Προς το περιεχόμενο

Δικαιωματα εργαζομενων

dark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το θέμα είναι όμως ότι αν παράγεις έργο, πληρώνεσαι και με το παραπάνω.

Σε μια καθαρά καπιταλιστική κοινωνία, χωρίς περιορισμούς και απελευθερωμένη από τον έλεγχο, η ποιότητα της εργασίας που εσύ προσφέρεις είναι μεγάλη υπόθεση. Και προσωπική και έναντι στον εργοδότη σου.

Απλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, θα πρέπει να παρακολουθείς τις εξελίξεις στον τομέα που ειδικεύεσαι/εργάζεσαι καθημερινά και απαιτεί τουλάχιστον στην δική μου δουλειά δύο ώρες την ημέρα από τον προσωπικό μου χρόνο.

Αν είναι να σπαταλάς τον προσωπικό σου χρόνο για 50 ευρώ παραπάνω ποτέ κ σώσουμε να πάρουμε στα σοβαρά οποιαδήποτε δουλειά.Γιατί αν είναι να είσαι στη δουλειά 8-10 ώρες και μόλις γυρνάς σπίτι αντι να ξεκουραστείς να έχεις ΠΑΛΙ δουλειά η οποία δεν αμοίβεται όπως θα πρέπει να τη βράσουμε αν αποφέρει μισθό κάτω από 1000 ευρώ στη παρούσα κατάσταση.Το ρητό το έχει θέσει πολύ καλά ο Θανάσης Βέγγος στην ταινία "Σφίξε κι άλλο το ζωνάρι"

Για να ζήσεις σήμερα σαν άνθρωπος,θέλεις 1000+ ευρώ.Για να τα βγάλεις τα 1000+ ευρώ ζείς σαν άνθρωπος; Πολύ αμφιβάλλω. Κοινώς αν δεν απαιτήσουμε κάτι καλύτερο δε πρόκειται ποτέ μα ποτέ να μας το δώσουν.Εννοείται δσυλεύοντας και όχι κοιτώντας το facebook στο γραφείο.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνώ με De@th L0rd. Μόνο για να δουλεύουμε ήρθαμε σε αυτή τη ζωή; Ότι είναι πολύ χαμηλοί οι μισθοί στην Ελλάδα και δεν επαρκούν για να καλύψουν ούτε τις βασικές ανάγκες ( προσωπικά στις βασικές ανάγκες βάζω μέσα και τις ανάγκες για ψυχαγωγία γιατί είμαστε άνθρωποι :-)) και ότι έχουμε υπερδανειστεί οι Έλληνες είναι κάτι ολοφάνερο. Είμαι με σύμβαση έργου και μισθό άνω των χιλίων αλλά δεν θεωρώ υποχρέωσή μου να γίνω και δούλα της εκάστοτε επιχείρησης ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Στο κάτω κάτω σήμερα είμαι , αύριο μπορεί να μην είμαι , ας ζήσουμε και λίγο :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...