Προς το περιεχόμενο

sapphire 6950 o/c

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από θερμοκρασίες πώς πας;

max στον πυρήνα 86 βαθμούς και στα volatge regulator 71 βαθμούς..αντί του auto μπορώ να φτιάξω ένα πιο επιθετικό profile για τον ανεμιστήρα..

μέχρι 80 βαθμούς νομίζω θαμαι ok για τον πυρήνα

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, δε θα 'χεις πρόβλημα έτσι κι αλλιώς.

ναι και εγώ έτσι πιστεύω

Μια χαρά! Καλή συνέχεια!

thx tmjuju απλά ήμουν ας πούμε λίγο άτυχος μιας και η έκδοση που αγόρασα της sapphire έχει το cooler που είναι αυτό της έκδοσης με 1gb και δεν έχει διακόπτη dual bios..

anyway αν είμαι stable με μια αύξηση 15% σε πυρήνα και μνήμες θα είμαι ευχαριστημένος..πάντως η καρτούλα σπέρνει :-D

Δημοσ.

με 1,2v ο πυρήνας φαίνεται να είναι σταθερός στα 910, αλλά οι μνήμες δεν ανεβαίνουν με τπτ...σε αυτή τη συχνότητα πυρήνα και 25mhz να τις ανεβάσω κολλάει το σύμπαν...max temp στο auto 88 βαθμούς οπότε έφτιαξα custom profile...να την αφήσω εκεί ή να κατεβάσω πυρήνα και να δοκιμάσω να ανεβάσω μνήμες??αν και απο όσο έχω ακούσει ο πυρήνας είναι αυτός που δίνει το κάτι παραπάνω..

• Moderators
Δημοσ.

thx tmjuju απλά ήμουν ας πούμε λίγο άτυχος μιας και η έκδοση που αγόρασα της sapphire έχει το cooler που είναι αυτό της έκδοσης με 1gb και δεν έχει διακόπτη dual bios..

anyway αν είμαι stable με μια αύξηση 15% σε πυρήνα και μνήμες θα είμαι ευχαριστημένος..πάντως η καρτούλα σπέρνει :-D

Για πες, ποια πηρες, να ΜΗΝ την προτιμησω! fear.pngfear.pngfear.png

Δημοσ.

Ωχ, δε μ' άρεσε αυτό.. :/

και το κουτί εξωτερικά είναι ακριβώς ίδιο δε μπορείς να καταλάβεις διαφορά..

βέβαια το cooleraki παίζει να είναι καλύτερο απο το στοκ μιας και έχει και heatpipes..

επίσης δε ξέρω σίγουρα αν δε ξεκλειδώνεται, γιατί ναι μεν δεν έχει διακόπτη bios, αλλά εκεί γράφει θέσεις 1,2...

απλά εγώ δε το ρισκάρω να τη φλασάρω έτσι

Δημοσ.

edit:δεν πολυ παιζει να ειναι ref 100%(oλες οι ref εχουν διακοπτη dual bios αυτη λες εχει μονο τις θεσεις...ριξε καμια φοτο κατα εκει μερια που λες αν μπορεις)δες τι bios εχει πανω και ξεκινα ψαξιμο στο techPowerUp B) κατι εχει ακουστει για modded bioses που ξεκληδωνoυν τις 1gb non ref http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=4760872 ισως βγει η ακουστει κατι και για αυτες εν καιρο!

Δημοσ.

αλλά οι μνήμες δεν ανεβαίνουν με τπτ.

IMHO δε θα κέρδιζες και πολλά έτσι κι αλλιώς με τις μνήμες… ειδικά σε συνθετικά και κυρια σε καθημερινή χρήση και μοντέρνα παίγνια.

Δημοσ.

@TS: Έπρεπε να πάρεις την MSI που έκανε 20 ευρώ παραπάνω και είναι reference σίγουρα και κατα πάσα πιθανότητα ξεκλειδώνει..δοκίμασε μήπως στην αλλάξουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...