Προς το περιεχόμενο

sapphire 6950 o/c

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@TS: Έπρεπε να πάρεις την MSI που έκανε 20 ευρώ παραπάνω και είναι reference σίγουρα και κατα πάσα πιθανότητα ξεκλειδώνει..δοκίμασε μήπως στην αλλάξουν.

να δώσω και άλλα λεφτά δε παίζει 20 ευρώ για να τη ξεκλειδώσω δεν αξίζει..έτσι και αλλιώς δε νομίζω να είναι τραγικά καλύτερη σε φλασαρισμένη στοκ 6970 απο τώρα

που τρέχει στα 910/1250...η πλάκα έιναι στο furmark χτύπησε 89 βαθμούς, ενώ στο crysis2 93!! αυτά με ρεύμα 1,225..απο όσο διάβασα μέχρι 95 είναι το max safe...

αν δω ότι χτυπήσει παραπάνω θα κατεβάσω ρεύμα στα 1,2 και πυρήνα στα 900..έτσι γλυτώνω 3 βαθμούς

επίσης σε left for dead2 και 3dmark06 77 max

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

edit πείραξα λίγο το fan profile και απο 93 έπεσε στους 89 βαθμούς..βέβαια ακούγεται σαν ηλεκτρική σκούπα αλλά μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος :rolleyes:

πυρήνας στα 915

Δημοσ.

Που να ακούσεις τις 2 5850 μου όταν παίζω π.χ το crysis.

Βέβαια οι θερμοκρασίες φτάνουν στους 69-70 max αλλά τα fans αγγίζουν το 50% έκαστο.

Η λύση είναι μία, σχετικά υψηλός ο ήχος στα ηχεία (αν έχεις το pc δίπλα σου) ή ακουστικά. :)

Δημοσ.

Νικο τις καρτες σου #5850# τις ειχες φλασαρει για να ξεκλειδωσει ο πυρηνας? στη 6970 που αγορασα με afterburner μπορω να αλλαξω την ταση αλλα ο πυρηνας και μνημες ειναι κλειδωμενες στα max 950/1450 και στο trixx το αντιθετο μπορω να αλλαξω core,ram αλλα οχι να δωσω παραπανω ταση....

καμια ιδεα κσνεις?

Δημοσ.

Νικο τις καρτες σου #5850# τις ειχες φλασαρει για να ξεκλειδωσει ο πυρηνας? στη 6970 που αγορασα με afterburner μπορω να αλλαξω την ταση αλλα ο πυρηνας και μνημες ειναι κλειδωμενες στα max 950/1450 και στο trixx το αντιθετο μπορω να αλλαξω core,ram αλλα οχι να δωσω παραπανω ταση....

καμια ιδεα κσνεις?

Όχι Cold. Τις 5850 τις φλάσαρα (είναι της Sapphire reference) με bios της Asus για να ξεκλειδώσουν τα ρεύματα.

Εγώ την 6950 την έχω κλοκάρει με Trixx όπου πάει ο πυρήνας μέχρι 1040Mhz (οι μνήμες δεν θυμάμαι τώρα).

Αν θέλεις να έχεις μεγαλύτερα περιθώρια Ο/C στο Msi AB μπές μέσα στο αρχείο του προγράμματος Μsiafterburner.cfg και βάλε στο UnofficialOverclockingMode = 0 --> 1.

Δοκίμασέ το ίσως να πιάσει. :)

Δημοσ.

Όπως λέει ο lionheart, από πάνω θα δεις και μια επιλογή με κενό πεδίο που πρέπει να συμπληρώσεις ως εξής

UnofficialOverclockingEULA = I confirm that I am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any support on it

Δημοσ.

νομιζω οτι το εκανα αλλα δεν ειδα φως!βασικα δεν ξερω αν μπορω να την φλασαρο με το reference bios 6970 της sapphire για να ξεκλειδωσω τα ρολογια.Υπαρχει στο techpower up ολοκληρη συλλογη απο bios.

Δημοσ.

νομιζω οτι το εκανα αλλα δεν ειδα φως!βασικα δεν ξερω αν μπορω να την φλασαρο με το reference bios 6970 της sapphire για να ξεκλειδωσω τα ρολογια.Υπαρχει στο techpower up ολοκληρη συλλογη απο bios.

Ποιά υλοποίηση έχεις? Δεν είναι reference?

Δημοσ.

οχι δεν ειναι reference.Δεν εχει το γνωστο διακοπτη . Η μαλ@κια ειναι οτι οταν την αγορασα νομιζα οτι ηταν .Εχει το κλασσικο cooler αλλα δεν ειναι reference τα volt ομως αλλαζουν καονικα .Το παρηγορο ειναι οτι εχω καλες θερμοκρασιες!

Δημοσ.

οχι δεν ειναι reference.Δεν εχει το γνωστο διακοπτη . Η μαλ@κια ειναι οτι οταν την αγορασα νομιζα οτι ηταν .Εχει το κλασσικο cooler αλλα δεν ειναι reference τα volt ομως αλλαζουν καονικα .Το παρηγορο ειναι οτι εχω καλες θερμοκρασιες!

Ποιάς εταιρείας είναι? Έχει κλειδωμένα τα ρεύματα?

Θέλει λίγο ψάξιμο το πράγμα.

Δημοσ.

ειναι της sapphire .το ρευμα στο msi aft αλλαζει κανονικα αλλα τα αλλα πανε μεχρι 950/1450.Σε ενα προχειρο τεστ στα 950/1400 ειναι stable με stock volt .

Δημοσ.

τραβα το bios σου απο την vga ριχτω στο rbe αλλαξε το στα volts που νομιζεις και φλασαρε το! ειναι καλυτερα απο το να ψαχνεις bioses και να ρισκαρεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...