poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 εκτος αν πιανουν τα χερια του να δοκιμασει μονος του στο κατανεμητη.μην το λες escalit θα ψαχνουν να βρουν τι σημαινει.
viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 2 disconnect το πενταλεπτο... κατι παει λαθος να υποθεσω?
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ορίστε και 2 φωτογραφίες που μολις τράβηξα για το τι επικρατεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας Ας ρίξει μια ματιά και ο φίλος μεχρι εχει γιατι μπορεί να επικρατεί κατι ανάλογο.Και ρωτάω εγώ τώρα τι πρέπει να κάνω σε πιον πρέπει να απευθυνθώ για να βάλει κανούργιο κουτί και γενικά καινούργια εγκατάσταση σε αυτο το χάλι ??
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ελπιζω να πηρες να το δηλωσεις βλαβη ε??και ναι παει στραβα κατι. Ορίστε και 2 φωτογραφίες που μολις τράβηξα για το τι επικρατεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας Ας ρίξει μια ματιά και ο φίλος μεχρι εχει γιατι μπορεί να επικρατεί κατι ανάλογο.Και ρωτάω εγώ τώρα τι πρέπει να κάνω σε πιον πρέπει να απευθυνθώ για να βάλει κανούργιο κουτί και γενικά καινούργια εγκατάσταση σε αυτο το χάλι ?? autew που ειναι δεξια και συνδεονται με το μαυρο καλωδιο και εχουν και αριθμο πανω ειναι του οτε και θεωρητικα ο οτε θα τις αλλαξει.εδω γελαμε.τις αριστερα μπορει καποιος ηλεκτρολογος που τον πληρωνεται ολοι απο την πολυκατοικια.και εδω γελαμε.βεβαια Official unofficial θα μπορουσε καποιος να αλλαξει και τις δεξια αλλα αμα κανει κανα λαθος και μπερδεψει που παει τι μετα μαυρο φιδι που τον εφαγε απο τους ενοικους
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Προτίθεμαι να φωνάξω/κανονίσω/πληρώσω καποιον να έρθει να βάλει τάξη σε αυτο το πράγμα και να κάνει καινούργια εγκατάσταση. Ποιός ειναι ο κατάλληλος,υπεύθυνος για αυτην την δουλειά ώστε να ειμαι καλυμένος και εγω απέναντι στον διαχειριστή ? Edit : Η πολυκατοικία πρίν αγοράστούν ολα τα διαμερίσματα ηταν γραφεία ναυτηλιακής εταιρίας και για αυτο και μαλλον τοσα καλώδια.Φυσικά απο εκει και πέρα κανενός δεν του καίγεται καρφί να το φτιάξει εκτος και αν αναλάβει κάποιος με δικά του έξοδα
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Προτίθεμαι να φωνάξω/κανονίσω/πληρώσω καποιον να έρθει να βάλει τάξη σε αυτο το πράγμα και να κάνει καινούργια εγκατάσταση. Ποιός ειναι ο κατάλληλος,υπεύθυνος για αυτην την δουλειά ώστε να ειμαι καλυμένος και εγω απέναντι στον διαχειριστή ? Edit : Η πολυκατοικία πρίν αγοράστούν ολα τα διαμερίσματα ηταν γραφεία ναυτηλιακής εταιρίας και για αυτο και μαλλον τοσα καλώδια.Φυσικά απο εκει και πέρα κανενός δεν του καίγεται καρφί να το φτιάξει εκτος και αν αναλάβει κάποιος με δικά του έξοδα τα καλωδια δεν ειναι παρα πολλα φυσιολογικα ειναι αμα υπαρχουν 5-10 διαμερισματα.για αρχη θα πρεπει ηλεκτρολογος να φτιαξει το αριστερο κομματι και συνεργειο του οτε(εδω παλι ξαναγελαμε) το δεξι.εκτος αν βρεις ατομο η καποιον του οτε να στα φτιαξει ολα.αυτος μπορει να βαλει χερι και δεν θα εχει αντιρηση.
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 6 Διαμερίσματα είναι,οποτε πρέπει να μιλήσω με τεχνικούς του οτε και να ζητήσω αντικατάσταση / φτιάξιμο όλων των καλωδίων ? Φαντάζομαι με κάποιο αντίτιμο φυσικά γιατι δεν νομίζω να κάτσει και δεν ειναι και υποχρεωμένος να τα φτιάξει ολα.
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 θεωρητικα θα ηταν υποχρεωμενος αν γινοταν ομαδικο παραπονο να στειλει συνεργειο να φτιαξει το δεξι κομματι.αν του πεις οκ να σε πληρωσω να τα φτιαξεις ολα δεν νομιζω να πει οχι.παραπανω απο μια ωρα δουλεια δεν ειναι .μην σου πω μιση.
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μίλησα τηλεφωνικά με τον οτε άφησα τηλέφωνο διεύθυνση κτλπ, μου ειπαν οτι θα στείλουν fax θα με πάρουνε τηλέφωνο για να κανονίσουμε να έρθούν για να τα αλλάξουν. Τώρα αν θα γίνει αυτο ποτε άβυσος η ψυχή του οτε
lefteris210 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 σύμφωνα με το δικό μου πρόβλημα έχω να πω ότι τσακώνομαι εδώ και 4 μέρες στο τηλέφωνο , μια με τα κεντρικά μια με το κατάστημα τις Λάρισας. ο τεχνικός από τι Λάρισα σήκωσε τα χερια ψιλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα....(ωραίοι τεχνικoί, μονο να περνάνε Modems και firmwire updates ξέρουνε). τελικό αποτέλεσμα σήμερα η αύριο θα πάει οτετζης στο DISLAM να δει τι γίνετε εκεί διότι τον πήρανε χαμπάρι επιτέλους ότι το πρόβλημα δεν είναι από μένα. και που μου κατεβάσανε ταχύτητα στα 13 και 15 πάλι τα ίδια , αφού μέχρι πριν 10 μέρες δεν είχα προβλήματα και χρόνιζα στα 18-20, είχα 5 μέρες uptime, τώρα με το ζόρι 3 ώρες Uptime.
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Απο την αρχή έπρεπε να γίνει η διαδικασία να κοιτάξουν το dslam και οχι να σε ταλαιπωρούνε έτσι.Πιστεύω τώρα θα λυθεί το πρόβλημα,κρατα μας ενήμερους με το τι έγινε
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 μπορει να μην ειναι dslam αλλα μπορει να ειναι και θεμα χαλκου.συνηθως ο οτε με αυτα ξεκιναει.για τον φιλο πιο πανω μακαρι να του αλλαξουν τις ρεγκλετες.θα δειξει.σιγουρα ο ο οτε χωρις λεφτα θα αλλαξει μονο τις δικες του.και δνε θα ειναι καν οτε.εργολαβια θα στειλει.
labman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 η forthnet ειναι για κλαματα.απο δευτερα παω να το γυρισω οτε.
lefteris210 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 το πρόβλημα λύθηκε εδώ και 2 μέρες από την στιγμή που κάτι κάνανε στο DSLAM. επίσης σήμερα ήρθε και ΟΤΕ στο σπίτι εκτος από το DISLAM και όλα ok , μου είπε ότι υπήρχε πρόβλημα στο DISLAM πως μπορώ να βλέπω το Uptime από το Linksys w200g ? γιατί στο menu του δεν υπάρχει κάτι τέτοιο , και στο log επίσης δεν αναφέρει uptime. ίσος με κάποιο πρόγραμμα ?
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 uptime δεν βλεπεις στο Linksys.Ο provider πολλες φορες εχει στατιστικα χρησης και βλεπεις τι γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.