαλί-lcd..στο iphone εμφανιζόταν κιτρινίλα η οποία έφευγε μόλις στέγνωνε η κόλα. Για το ipad 2 δεν έχω ιδέα..

Δημοσ.

οσοι το πηραν ας μας κανουν καμια παρουσιαση εδω με εικονες και πληροφοριες αναλυτικη!!!!!!!!!!!στα ελληνικα οχι copy paste απο ξενα site κτλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...