kenmitsakos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 απο οτι καταλαβα εχει θηκη και για δευτερη ram ε ; και εγω πως θα παω στον Αλιμο για να τον παρω ;
liakjim Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ναι εχει δευτερο slot ελευθερο. Κοιτα εδω για αλλα καταστηματα : http://www.skroutz.gr/s/296209/Dell-Inspiron-15R-P6100-2GB-320GB.html Οδηγιες για Αθηνα εδω : http://www.youdrive.gr/
kenmitsakos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 δεν με βολευουν οι περιοχες εχει ομως 2ghz επεξεργαστη λιγα δεν ειναι ;
NickTheGreek3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Γεια σας παιδια. Σκοπευω και εγω να παρω ενα laptop τον Ιουνιο και θα ηθελα τη συμβουλη σας για τι χαρακτηριστικα να ψαξω (επεξεργαστη, καρτα γραφικων κ.τ.λ.). Τον θελω κυριως για gaming (τυπου Counter Strike, CoD κ.α.) και για να βλεπω ταινιες. Δεν θελω ομως να ειναι πολυ ακριβως (μεχρι 750€ φτανει η τσεπη μου). Τι προτεινετε;
liakjim Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 εχει ομως 2ghz επεξεργαστη λιγα δεν ειναι ; Οχι
kenmitsakos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 α να σε ρωτησω κατι τελευτεω απο το πλαισιο πως σου φενεται το hp μπωρεις να μου απαντησεις ; χιλια συγνωμη που σε πριζω . Γεια σας παιδια. Σκοπευω και εγω να παρω ενα laptop τον Ιουνιο και θα ηθελα τη συμβουλη σας για τι χαρακτηριστικα να ψαξω (επεξεργαστη, καρτα γραφικων κ.τ.λ.). Τον θελω κυριως για gaming (τυπου Counter Strike, CoD κ.α.) και για να βλεπω ταινιες. Δεν θελω ομως να ειναι πολυ ακριβως (μεχρι 750€ φτανει η τσεπη μου). Τι προτεινετε; αν θες να παιζεις cunter τοτε δεν θα χρειαζεσαι καμοια καλη καρτα γραφικων εκτος αν θες και αλλα παιχνιδια τοτε δεν μπωρο να σε βοηθεισω εγω
liakjim Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Αυτον? : http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-G6-1000ev-LF143EA-B1A.htm Νομιζω οτι πρεπει να σκας πλακα. Μου λες για καποιον με κατωτερο επεξεργαστη , σαφως κατωτερη καρτα γραφικων και 1 χρονο μονο εγγυηση. Παρε οποιον θες. Στην τελικη αν βαριεσαι να πας στα καταστηματα, δωσε 6Ε κ στον φερνουν σπιτι σου. Over and out ./
kenmitsakos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 θελω να το δω το laptop πως μην παρω γουρουνι στο σακη . γιατι ειναι πιο κατωτερος του ο επεξεργαστης ;
NickTheGreek3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 αν θες να παιζεις cunter τοτε δεν θα χρειαζεσαι καμοια καλη καρτα γραφικων εκτος αν θες και αλλα παιχνιδια τοτε δεν μπωρο να σε βοηθεισω εγω Για CS Source μιλαω ε... Και οχι, παιζω και αλλα παιχνιδια.
panos9553 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 αυτο πηρα πολυ καλο Καλο ειναι...αλλα επεκταση εγγυησης εκανες?
kenmitsakos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 οχι το ξερω επρεπε να κανω να ρωτησω για την πανταρια οταν το πηρα το ανοιξα επαιξα λιγι και οταν εγτασε στα 7% το εκλεισα και το εβαλα για φορτωση 11 ωρες . στο πλαισιο μου ειπαν οτι πρεπει να το φορτωνω κλειστο και οταν το χρεισιμοποιηω να μην εχει τον φορτηστη απανω ισχυει αυτο επειδι χαλα η πανταρια . και εγω τι να κανω 6 ωρες κρατα τωρα στην πρωτη φορτωση κρατα μου λεει 2 ωρες . τι ακριβως πρεπει να κανω ;
liakjim Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Επεκταση μπορεις να κανεις μεσα σε 30 ημερες απο οτι θυμαμαι. Για ρωτα. Αυτο με την μπαταρια δεν ισχυει. Κανε οποτε θες 3 αποφορτισεις-φορτισεις για να πιασεις το 100% κ μετα αστην πανω για να προστατευει δεδομενα/hardware κ καθε μηνα κανε μια αποφορτιση/φορτιση. Μεγεια!!! Κανε μας ενα μινι-review.
mixnis Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 καλημερα αγορασα 26\1\2011 dell inspiron 15r 370 i3 προβληματικος. 21\3\2011 μου δωσανε το ιδιο στις 10 μερες χτυπησε μητρικη τη δευτερα μου επιστρεφουν 600ε τι να χτυπησω? για οικιακη χρηση, internet καμια ταινια κλπ προτασεις καλοδεχουμενες ευχαριστω. τι λετε για αυτο? http://www.e-experts.gr/sony-vaio-vpc-eb3m1e-bq-p-33.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.