Προς το περιεχόμενο

Opera browser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• gnsX

gnsX 6 αναρτήσεις

• guido

guido 5 αναρτήσεις

• Luxx

Luxx 5 αναρτήσεις

• KilliK

KilliK 4 αναρτήσεις

Δημοσ.

Δούλεψε αλλά έχασε τις επεκτάσεις και τα passward οπότε μάλλον τώρα θέλω περισσότερη ώρα για να τον ρυθμίσω.

Δημοσ.

Παιδιά ξαφνικά μου χάθηκαν τα sites που είχα στο speed dial. Υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω;

Μέσα στο site του opera link μου τα δείχνει, δεν έχουν εξαφανιστεί ακόμα.

Ποια έκδοση έχεις; Γιατί παίζει η λύση να ήταν αυτή Link

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μολις τον κατεβασα μετα απο μερικα χρονια! Με διαφορα ο πιο γρηγορος και νομιζω και πιο ελαφρυς απο τους υπολοιπους browsers!

Τωρα μενει μονο να δω εαν εχει και ολα τα απαραιτητα add-ons!! Μπορειτε να προτεινετε τα καλυτερα;

Μια ερωτηση μεχρι στιγμης. Με το Opera Turbo, εχουμε χαμηλοτερη ποιοτητα στις ιστοσελιδες;

Γιατι δεν υπαρχει sticky θεμα για τον Opera; :confused:

Δημοσ.

πιο ελαφρύς από chrome δύσκολα

τον έχω και εγώ για πρώτο αλλά μερικές φορές δεν παίζει τις σελίδες όπως πρέπει.. μιλάμε όμως για εξαιρετικά σπάνιες φορές...

στα καλά του η διάταξη των fav/downloads/etc στα αριστερά, την αρχική σελίδα, τα back/forw σε ποντίκια χωρίς πλάγια πλήκτρα, το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δεξί κλικ, το τούρμπο, το opera unite για όποιον έχει opera mobile, το almost full screen view του (από το πάνω μέρος της οθόνης μόνο τα tabs και τη διεύθυνση έχεις, μετά κατευθείαν σελίδα web!!!), την ενσωματωμένη διόρθωση, block content (!!!!), mid-click new tab και τόσα άλλα!

και το καλύτερο, δεν έχω χρειαστεί ούτε ένα add-on για όλα αυτά...

me gousta!!!

Δημοσ.

Τωρα που ειδα δεν εχει βασικα extensions. Επισης το adblock δε λειτουργει τοσο καλα.. Πισω παλι στον chrome! :P

Δημοσ.

Σίγουρα είναι ο πιο ολοκληρωμένος περιηγητής, αλλά παιδιά έχω ένα παράπονο, στο flash δεν μου τα λέει καλά. Μετά από την πρώτη εκκίνηση του Opera, για να ανοίξει το πρώτο flash βίντεο είτε είναι στο Youtube είτε στο dailymotion, κάνει γύρω στα 10 δευτερόλεπτα να φορτώσει την σελίδα. Αυτό συμβαίνει όμως μόνο την πρώτη φορά. Τον χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο γιατί με έχει κερδίσει η οργάνωση που έχει και η αμεσότητα σε λειτουργίες αλλά με το flash κάτι δεν πάει καλά.

Δημοσ.

Λοιπόν, για κάποιο λόγο τον είχα δοκιμάσει μόνο μια φορά πριν από χρόνια για κανα δυο μέρες και αυτό ήταν. Στην δουλειά λοιπόν, έχω έναν υπολογιστή pentium 4 στα 2,0 και 752 mb ram. Chrome και Firefox σερνόντουσαν, με λίγο καλύτερο τον chrome.

Έψαξα ένα κάρο "ψαγμένους/ πειραγμένους" browsers, όσου είδα ένα νήμα για το ότι είναι γρήγορος ο opera. Η διαφορά του σε σχέση με τους άλλους, είναι ασύλληπτη. Πραγματικά πετάει. Στους υπολογιστές που έχουμε για "καλούς", μπορεί οι διαφορές να είναι αμελητέες, γιατί η επεξεργαστική ισχύς είναι μεγάλη. Σε κάποιο παλιό pc, εκεί δείχνει ο καθένας το τι ψάρια πιάνει και ο opera τα σπάει!! Στο σπίτι μου κρατάω τον firefox, με βολεύει απίστευτα, αλλά αν κάποιος έχει ένα παλιό pc νομίζω πως πρέπει οπωσδήποτε να τον δοκιμάσει...

Δημοσ.

Παντως εχει υπερβολικα μικρο ποσοστο χρηστων. Δεν εχει πολυ περαση. Γιατι αραγε;

Δημοσ.

Λjοιπον, εκανα μια βλακεια φαινεται με το Opera Link κι εχασα τα περιεχομενα της bookmark bar μου.

Σε ποιο αρχειο αποθηκευονται αυτα; Στο bookmark.adr λογικα ναι; Κραταει backup πριν το sync ο Opera?

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...