Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να πουλησε δεν εχει νοημα, ενα αρχειο που κυκλοφορουσε ελευθερο σε ολο το ιντερνετ για ποιο λογο το καναλι να το αγορασει;

Για το θεμα του delay το βαζω στις παραπανω συμπτωσεις.

Δε λεω ντε και καλα οτι δεν εγινε, αλλα κραταω και μια πισινη, γιατι οι πολλες συμπτωσεις παυουν να ειναι συμπτωσεις.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη το θεμα με το foxlife το εχω ξανακουβεντιασει αρκετες φορες, εχω μια απλη απορια, πως διολο καταφερε ο αλλος να προλαβει να τραβηξει φωτογραφια τη συγκεκριμενη στιγμη; Στημενη τη φωτογραφικη ειχε και περιμενε ποτε θα παιξει το foxlife αυτη τη γραμμη (που εμφανιζεται περιπου 1-2 δευτερολεπτα).

Δηλαδη, τοση συμπτωση, να βρεθει, φωτογραφικη στα χερια του το καταλληλο δευτερολεπτο, να ειναι ανθρωπος που εχει γνωση περι του greektvsubs, και εκει ποy καθεται αραχτος και βλεπει να τελειωνει η ταινια λεει "δεν τραβαω τωρα και μια φωτογραφια την τηλεοραση";

Το adsl.gr δεν τη δειχνει πλεον τη φωτο, οποτε τη βρηκα εδω:

sdfe2w.jpg

Εύκολο νομίζω είναι να το μάθεις φίλε μου, ρώτα τον admin του adslgr να σου πει. :-)

Η εντύπωση που έχω βλέποντας και ένα timer πάνω δεξιά στην οθόνη είναι ότι ο άνθρωπος το έγραψε την ώρα που προβαλλόταν σε κάποιο dvd-recorder και όταν το έβαλε να το δει... τα είδε όλα. :lol:

Φυσικά κάποιος άλλος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να βρει το video από το δίκτυο, να κατεβάσει τους υπότιτλους από το gtvs, να πάρει ένα καρέ από το foxlife και να κρατήσει το λογότυπο του καναλιού και στην συνέχεια είτε να το ενσωματώσει στο video είτε πιο απλά να φτιάξει να συνθέσει ένα μόνο καρέ/εικόνα την οποία και πρόβαλε στην τηλεόρασή του.

Φυσικά αυτός ο κακοπροαίρετος ή έστω φαρσέρ θα διατηρούσε την ανωνυμία του προκειμένου να μην κατηγορηθεί για συκοφαντική δυσφήμιση κάτι όμως που δεν βλέπουμε, το αντίθετο είναι μάλιστα και ο admin του adslgr, ποιος ο λόγος να κάνει λοιπόν μία τέτοια ιστορία που θα μπορούσε να τον εκθέσει και να έχει ένα σωρό τρεχάματα;;;

Δημοσ.

Εύκολο νομίζω είναι να το μάθεις φίλε μου, ρώτα τον admin του adslgr να σου πει. :-)

Η εντύπωση που έχω βλέποντας και ένα timer πάνω δεξιά στην οθόνη είναι ότι ο άνθρωπος το έγραψε την ώρα που προβαλλόταν σε κάποιο dvd-recorder και όταν το έβαλε να το δει... τα είδε όλα. :lol:

Τι να σου πω... οπως ειπα δεν το αποκλειω, επειδη με μια φωτογραφια δεν μπορεις να αποδειξεις και πολλα πλεον με τοσα fake που κυκλοφορουν, κι επειδη μπορεις με μια πειραγμενη (ειτε απο φοτοσοπ, ειτε οπως λες αφου ειναι recorded, βαζοντας ενα srt μεσα του) φωτογραφια να τρολλαρεις πολυ ανετα, θα κραταω παντα τις επιφυλαξεις μου για το συγκεκριμενο θεμα.

Εδιτ: Δε βλεπω καπου να γραφει οτι ο αντμιν την τραβηξε τη φωτο.

Δημοσ.

Ε, εντάξει τώρα, υπερβολές, μπορεί το ΑΕΠ του πλανήτη να μην επαρκεί, αλλά αν στο ΑΕΠ προσθέσεις και την αξία του πλανήτη;;; :rolleyes:

Έτσι συμπεριφέρονται οι εταιρείες. Δεν προσφέρουν στο σύνολο, το σύνολο τους ανήκει!!!

Εγώ παλι πιστεύω πως αν από το συνολικό ποσό αποζημείωσης αφαιρέσουμε το έλλειμμα της ελλαδας θα βγει το ποσο......

Προσωπικά δεν το χρησιμοποιούσα γιατί ειχε πολλούς ιους.... αλλά γιατί δεν πανε να πιάσουν την youtube που έχει όλα τα βιντεο κλιπ και όλα τα τραγούδια που υπάρχουν στον κόσμο? Μήπως γιατί έχει την σφραγίδα της google και κανείς δεν τολμάει ακουμπήσει τον γκοτζίλα? Εκεί εξακολουθούν να γίνοντε οι κλεψές των δισεκατομμυρίων με νομιμότητα....

στην youtube, που λες για τα video clip, ανεβαίνουν τα περισσότερα νόμιμα από την vevo.com

η φιλοσοφία αυτής της εταιρείας είναι να δημιουργήσει μια online βιβλιοθήκη μουσικής νόμιμα μαζί με τις δισκογραφικές. Προφανώς είναι και το youtube ενήμερο για την κατάσταση (δεν είναι απλά μια εταιρεία που χρησιμοποιεί το συσωλήν) Για αυτό και κολλάνε την στάμπα vevo κάτω δεξια στο βίντεο όπως κολλιέται το youtube...

εκτός αυτού πολλές δισκογραφικές έχουν λογαριασμούς και ανεβάζουν μόνες τους video clips...

Δημοσ.

το ποσό μαθηματικά βγαίνει υψηλό (δεν ξέρω ακριβώς πόσο υψηλό) αν σκεφτείς και το μέρος της ποινής

όπως όταν δεν πληρώσεις κάτι στο κράτος ως όφειλες, μετά δεν σου ζητάει το αρχικό ποσό αλλά πολύ περισσότερα γιατί υπάρχει και ποινή

επειδή όμως στο σύνολο είναι... προφανώς παράλογα τα ποσά που γράφτηκαν (αν είναι έτσι, δεν το ψαξα), σε μένα μοιάζει για τεράστιο λάθος των εταιρειών

γιατί τώρα δεν είναι μόνο οι πειρατές που 'υποστηρίζουν' ότι τα ποσά είναι παράλογα αλλά θα είναι πια προφανές και στους τεχνοκράτες αυτό

αυτό σημαίνει πως την επόμενη φορά θα προσπαθήσουν κάποιοι να εντοπίσουν πιο συστηματικά τι ποσά θα μπορούν να διεκδικήσουν και τι θα μπορούν να κάνουν γενικότερα οι εταιρείες, κι επομένως τι δεν θα μπορούν να κάνουν

ελπίζω πως είμαστε στο σημείο που το σχοινί τραβήχτηκε περισσότερο από ότι έπρεπε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...