Προς το περιεχόμενο

αγορα laptop ;

kenmitsakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Σκοπευω και εγω να παρω ενα laptop τον Ιουνιο και θα ηθελα τη συμβουλη σας για τι χαρακτηριστικα να ψαξω (επεξεργαστη, καρτα γραφικων κ.τ.λ.). Τον θελω κυριως για gaming (τυπου Counter Strike, CoD κ.α.) και για να βλεπω ταινιες. Δεν θελω ομως να ειναι πολυ ακριβως (μεχρι 750€ φτανει η τσεπη μου). Τι προτεινετε;

Δημοσ.

α να σε ρωτησω κατι τελευτεω απο το πλαισιο πως σου φενεται το hp μπωρεις να μου απαντησεις ;

χιλια συγνωμη που σε πριζω .

Γεια σας παιδια. Σκοπευω και εγω να παρω ενα laptop τον Ιουνιο και θα ηθελα τη συμβουλη σας για τι χαρακτηριστικα να ψαξω (επεξεργαστη, καρτα γραφικων κ.τ.λ.). Τον θελω κυριως για gaming (τυπου Counter Strike, CoD κ.α.) και για να βλεπω ταινιες. Δεν θελω ομως να ειναι πολυ ακριβως (μεχρι 750€ φτανει η τσεπη μου). Τι προτεινετε;

αν θες να παιζεις cunter τοτε δεν θα χρειαζεσαι καμοια καλη καρτα γραφικων εκτος αν θες και αλλα παιχνιδια τοτε δεν μπωρο να σε βοηθεισω εγω

Δημοσ.

Αυτον? : http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-G6-1000ev-LF143EA-B1A.htm

Νομιζω οτι πρεπει να σκας πλακα.

Μου λες για καποιον με κατωτερο επεξεργαστη , σαφως κατωτερη καρτα γραφικων και 1 χρονο μονο εγγυηση.

Παρε οποιον θες. Στην τελικη αν βαριεσαι να πας στα καταστηματα, δωσε 6Ε κ στον φερνουν σπιτι σου. Over and out ./

Δημοσ.

θελω να το δω το laptop πως μην παρω γουρουνι στο σακη .

γιατι ειναι πιο κατωτερος του ο επεξεργαστης ;

Δημοσ.
αν θες να παιζεις cunter τοτε δεν θα χρειαζεσαι καμοια καλη καρτα γραφικων εκτος αν θες και αλλα παιχνιδια τοτε δεν μπωρο να σε βοηθεισω εγω

Για CS Source μιλαω ε...

Και οχι, παιζω και αλλα παιχνιδια.

Δημοσ.

οχι το ξερω επρεπε να κανω :(

να ρωτησω για την πανταρια οταν το πηρα το ανοιξα επαιξα λιγι και οταν εγτασε στα 7% το εκλεισα και το εβαλα για φορτωση 11 ωρες .

στο πλαισιο μου ειπαν οτι πρεπει να το φορτωνω κλειστο και οταν το χρεισιμοποιηω να μην εχει τον φορτηστη απανω ισχυει αυτο επειδι χαλα η πανταρια .

και εγω τι να κανω 6 ωρες κρατα τωρα στην πρωτη φορτωση κρατα μου λεει 2 ωρες .

τι ακριβως πρεπει να κανω ;

Δημοσ.

Επεκταση μπορεις να κανεις μεσα σε 30 ημερες απο οτι θυμαμαι. Για ρωτα.

Αυτο με την μπαταρια δεν ισχυει. Κανε οποτε θες 3 αποφορτισεις-φορτισεις για να πιασεις το 100% κ μετα αστην πανω για να προστατευει δεδομενα/hardware κ καθε μηνα κανε μια αποφορτιση/φορτιση.

Μεγεια!!!

Κανε μας ενα μινι-review.

Δημοσ.

καλημερα αγορασα 26\1\2011 dell inspiron 15r 370 i3 προβληματικος. 21\3\2011 μου δωσανε το ιδιο στις 10 μερες χτυπησε μητρικη

τη δευτερα μου επιστρεφουν 600ε τι να χτυπησω?

για οικιακη χρηση, internet καμια ταινια κλπ

προτασεις καλοδεχουμενες ευχαριστω.

τι λετε για αυτο? http://www.e-experts.gr/sony-vaio-vpc-eb3m1e-bq-p-33.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...