Προς το περιεχόμενο

Το μπασσο "χτυπαει"

anthony_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια... Προσφατα αγορασα καποια ηχεια 2.1 (logitech s220) και συμπερανα οτι το μπασσο "χτυπαει" οταν ειναι πολυ δυνατα.

Κανει δηλαδη καποιο περιεργο ηχο (ντουκ-γδουπ :lol: ) που δεν κανουν τα αλλα μου ηχεια ουτε το στερεοφωνικο καποιες φορες και ακουγεται σαν να χτυπαει ο απο κατω το πατωμα με σκουποξυλο η κατι τετοιο (το εξακριβωσα δεν ειναι γειτονας :P )

Ειναι φυσιολογικο απτην αποψη οτι ισως τα ηχεια ξεπερνουν τις δυνατοτητες τους η μηπως ειναι χαλασμενα η κτ τετοιο??

ΥΓ: απτα public τα πηρα.

Θενκς!

Δημοσ.

Η λογικη λεει πως παιζει στα ορια του. Βασικα, εισαι σιγουρος οτι χτυπαει κατι απο το ηχειο (δηλαδη συντονιζει το ιδιο το ηχειο?) ή μηπως χτυπαει κανα επιπλο η τιποτα αλλο εκει τριγυρω?

Επισης, εισαι σιγουρος οτι προκειται περι "χτυπηματος" η μηπως ειναι μπουκωμα-παραμορφωση?

Δημοσ.

τι να σου πω.... δεν νομιζω να χτυπαει κανενα επιπλο γτ εχει καποια αποσταση γυρω στα 10cm απτο επιπλο του υπολογιστη.

μαλλον για μπουκωμα-παραμορφωση το κοβω και εγω.... Απο οσο εχω δει οταν φτανει στα ορια του το ηχειο γινεται η σε τραγουδια με πολυ μπασσο..

Καλα δεν ειχα και τρομερες προσδοκιες απο αυτα τα ηχεια απτην αρχη για να πω κ τν αληθεια αλλα με 20 ευρω..

Δημοσ.

τι να σου πω.... δεν νομιζω να χτυπαει κανενα επιπλο γτ εχει καποια αποσταση γυρω στα 10cm απτο επιπλο του υπολογιστη.

μαλλον για μπουκωμα-παραμορφωση το κοβω και εγω.... Απο οσο εχω δει οταν φτανει στα ορια του το ηχειο γινεται η σε τραγουδια με πολυ μπασσο..

Καλα δεν ειχα και τρομερες προσδοκιες απο αυτα τα ηχεια απτην αρχη για να πω κ τν αληθεια αλλα με 20 ευρω..

Αν προκειται περι μπουκωματος, ειναι συνηθισμενο φαινομενο και συνηθως προερχεται απο την αδυναμια του (ενσωματωμενου) ενισχυτη να ενισχυσει το σημα.

Εχε υποψιν σου οτι ειναι επικινδυνο να παιζουν με παραμορφωμενο ηχο τα ηχεια σου, οποτε αποφευγε το. Αν και το σαμπ δυσκολο να παθει ζημια.

Τωρα αν θεωρεις οτι χτυπαει καποιο κομματι του ιδιου του ηχειου (και δεν προκειται περι παραμορφωμενων συχνοτητων) τοτε πηγαινε τα για RMA.

Δημοσ.

ειπε την μαγικη λεξη.με 20 ευρω.με 20 ευρω ηχεια και με woofer ενταξει ........νομιζα οτι θα ελεγε οτι εχει αυτο το θεμα με τιποτα Logitech 5500.

Δημοσ.

Η αράχνη του ηχείου "τερματίζει" (δεν είναι αρκετά σκληρή για να το βοηθήσει να έχει κάποια ευαισθησία), οπότε μοιραία το σαμπ χάνει τον έλεγχο... Έχεις φτάσει τα όρια του ηχείου και ίσως τα έχεις ξεπεράσει κιόλας. Προσοχή γιατι θα το στείλεις, δεν είναι και για πολλά πολλά...

Δημοσ.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι σε αυτά που σου γράψαν τα παιδιά. Τα έχω κι εγώ σε ένα υπολογιστή.

Χαμήλωσε ανάλογα το ρυθμιστικό που έχει επάνω το <<sub>> παίξε και λίγο με το equalizer του media player σου

ίσα να κάνεις κάπως ανεκτό τον ήχο, δεν είναι για κάτι παραπάνω αυτά τα ηχεία ούτε μπορούν να παίξουν πολύ δυνατά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...