Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση 5870 1GB σε 6950 2GB. Αξιζει?

STORM1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πωπωπω, να περάσει ο επόμεεεεενος να του δώσουμε το σαράκι της αναβάθμισης!

Με το καλό!

Δημοσ.

Πωπωπω, να περάσει ο επόμεεεεενος να του δώσουμε το σαράκι της αναβάθμισης!

Με το καλό!

ε αυτο το σαρακι το εχουν ολοι οσοι ασχολουνται με το σπορ... τεχνικος Η/Υ ειμαι απλα παλιοτερα δεν σε ενοιαζε τοσο, ηταν και πανακριβα σχεδον ολα (οχι οτι τωρα δεν ειναι) και δεν εβγαιναν νεα προϊοντα καθε 3 και λιγο... συμφωνω πως πρακτικα μπορει να μην μου δωσει κατι το μετρησιμο η 6950 σε σχεση με την 5870 αλλα ειναι αυτο το οτι εχεις κατι πιο νεο κλπ κλπ κλπ... B)

Δημοσ.

Κ εγω ψαχνομουν για crossfire και ειχα κανει καποια ποστ πριν λιγο καιρο,αλλα αν κατσεις και το σκεφτεις σωστα τα μονα που δεν θα παιξεις με ικανοποιητικα fps

ειναι τα bechoπαιχνιδα.Metro2033 ας πουμε(και αυτο παιζεται με καποια σωστα settings).Το θεμα ειναι οτι μια 5870 οπως ειπαν τα παιδια σε κραταει ανετα μεχρι 28nm

που λογικα εκει θα εχει αξια μια αναβαθμιση

εδιτ: αν και με την τιμη που εβαλες στην καρτα ξαναψηθηκα αχαχαχχ

Δημοσ.

Metro2033 ας πουμε(και αυτο παιζεται με καποια σωστα settings)

το metro παραδοξως ειναι playable με ολες τις ρυθμισεις στο τερμα (εγω εκει καταλαβα για τα καλα ποσο τουμπανη ειναι σε σχεση με τη 4890 που ειχα :P η οποια με ολες τις ρυθμισεις τερμα σε dx10 τα εφτυνε τελειως παγωνε η εικονα )

παρολα αυτα πρεπει να ριξεις τις ρυθμισεις για να ειναι smooth και να παιξεις σαν ανθρωπος γιατι με 25-30 fps δε μπορεις να τερματισεις παιχνιδι

Δημοσ.

Κ εγω ψαχνομουν για crossfire και ειχα κανει καποια ποστ πριν λιγο καιρο,αλλα αν κατσεις και το σκεφτεις σωστα τα μονα που δεν θα παιξεις με ικανοποιητικα fps

ειναι τα bechoπαιχνιδα.Metro2033 ας πουμε(και αυτο παιζεται με καποια σωστα settings).Το θεμα ειναι οτι μια 5870 οπως ειπαν τα παιδια σε κραταει ανετα μεχρι 28nm

που λογικα εκει θα εχει αξια μια αναβαθμιση

εμ κανε την κινηση και εσυ και εγω να παρουμε αυτο που θελουμε να ειμαστε και οι 2 ευτυχισμενοι

Δημοσ.

αστα να πάνε! κι εγώ με την ψυχο-φορουμ-θεραπεία απεβαλλα απο πάνω μου την ανάγκη για 2η 5870.

Αλλά είδα στο ebay μια 5870 Rev2 (απ'αυτές τις κλοκαρισμένες,με αλλη ψύξη) με 175ε και κάτι με πιάνει :-D

Υ.Γ. δε το λέω για χαλάστρα στον φίλο στορμ,προς θεου! σε ολο το ebay μια φθηνή κάρτα υπάρχει! γενικά στην ελλάδα τις 5870 τις πουλάμε φθηνότερα.

Δημοσ.

αστα να πάνε! κι εγώ με την ψυχο-φορουμ-θεραπεία απεβαλλα απο πάνω μου την ανάγκη για 2η 5870.

Αλλά είδα στο ebay μια 5870 Rev2 (απ'αυτές τις κλοκαρισμένες,με αλλη ψύξη) με 175ε και κάτι με πιάνει :-D

Υ.Γ. δε το λέω για χαλάστρα στον φίλο στορμ,προς θεου! σε ολο το ebay μια φθηνή κάρτα υπάρχει! γενικά στην ελλάδα τις 5870 τις πουλάμε φθηνότερα.

:mad: :mad: :mad: grrrrr κανονησε να παιξει καμια στραβη kane και θα την παρεις εσυ μετα :devil:

Δημοσ.

Βρε με τα μεταφορικά παραπανω βγαίνει απτη δική σου! ασε που εσυ εχεις εγγυηση ελληνικη...Eξάλλου 190 τσαμπα τη δίνεις. :-)

Το ebay εχει ΠΟΛΥ ρίσκο στο θέμα rma.

Δημοσ.

Βρε με τα μεταφορικά παραπανω βγαίνει απτη δική σου! ασε που εσυ εχεις εγγυηση ελληνικη...Eξάλλου 190 τσαμπα τη δίνεις. :-)

Το ebay εχει ΠΟΛΥ ρίσκο στο θέμα rma.

αν ειναι και χρηστης και οχι το ιδιο το ebay αστα κλαφτα χαραλαμπε....

Τσαμπα πραμα λεμε τσαμπα!!! εδω το καλο το πραμα!!! :-D :-D :-D

Δημοσ.

ωχωχωχ λεγε τετοια :fear: :fear: :fear: ειμαι ετοιμος να τα σκασω σε εναν για μνημη.

Τεσπα,αστο αυτό.

Εσύ τώρα ψαχνεις χρήστες με 8800GT,gts240 και συναφείς κάρτες για να προχωρησουν σε αναβάθμιση.Τέτοιος ήμουν κι εγώ και σκεφτομαι να κρατήσω τη 5870 τουλάχιστο ένα χρονο ακόμη.

Διότι το σαράκι το πνιξα στη τεκίλα. :mrgreen:

Δημοσ.

Ελα μωρε με το σαρακι :)

Κραταει η 5870 ρε γερα...της ριχνεις κ ενα κλοκαρισμα στα τελευταια της και μετα παει στο ραφι

Δημοσ.

Ελα μωρε με το σαρακι :)

Κραταει η 5870 ρε γερα...της ριχνεις κ ενα κλοκαρισμα στα τελευταια της και μετα παει στο ραφι

κοτα δεν ειναι σαρακι απλα οπως πολλοι εδω μεσα και γενικα θελουμε να αλλαζουμε κοματια απο το πισι μας σε ευλογο χρονο για να πιανουν καλη τιμη και εαν υπαρχουν ευκαιριες στην αγορα βεβαια, ε εγω βρηκα μια τετοια (για μενα ειναι για αλλον μπορει οχι) και θελω να δωσω την 5870 σε σκοτωμενη τιμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...