Προς το περιεχόμενο

Φαι σε ταπερ και μυρωδια!


Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα αφησα το φαγητο να κρυωσει και το εβαλα σε γυαλινο ταπερ. Κανενα προβλημα.

Δηλαδή τις άλλες φορές το έβαζες ζεστο στο τάπερ; Αυτό ήταν το λάθος σου. Είτε πλαστικό, είτε γυάλινο τάπερ, ποτέ δεν βάζεις ζεστό φαγητό και ΑΝ χρειαστεί να το κάνεις, το αφήσεις ανοιχτό να αερίζεται.

  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμείς που τρώμε σαν προιστορικά όντα και όχι σαν σαμιαμίδια όμως πέρνουμε τάπερ

 

η εμεις που περναμε ενα 12ωρο γεματο στους δρομους.

 

στο ικεα παντως εχει πλαστικα ταπερ με τρυπουλα αερισμου (την ανοιγεις οποτε θες) που μπαινουν και στον φουρνο μικροκυμματων. παντως ακομα και με πλαστικο ταπερ, αμα το αφηνεις να κρυωσει το φαι πριν το βαλεις δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα. επισης υπαρχουν ταπερ με 2-3 οροφους για να βαζεις πληρες γευμα μεσα. εχω ενα που εχει 2 οροφους και πανω στο καπακι μεσα σε ειδικο χωρο, δικα του μαχαιροπηρουνα πλαστικα και κουτακι για σως με διπλο καπακι για να βαζεςι και αλατοπιπερο :-D

Δημοσ.

[fun mode on]

...

επισης υπαρχουν ταπερ με 2-3 οροφους για να βαζεις πληρες γευμα μεσα. εχω ενα που εχει 2 οροφους και πανω στο καπακι μεσα σε ειδικο χωρο, δικα του μαχαιροπηρουνα πλαστικα και κουτακι για σως με διπλο καπακι για να βαζεςι και αλατοπιπερο :-D

Εγώ θα περιμένω την έκδοση που θα έχει τραπεζάκι, κεριά, σερβιτόρο και ξανθιά παρτενέρ.

:-D :-D

[fun mode off]

Δημοσ.

[fun mode on]

 

Εγώ θα περιμένω την έκδοση που θα έχει τραπεζάκι, κεριά, σερβιτόρο και ξανθιά παρτενέρ.

:-D :-D

[fun mode off]

 

δεν φταιω εγω ειναι τρομερο οντως :-D

Δημοσ.

Αν έχει κρύο έξω το βγάζεις σε ένα τραπεζάκι ή στο παράθυρο και κρυώνει σε χρόνο μηδέν. Το έκανα όταν βιαζόμουν να φάω ή ζέσταινε κάποιος το φαϊ στα άθλια μικροκύματα, που αλλού το φαϊ είναι μάγμα κι αλλού παγετώνας.

Δημοσ.

Αυτό με το τοστάκι δεν το καταλαβαίνω.

 

Ξυπνάτε το πρωί και μέσα στην προετοιμασία για να φύγετε φτιάχνετε και τοστάκι; Το οποίο δεν τρώτε αμέσως;;; Ζεστό! Λαχταριστό! Να τρέχει το τυράκι! Να έχει κάνει κρούστα το ψωμάκι! Να έχει ξεροψηθεί γύρω γύρω το ζαμπονάκι! Να ψιλομυρίζει βουτυράκι!

 

Κάθεστε και το κοιτάτε να κρυώνει με προοπτική να το καταναλώσετε κρύο μετά από 5 ώρες!!!;;;!!!

Δημοσ.

Αυτό με το τοστάκι δεν το καταλαβαίνω.

αλουμινοχαρτο μισανοιχτο για να μην παπαριασει, και πανω στο καλοριφερ. Μια χαρά!!!! B)

Δημοσ.

Τώρα το βελτίωσες. Μέχρι και γω ζήλεψα αυτό το τοστάκι πάνω στο καλοριφερ που έχει γλιτώσει το παπάριασμα...

Δημοσ.

Και σημερα εχω βαλει και σαλαμι αερος και μου χει σπασει τη μυτη πωπω!!

Δημοσ.

Αυτό με το τοστάκι δεν το καταλαβαίνω.

 

Ξυπνάτε το πρωί και μέσα στην προετοιμασία για να φύγετε φτιάχνετε και τοστάκι; Το οποίο δεν τρώτε αμέσως;;; Ζεστό! Λαχταριστό! Να τρέχει το τυράκι! Να έχει κάνει κρούστα το ψωμάκι! Να έχει ξεροψηθεί γύρω γύρω το ζαμπονάκι! Να ψιλομυρίζει βουτυράκι!

 

Κάθεστε και το κοιτάτε να κρυώνει με προοπτική να το καταναλώσετε κρύο μετά από 5 ώρες!!!;;;!!!

 

 

Για αρχή δε βάζουμε βούτυρο στο τοστ =ρ

Δημοσ.

Για αυτο λεω εγω, κρυα μπαγκετιτσα,

τυρι, γαλοπουλα, ντοματα, μαρουλι, μαγιονεζα και κατευθειαν στο ψυγειο, φτιαχνεις 4-5 κι εχεις για ολη τη βδομαδα, ουτε μυρωδιες ουτε σαλια :-)

Δημοσ.

Για αρχή δε βάζουμε βούτυρο στο τοστ =ρ

 

Δεν ταιριάζει και με το σαλάμι αέρος που λέει η αποπάνω σου... :D

 

Βουτυρίλα πάντως, μπορεί να μυρίζει και από πρόστυχο τυρί.

Δημοσ.

βουτυρο μια αλειψια βαζω απο πανω μονο οταν το τρωω εκεινη τη στιγμη.

 

ρε συ τελειες και οι μπαγκετες που λες, αλλα φρεσκες!

αμα τις εχεις στο ψυγειο με τα υλικα μεσα δεν παπαρωνει το ψωμι? :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...