kenmitsakos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 λιπον την επεκταση εγγυησης τελεικα δεν θα την παρω . το laptop ειναι πολυ καλος γρηγορος δεν το εχω βαλει και πολλα μεσα ακομα εχει 2x2 gb ram και εχει 1x4gb εχει δυο καρετες γραφικων την μια της intel HD και την ATI οταν θελω να ειμαι σερφαρο στο net να γραφω στο word και γενικα τετοιες εργασιες που δεν θελουν γραφικα χρειιμοποιω τις INTEL οταν ομως θελω να παιξω κανενα παιχνιδι να δω καμοια ταινια τοτε παταω ενα κουτι "μαγικο" που λεγεται GPU και τοτε αλλαζει καρτα γραφικων απο την μια στην αλλη (τωρα που φραφω το λαμπακι ειναι ανοιχο στο κουτι και χρεισμοποιω την intel οταν το πατησω σβηνει η οθονη και αλλα την καρτα) αυτην την δινατοτητα την εχει για να κατανα λωνει λιγοτερη ενεργεια-πανταρια .Εχει τα πανω κουμπια αφη για την μουσικη >> << > και την ενταση . Θα ηθελα να ρωτησω κατι εχει 2 αυτοκιλλητακια των windows 7 και intel core i3 της ATI δεν ειχε θα ηθελα να ρωτησω που θα βρω αυτοκολητο της ATI ;
panos9553 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 λιπον την επεκταση εγγυησης τελεικα δεν θα την παρω . το laptop ειναι πολυ καλος γρηγορος δεν το εχω βαλει και πολλα μεσα ακομα εχει 2x2 gb ram και εχει 1x4gb εχει δυο καρετες γραφικων την μια της intel HD και την ATI οταν θελω να ειμαι σερφαρο στο net να γραφω στο word και γενικα τετοιες εργασιες που δεν θελουν γραφικα χρειιμοποιω τις INTEL οταν ομως θελω να παιξω κανενα παιχνιδι να δω καμοια ταινια τοτε παταω ενα κουτι "μαγικο" που λεγεται GPU και τοτε αλλαζει καρτα γραφικων απο την μια στην αλλη (τωρα που φραφω το λαμπακι ειναι ανοιχο στο κουτι και χρεισμοποιω την intel οταν το πατησω σβηνει η οθονη και αλλα την καρτα) αυτην την δινατοτητα την εχει για να κατανα λωνει λιγοτερη ενεργεια-πανταρια .Εχει τα πανω κουμπια αφη για την μουσικη >> << > και την ενταση . Θα ηθελα να ρωτησω κατι εχει 2 αυτοκιλλητακια των windows 7 και intel core i3 της ATI δεν ειχε θα ηθελα να ρωτησω που θα βρω αυτοκολητο της ATI ; Κακως παντως που δεν θα κανεις επεκταση εγγυησης.
liakjim Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Κακως παντως που δεν θα κανεις επεκταση εγγυησης. +1 Αποψη μου να κανεις επεκταση στα 3 χρονια. Μια αλλαγη μητρικης παει στην μιση κ παραπανω αξια του φορητου. Μην το διακινδυνευεις. Παρτην κ πες στον εαυτο σου πηρα λαπτοπ τοσα ευρω (μαζι με την επεκταση ) με εγγυηση 3 χρονια. θα ηθελα να ρωτησω που θα βρω αυτοκολητο της ATI ; Δυσκολα θα βρεις. Ασε που πλεον δεν λεγεται ATI
bill_surf Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Γεια σας, καινούργιος στο insomnia. μπαίνω στο θέμα κατευθείαν. έχω ένα desktop εδώ και 5 χρόνια. σιγά-σιγά αρχίζει να πεθαίνει και σύντομα θα χρειαστώ κάτι καινούργιο. οι ανάγκες μου όμως πλέον απαιτούν φορητότητα. έτσι αποφάσισα να κοιτάξω για netbook. παιχνίδια δεν παίζω. είμαι λοιπόν μεταξύ του sony vaio s series και του macbook pro 13,3". έχω σπίτι μία 24" οπότε για αυτό θέλω 13άρι για να μεταφέρετε ευκολότερα. έχει κάποιος να προτείνει κάτι διαφορετικό ίσως; ουσιαστικά θέλω κάτι για να αντικαταστήσω το desktop. χθες βράδυ όμως μου ρίξαν και την εξής ιδέα. να κάνω κάποια αναβάθμιση στο desktop και όσον αφορά τη φορητότητα να πάρω ipad2. τα έχω κάπως χαμένα. αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. ευχαριστώ εκ των προτέρων
liakjim Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 bill_surf καλωσηρθες στην παρεα μας. Ανοιξε καινουργιο θεμα ωστε να βοηθηθεις καλυτερα. Στο θεμα που θα ανοιξεις να δωσεις παραπανω πληροφοριες πχ χρηματα που θα δωσεις, χρηση κτλ (πχ εδω λες 2 αντικρουομενα πραγματα δλδ netbook-αντικαταστατης desktop)
teo24 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 hι, ειμαι καινουργιος και το desktop (plato 2001) τα εχει παιξει..... εχετε καμια λυση για gaming laptop ως 800€ (με το ζορι). το μονο που θελω ειναι 2gb καρτα γραφικων ,4gb ram και i5 (εχω βρει ηδη 2 laptop που καλυβουν της προδιαγραφες)
ss13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 hι, ειμαι καινουργιος και το desktop (plato 2001) τα εχει παιξει..... εχετε καμια λυση για gaming laptop ως 800€ (με το ζορι). το μονο που θελω ειναι 2gb καρτα γραφικων ,4gb ram και i5 (εχω βρει ηδη 2 laptop που καλυβουν της προδιαγραφες) Καλώς όρισες , όπως είπε και πιο πριν το άλλο μέλος ( άνοιξε καινούργιο θέμα ) !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.