astak Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 μια ειναι η λυση.πρεπει να περασουμε στην αντεπιθεση.να αρχισουμε να ζηταμε και εμεις.και αν σου κατσει... http://www.youtube.com/watch?v=46Wqp1r_F0I
Menelaos_Tryit Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω για τα 75 τρισεκατομμύρια ευρώ αλλα για τα 75 τρισεκατομμύρια μπαλάκια κάτι άκουσα...
TallyhawkGr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Γίνεται να κάνουμε κάτι αντίστοιχο ως Ελλάδα; Με τη φέτα πχ ή με τις ελιές; Τι μνημόνιο και βλακείες;... Πείτε στη Σουηδική Ακαδημία να με πάρει τηλ. μετά το απόγευμα, γιατί θα είμαι για καφέ.... Και τα λεφτά τα θέλω σε 50ευρα.... Δεν μαρεσει το χρωμα τον 50ευρων ... τα θελω σε 5ευρα για να φενοντε και περισοτερα !
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δεν μαρεσει το χρωμα τον 50ευρων ... τα θελω σε 5ευρα για να φενοντε και περισοτερα ! 75 τρις και θες να φαινονται και περισσοτερα ???
masteripper Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αν οι σύμβουλοι και τα καθε λογης μεγαλοστελέχη σκεφτόντουσαν λιγο πιο "ευρεία" και λεφτάκια θα βγάζαν και ο κόσμος ευχαριστημένος θα ήταν.
captain556 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αμα εβγαζε τοσα πολλα το limewire ωστε να μπωρουσε να τους αποζημιωσει ,θα πρωσπαθουσουν να το αποκτησουν και οχι να το κλεισουν....
kurkosdr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ε, εντάξει τώρα, υπερβολές, μπορεί το ΑΕΠ του πλανήτη να μην επαρκεί, αλλά αν στο ΑΕΠ προσθέσεις και την αξία του πλανήτη;;; Για εταιρία περιορισμένης ευθύνης (LLC) μιλάμε, οποτε δεν θα κυνηγηθούν οι ιδιοκτητες. Απλά θα παρουν απο την εταιρια οτι εχει και δεν εχει (μεχρι και την ταμπέλα διπλα απο την εξωπορτα) και αυτο ηταν. Νομιζω οτι τα κουνάβια της RIAA περισσοτερο για "προειδοποίηση" εβαλαν το ποσό τοσο ψηλα, προς παραδειγματισμο αλλων εταιριων, οσο μεγαλες και να 'ναι . Στην Αμερικη, οι "Δημοκρατες" εχουν παραδεχθει δημοσιως οτι ειναι τσουτσέκια της RIAA/MPAA, μεχρι που καποτε κατεβασαν νομο (στην Αμερικη) να υπαρχει DRM σε ΟΛΕΣ τις συσκευες υποχρεωτικα! (ναι, ακομα και σε υπολογιστες με προεγκατεστημενες διανομες linux, και FreeBSD!). Ευτυχως ο νομος απορριφθηκε. Απλά το λεω για να καταλαβετε οτι και εξω υπαρχουν λαμογια, και ποσο λιγο μετραει η ελευθερια μας μπροστα στα συμφεροντα...
TallyhawkGr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 75 τρις και θες να φαινονται και περισσοτερα ??? και ολα τα λεφτα του κοσμου να ειχα θα ηθελα να φαινοντε περισσοτερα !
JohnXarxas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 και ολα τα λεφτα του κοσμου να ειχα θα ηθελα να φαινοντε περισσοτερα ! μα, αυτά είναι όλα τα λεφτά του κόσμου! και περισσότερα μη σου πω
Pelvic_Thrust Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 ναι ρε λεφτα υπαρχουν LOL ! Που πηγαν ?? xD
tailas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ρε παίδες σήμερα κλείνει ενα limewire άυριο ανοίγουν 5...Είναι σαν το gamato.gr. Που το κλείσαν και κάθε μέρα ακούς και ένα καινούριο να ανοίγει. Άκου εκεί 75 τρις.Μην κουνιούντε πολύ και ανοίξουν αύριο 75 limewire. Είναι ο νόμος της φύσης..όσο υπάρχει το εμπόριο υπάρχει και το παρεμπόριο...
manoszog Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ε, εντάξει τώρα, υπερβολές, μπορεί το ΑΕΠ του πλανήτη να μην επαρκεί, αλλά αν στο ΑΕΠ προσθέσεις και την αξία του πλανήτη;;; Έτσι συμπεριφέρονται οι εταιρείες. Δεν προσφέρουν στο σύνολο, το σύνολο τους ανήκει!!! Εγώ παλι πιστεύω πως αν από το συνολικό ποσό αποζημείωσης αφαιρέσουμε το έλλειμμα της ελλαδας θα βγει το ποσο...... Προσωπικά δεν το χρησιμοποιούσα γιατί ειχε πολλούς ιους.... αλλά γιατί δεν πανε να πιάσουν την youtube που έχει όλα τα βιντεο κλιπ και όλα τα τραγούδια που υπάρχουν στον κόσμο? Μήπως γιατί έχει την σφραγίδα της google και κανείς δεν τολμάει ακουμπήσει τον γκοτζίλα? Εκεί εξακολουθούν να γίνοντε οι κλεψές των δισεκατομμυρίων με νομιμότητα....
digekas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Και στο youtube έχουν βάλει χέρι και πολλά video αναφέρουν ότι δεν επιτρέπεται η προβολή τους στην χώρα μας λόγω πνευματικών δικαιωμάτων κλπ. Τους μόνους που δεν τους πιάνει ο νόμος είναι το Star ναι το δικό μας Star. http://www.trelokouneli.gr/2011/03/star-channel.html To οποίο είχε προβάλει στο παρελθόν υπότιτλους παρμένους από το gtvs και το ίδιο ξαναέγινε με το Foxlife αφού είχαν κλείσει πιο μπροστά τα site των υπότιτλων... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=282328
pournaras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Επειδη το θεμα με το foxlife το εχω ξανακουβεντιασει αρκετες φορες, εχω μια απλη απορια, πως διολο καταφερε ο αλλος να προλαβει να τραβηξει φωτογραφια τη συγκεκριμενη στιγμη; Στημενη τη φωτογραφικη ειχε και περιμενε ποτε θα παιξει το foxlife αυτη τη γραμμη (που εμφανιζεται περιπου 1-2 δευτερολεπτα). Δηλαδη, τοση συμπτωση, να βρεθει, φωτογραφικη στα χερια του το καταλληλο δευτερολεπτο, να ειναι ανθρωπος που εχει γνωση περι του greektvsubs, και εκει ποy καθεται αραχτος και βλεπει να τελειωνει η ταινια λεει "δεν τραβαω τωρα και μια φωτογραφια την τηλεοραση"; Το adsl.gr δεν τη δειχνει πλεον τη φωτο, οποτε τη βρηκα εδω:
35apontos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Επειδη το θεμα με το foxlife το εχω ξανακουβεντιασει αρκετες φορες, εχω μια απλη απορια, πως διολο καταφερε ο αλλος να προλαβει να τραβηξει φωτογραφια τη συγκεκριμενη στιγμη; Στημενη τη φωτογραφικη ειχε και περιμενε ποτε θα παιξει το foxlife αυτη τη γραμμη (που εμφανιζεται περιπου 1-2 δευτερολεπτα). Δηλαδη, τοση συμπτωση, να βρεθει, φωτογραφικη στα χερια του το καταλληλο δευτερολεπτο, να ειναι ανθρωπος που εχει γνωση περι του greektvsubs, και εκει ποy καθεται αραχτος και βλεπει να τελειωνει η ταινια λεει "δεν τραβαω τωρα και μια φωτογραφια την τηλεοραση"; Το adsl.gr δεν τη δειχνει πλεον τη φωτο, οποτε τη βρηκα εδω: Άμα ψάχνεις,να σου πω εγώ. Κάποιος πούλησε υπότιτλο από σελίδα και είπε στα φιλαράκια του τί παίχτηκε,να κάνουν χάζι. Υπάρχουν TV που μπορούν να "παγώσουν" την εικόνα ή να την "αποθηκεύσουν" εν ίδει delay. Φτάνουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα