guido Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 δεν εχω παρατηρήσει ποτέ κανένα απο τα δυο προβλήματα. για το login σίγουρα εχεις ρυθμίσει στο ccleaner να μην σου σβήνει τα cookies του Opera; για τις images , μηπως έχεις ενεργοποιήσει να δείχνει μόνο τις cached ή είναι ενεργοποιημένο το turbo;
johnmak Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Οχι το απενεργοποιησα το turbo...Νταξει μ τις εικονες ειναι ελαχιστο το προβλημα και τωρα σχεδον αμελητεο..Με τα pass δεν ξερω γιατι ασχετα με το ccleaner ειχα να το τρεξω παρα πολυ καιρο το κανει αυτο..Οχι σ ολα τα site και οχι ολες τις φορες...Στο fb πχ πρεπει να γραφω συνεχεια ομως και mail και pass και ας ειναι παντα το keep me in ενεργοποιημενο..Τεσπα παρ ολ αυτα μ εχει βολεψει και θα συνεχισω να χρησιμποιω opera δεν ξερω γιατι τον προτιμουν τοσο λιγοι...
guido Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 στο preferences -> advanced -> cookies δες αν είναι στο accept all cookies και πως δεν ειναι κλικαρισμενο το delete new cookies on exit επίσης στα site που έχεις πρόβλημα πχ στο facebook κοίτα με f12 αν ειναι ρυθμισμένο στο accept all cookies και πως δεν ειναι κλικαρισμενο το delete τέλος δοκίμασε και αυτό "make sure opera:config#Enable%20Cookies is set to 14 and close down Opera. Then, delete cookies4.dat and override.ini in Opera's preferences folder to wipe out all cookies and site preferences to rule out corruption." άλλο δεν μου ρχεται εκτός και αν μπαίνεις με private tab αλλιως δεν ξέρω ίσως φταίει κάποιο άλλο prog στυλ ccleaner ή καποιο antispyware που σου καθαρίζει τα cookies
gnsX Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Τα cookies δεν παίζουν ρόλο στον password manager,κι εγώ τα σβήνω κατά την έξοδο και οι κωδικοί είναι κρατημένοι κανονικά. Menu ->Settings -> Preferences -> Forms και δες αν έχεις επιλεγμένο το Enable Password Manager,πατώντας το button Password Manager θα σου εμφανίσει τα sites για τα οποία έχει κωδικό. Μάλλον το πρόβλημα είναι στο CCleaner,λογικά θα το χεις βάλει να σβήνει και τα passwords. Εικόνα απο CCleaner,έλεγξε ότι δεν έχεις τικαρισμένο το saved passwords ps:Η είσοδος με το saved password γίνεται πατώντας το κλειδί στην address bar,μήπως πατάς σύνδεση όπως στον Chrome απο το site του Facebook; Τελείες και αστεράκια στις φόρμες δεν φαίνονται,απλά πατάς το κλειδάκι και μπαίνει
guido Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Τα cookies δεν παίζουν ρόλο στον password manager,κι εγώ τα σβήνω κατά την έξοδο και οι κωδικοί είναι κρατημένοι κανονικά. i know , απλά αναφέρει πχ πως στο FB επιλέγει "keep me in" που ειναι η επιλογή της σελίδας , αρα δεν αναφέρεται στον password manager και γω πχ δεν χρησιμοποιώ τον password manager . εχω βαλει καμια 20ρια sites στα cookies to keep στον ccleaner , και καθαρίζω τα πάντα και κρατάει κανονικά όλα τα login που με ενδιαφέρουν.
Bourdoulas Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά με τη τελευταία έκδοση 11.10 μου δημιουργήθηκε από το πουθενά ένα πρόβλημα με το ebay. Συγκεκριμένα όταν Sort By τα αποτελέσμα μιας αναζήτησης και μου εμφανίζει ένα popup για να επιλέξω μέσα από μια λίστα χωρών, πλέον τις χώρες δεν μου τις δείχνει. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό; Το πρόβλημα εμφανίστηκε με την αναβάθμιση...
guido Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 κανονικά εμφανίζεται , αν καταλαβα καλά πιο λες. δοκίμασε να καθαρίσεις την cache
ati8assos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Το αρνητικό της ότι δεν υποστηρίζει GPU acceleration. Μια χαρά την υποστηρίζει. (Δοκίμασε να δεις ένα video 1080p στο YouTube, βλέποντας ταυτόχρονα και το GPU usage.) Ο Opera εδώ και καιρό δείχνει τον δρόμο στους υπόλοιπους, με το tab browsing, tab stacking, speed dial, turbo mode κλπ
Bourdoulas Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μην τα λες αυτά και τους χαλάς το παραμύθι. Το πρόβλημα μου λύθηκε. Uninstall, διαγραφή όλες οι εγγραφές του Opera από τη registry, re-install και όλα λειτουργούν κανονικά.
dikont Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ωραίο post!!! Άντε να πείσουμε κ άλλους να χρησιμοποιούν Opera για να γίνει ακόμη καλύτερος browser. ΥΓ: Μας έχουν ζαλίσει όλοι για την ταχύτητα του Chrome. Στο δικό μου pc μια φορά, ο Opera είναι ελαφρώς πιο γρήγορος.
kostastnt Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Για το πρόβλημα του φίλου που δεν κρατάει τους κωδικούς και τα cookies: Άλλο να μπαίνεις στο insomnia.gr και άλλο στο www.insomnia.gr Να γράφεις τα site πάντα με www μπροστά και θα δουλεύει μια χαρά! Πάμε σε ένα σύνθετο πρόβλημα για δυνατούς λύτες.. Χρησιμοποιώ opera πάνω από 8-9 χρόνια.. (είχα κάνει και μετάφραση εδώ στο insomnia για τις πρώτες εκδόσεις) και έχω ξεψαχνίσει όλα τα κουμπιά-επιλογές-δυνατότητες που υπάρχουν.. Το πρόβλημα όμως είναι οτι στο macbook μου ο Opera δεν φορτώνει σωστά ΜΕΡΙΚΑ ελληνικά γράμματα σε ΟΛΕΣ τις σελίδες.. Έχει κανείς ιδέα που είναι το πρόβλημα? Χρησιμοποιώ 11.10 και μιλάω ήδη με το support της opera εδώ και 3-4 μέρες.. Δεν έχει σχέση με το λειτουργικό αλλά κάτι στον opera γιατί οι υπόλοιποι browsers(safari, firefox, vidalia) δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα.. Εντόπισε κανείς καμιά καινούρια επιλογή/ρύθμιση για γλώσσες και encoding?
gnsX Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 minor,δεν με ενδιαφέρει και πολύ αλλά: Αν βάλετε βίντεο στο YT,στο taskbar preview το βίντεο το δείχνει ή εμφανίζεται μόνο ένα γκρι πλαίσιο Σ εμένα τα 2ο
lefstef Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Παιδιά ξαφνικά μου χάθηκαν τα sites που είχα στο speed dial. Υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω; Μέσα στο site του opera link μου τα δείχνει, δεν έχουν εξαφανιστεί ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα