aneurysm Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Σημερα παρέδωσε το πνευμα ο Cyrix μου.. Σαν φόρο τιμής ανοιγω το παρών νήμα για θυμηθούμε πως ηταν το hardware πριν 2 δεκαετίες. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Παρεα με την μητρική, 16 MB EDO Ram, η θρυλική Voodoo της εταιρίας 3dfx, πιθανώς ο πρωτος επιταχυντης 3D γραφικών, και η soundblaster 16 vibra.
aneurysm Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Orchid technology, Pro Designer II με ένα ολόκληρο ΜΒ μνήμη... Ακομα θυμαμαι την επιγραφή στην οθονη οταν αναβα τον υπολογιστη.. Η πρώτη του κάρτα γραφικών, υπήρχε σε εναν Amd 486DX4, και αργότερα οταν μπήκε η voodoo αντικαταστάθηκε απο μια S3 virge... Υπέροχες εποχές.
duffyduck Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 εγω ακομη εχω τον am386 DX-40 (της AMD) μαζι με την μητρικη και τα 4 SIMMακια, SB16 ASP IDE for ISA, Ethernet ISA etc. etc., θα μπορουσα να βρω ενα κουτι (εχω και ΑΤ τροφοδοτικο στα 230W νομιζω) και να το στησω.
Thanos1972 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Εεεελα μωρε μονο 20 χρονια σου εβγαλε...... Ωραιες εποχες οντως. Δεν ξερω γιατι ομως,ισως φταιει το οτι τοτε παιζαμε παιχνιδαρες που σημερα φανταζουν απαρχαιομενες η το οτι ημασταν ακομη παιδια τοτε και χαιρομασταν με το παραμικρο? Θυμαμαι ακομη που τα 4 Mb ram τα αγοραζες με μονο 45000 δραχμουλες....Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν τα χρειαζοσουν τοσα πολλα.
aneurysm Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ακόμα και το ένα MB, έκανε την διαφορά τοτε... Θυμαμαι ακόμη που χρειαζόταν να αναβαθμίσεις και την μνήμη της κάρτας γραφικών για να σου παίζει 24 bit χρώμα se 800x600... Ετσι είχα κάνει και στην orchid. 1MB--->2MB και το scrolling απογειώνονταν!!
Voodooman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Και εγώ είχα βάλει άλλο ένα MB στην Diamond Stealth μου. Ε, ρε γλέντια. Θυμάμαι το πρώτο 3D accelerated παιχνίδι που έπαιξα όταν έβαλα την Voodoo, το G-Police, το σαγόνι στο πάτωμα!..
aris73 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Orchid technology, Pro Designer II με ένα ολόκληρο ΜΒ μνήμη... Ακομα θυμαμαι την επιγραφή στην οθονη οταν αναβα τον υπολογιστη.. Η πρώτη του κάρτα γραφικών, υπήρχε σε εναν Amd 486DX4, και αργότερα οταν μπήκε η voodoo αντικαταστάθηκε απο μια S3 virge... Υπέροχες εποχές. Καλησπερα, εχεις ακομα αυτην την καρτα; Την θελω για ενα 486DX4/100. Εχω εγκατεστημενα Win98 και η αναλυση ειναι 640Χ480 με 16 χρωματα. Προσπαθω να ανεβασω στα 800Χ600 αλλα δεν γινεται τιποτα. Ισως φταιει η καρτα μου. Ευχαριστω. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2012 από aris73
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα