Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Yποτιθεται οτι μιλαμε για αρχαριο χρηστη Δεν εχει καμια διαφορα στο συγκεκριμενο
grigoriou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ποιο συγκεκριμενο? Ειπες "δεν εχει προβλημα σε καποιες περιπτωσεις"... Το θεμα ειναι να καλυπτονται ολες οι περιπτωσεις αλλιως δε κανουμε τιποτα
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ποιο συγκεκριμενο? Ειπες "δεν εχει προβλημα σε καποιες περιπτωσεις"... Το θεμα ειναι να καλυπτονται ολες οι περιπτωσεις αλλιως δε κανουμε τιποτα Το quote στο οποιο απαντησα ηταν αυτο Aν στηριχτεις μόνο στην αποφυγη του 971033, την εχεις πατησει απο χερι Οταν λεω περιπτωσεις, εννοω πως αναλογα με τον τροπο που εχεις κανει την παρανομια, υπαρχει ενας τροπος (περιπτωση), να μην αντιμετωπισεις προβλημα με οποιο update και να βαλεις, με οτι validation και να δοκιμασεις. Και αυτος ο τροπος ειναι οσο πιο user-friendly γινεται, το μονο που απαιτει απο τον χρηστη ειναι να ξερει να κανει click και σιγουρα δεν αποτελει καποιο μυστικο που γνωριζω μονο εγω στο internet Ο σκυλος καπου εδω θα τριγυρναει..
grigoriou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Οταν λεω περιπτωσεις, εννοω πως αναλογα με τον τροπο που εχεις κανει την παρανομια, υπαρχει ενας τροπος (περιπτωση), να μην αντιμετωπισεις προβλημα με οποιο update και να βαλεις, με οτι validation και να δοκιμασεις. Και αυτος ο τροπος ειναι οσο πιο user-friendly γινεται, το μονο που απαιτει απο τον χρηστη ειναι να ξερει να κανει click και σιγουρα δεν αποτελει καποιο μυστικο που γνωριζω μονο εγω στο internet Ο σκυλος καπου εδω θα τριγυρναει.. Α λες οτι μπορει να εχεις βαλει κοπια που αντιμετωπιζει αυτο το ζητημα. Εγω παντως τοσα χρονια δε ετυχε ποτέ να βαλω τετοια κοπια, φανταζομαι oμως οτι θα κυκλοφορουν. (Αν γαβγισει ο σκυλος πετα του μια παντοφλα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.