Προς το περιεχόμενο

gigabyte m52lt-d3 με amd athlon x3 450(ξεκλείδωμα)

mousteris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

moy πηρε καποια ωρα και καποια τηλεφωνα αλλα τα καταφερα! και γμ τις φωτογραφιες!!!

IMG_8283.jpg?t=1301337878

εδω ειναι το μενου του MIT που μαλλον εδω πρεπει να ναι

IMG_8284.jpg

Δημοσ.

Κανε enable το cpu unlock.ποσο πιο απλο πρεπει να ειναι????

γιατι μπορει να θελει ρύθμιση καιτ το CPU core control.... ή κατι άλλο!

αυτό; μόνο αυτό τελικά;

Δημοσ.

Το cpu core control ειναι για να ενεργοποιησεις η να απενεργοποιησεις εσυ οποιο πυρηνα θελεις περα απο τον πρωτο.Αυτο το κανεις εαν εχει προβλημα καποιος πυρηνας.Αλλα για να τους ξεκλειδωσει πρεπει να βαλεις το core unlock στο enable.κανε το και δες τι γινετε,εαν ειναι σταθερος ο υπολογιστης και τετοια.

(και σορρυ εαν σου φανηκα επιθετικος στο προηγουμενο ποστ).

Δημοσ.

το άλλαξα! Το έσωσα αλλά το cpu-z δεν είδε διαφορά. Το λεω γιατί έχω δει παιδιά που αναφέρουν οτι αλλάζει στον αριθμό πυρήνων.

Πείραξα μόνο το unlock cpu..

Δημοσ.

Τι επιλογές δίνει στο CPU unlock; Disable & enable μόνο;

Αν ναι - δώσε μας μια φωτό με enabled - να δούμε τι λέει η παρακάτω επιλογή :)

Δημοσ.

ρε παιδιά.. μπορεί να είναι μαμακία δικιά μου, αλλά αυτό δε το χω ξαναδεί!

Όπως έχω προαναφέρει, με διπλό κλίκ στο EasyTune6 ο υπολογιστής το σκεφτόταν και δεν άνοιγε τίποτα.. τουλάχιστον έτσι έβλεπα!

Διότι πήγα να κάνω ασφαλής εξαγωγή ενός usb και τι να δω... "έτρεχε" το EasyTune6!!!!

Αφού έμεινα μαμάκας πάτησα show και άνοιξε!

παιδιά συγγνώμη αλλά δεν είχα ιδέα οτι γίνεται κάτι τέτοιο... οπότε αλλαγή πορείας? πάμε απο κει?

Δημοσ.

Οχι απο το bios συνεχισε.Κατεβασε την τελευταια εκδοση του cpuz.Επισης οταν ανοιγεις τον υπολογιστη,δεν σου λεει οτι ξεκλειδωθηκε?

Για πηγαινε λιγο και με δεξι κλικ στα properties του my computer και πηγαινε στο device manager και δες στο processors ποσους πυρηνες σου δειχνει.

Δημοσ.

μηπως υπαρχει καποιο switch (dip switch) πανω στη motherboard για core unlocking? (το εχω δει σε καποιες motherboards - ως ενα μικρο χομπυ εχω το να βλεπω video με παρουσιαση/εγκατασταση/tests για motherboards).

Δημοσ.

Οχι απο το bios συνεχισε.Κατεβασε την τελευταια εκδοση του cpuz.Επισης οταν ανοιγεις τον υπολογιστη,δεν σου λεει οτι ξεκλειδωθηκε?

Για πηγαινε λιγο και με δεξι κλικ στα properties του my computer και πηγαινε στο device manager και δες στο processors ποσους πυρηνες σου δειχνει.

3 λεει και στο device manager και στο cpuz...

άσε που πλέον αμα κάνεις επανεκίνηση κολλάει... και δεν ανοιγει(μαλλον κακο:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...