Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολο το φορουμ,

Φτιαχνουμε μια απλη ιστοσελιδα για το μαγαζι του θειου μου και εχω ενα θεματακι.φτιαχνω τα γραφικα στο photoshop και κανω slice την εικονα.επειτα μεσω Dreamweaver πανω στην βασικη εικονα θελω να βαλω να φαινεται ενα κειμενο και ενας χαρτης της διευθυνσης (τυπου google map) το βαζω σε ενα λειερ τον κωδικα του χαρτη και τον τοποθετω,αν ομως αλλαξω το μεγεθος του εξπλορερ το λαυερ δεν στοιχιζεται με τον πινακα που περιεχει το background,τι να κανω;βοηθηστε με, ευχαριστω πολυ,

Δημοσ.

Στην ανάλυση που δείχνει σωστά πως το στοιχίζεις;

Προφανώς το κάνεις με συγκεκριμένα μεγέθη αντί να το κάνεις με ποσοστά οπότε και δεν «μεταφράζεται» σε άλλες αναλύσεις.

Δημοσ.

λοιπον οταν εβαλα πινακα του εκανα στοιχιση στο κεντροκαι ηταν κομπλε,αλλα επιδη απο πανω θαμουνε κειμενα κτλ κτλ εβαλα layers τα οποια ομως δεν εχουν στοιχιση αλλα αποσταση απο top και left,αναλυση του εχω 1024*768 πως θα παιξω με ποσοστα ;

Δημοσ.
εβαλα layers τα οποια ομως δεν εχουν στοιχιση αλλα αποσταση απο top και left

Σε αυτά τα layers έχεις πρόβλημα έτσι;Τα top και left πως τα έβαλες;με px;

Αν έβαλες pixel λογικό είναι αν αλλάζεις ανάλυση τα layer να πηγαίνουν όπου νάνε αφού έχουν συγκεκριμένη απόσταση από πάνω και αριστερά όπου πρέπει να εμφανίζονται.

Δημοσ.

Δεν εχεις φτιαξει css για να δωσεις μορφοποίηση στην σελίδα.Φτιάξε ένα κεντρικό layer-div , δώσε του ένα id και ορισέ το στο css να έχει μήκος 1000 px και να ειναι στην μέση με margin:0 auto; .Τώρα σε όλες τις αναλύσεις θα ειναι στο κέντρο.Τα εσωτερικά layers με τον ίδιο τροπο θα πρέπει να πάρουν θέση left,right κτλ.Δε ξέρω τις γνώσεις σου,μπορεί να σου φαίνονται δύσκολα αυτά που σου λέω αλλά δε γίνεται αλλιώς.

www.w3schools.com

Πολύ καλό για εκμάθηση.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μετά απο ένα χρόνο!!!!!!Μπλέχτηκα με άλλες ασχολίες και ξέχασα οτι είχα γραφτεί εδώ!!!!! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...