oxirefousti Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 insomnia καλησπέρα, εδώ και λίγο καιρό έχει "κατέβει" στον υπολογιστή μου (windows 7 Home Premium, 64-bit), ενημέρωση ασφαλείας για το Microsoft .NET Framework 4. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που πάω να εγκαταστήσω το update λαμβάνω συνεχως error. Το αποτέλεσμα είναι στο button του τερματισμού να έχω μονίμως το "θαυμαστικό" των windows (το θαυμαστικό που μας ενημερώνει ότι έχουμε update και πρέπει να τα εγκαταστήσουμε) και κάθε φορα που κάνω τερματισμό να διαρκεί περίπου 3 λεπτά εξαιτίας της "ενημέρωσης εγκατάστασης" που γίνεται συνήθως όταν εγκαθιστούμε τα updates των windows. Αρχίζει και καταντά εκνευριστικό και έψαχνα λύση μέσω google αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Εχετε συναντήσει κάτι παρόμοιο? Εχετε να προτείνετε κάποια λύση για το πρόβλημα? (παραθέτω και 2 φωτό με τo Update και το πρόβλημα που βγάζει) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
oxirefousti Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 πατρίδα...το δοκιμάζω τώρα. μόλις έχω νεότερα θα σου πώ. ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση Δούλεψε μια χαρά. Σ'ευχαριστώ για την λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.