chrisosfp488 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Έχω το συγκεκριμένο κουτί εδώ και 1 μήνα περίπου. Την προηγούμενη βδομάδα σύνδεσα επάνω εκτός από τα fans του κουτιού αλλά και τα fans του cpu cooler A70. Μετά από 2 μέρες τα fans που είναι συνδεδεμένα στο ένα από τα 2 κανάλια δουλεύουν μόνο στις minimum rpms... Δοκίμασα να βάλω τα fans του ενός καναλιού στο άλλο αλλά τζίφος. Να σημειώσω ότι όταν πιάνω τον ρυθμιστή του καναλιού που έχει το πρόβλημα, τσουρουφλίζει! Ο controller έχει 2 καναλια απότι καταλάβατε με 3 παροχές το καθένα.
SpirtouLisS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Έχω το συγκεκριμένο κουτί εδώ και 1 μήνα περίπου. Την προηγούμενη βδομάδα σύνδεσα επάνω εκτός από τα fans του κουτιού αλλά και τα fans του cpu cooler A70. Μετά από 2 μέρες τα fans που είναι συνδεδεμένα στο ένα από τα 2 κανάλια δουλεύουν μόνο στις minimum rpms... Δοκίμασα να βάλω τα fans του ενός καναλιού στο άλλο αλλά τζίφος. Να σημειώσω ότι όταν πιάνω τον ρυθμιστή του καναλιού που έχει το πρόβλημα, τσουρουφλίζει! Ο controller έχει 2 καναλια απότι καταλάβατε με 3 παροχές το καθένα. να ζησεις να τον θυμασαι. εκαψε το ρυθμιστη αντιστασης(μια μεταβλητη αντισταση που ρυθμιζει τις στροφες στους ανεμιστηρες )στο συγκεκριμενο καναλι. προφανως κακη ποιοτητα ηλεκτρονικων στοιχειων υπαρχει και η μικρη αλλα υπαρκτη περιπτωση καποιος ανεμιστηρας να ειναι κακης ποιοοτητας και να βραχυκυκλωνει στο πηνιο του με αποτελεσμα να σου κανει ζημια στο fan controller
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μαλλον αυτο που λεει ο SpirtouLisS ειναι.μα καλα πως σου ηρθε να βαλεις τα fans της ψυκτρας του cpu στον controller???ας χρησιμοποιουσες τα ανταπτορακια που σου εδινε μαζι με την αγορα. Και σε εμενα εαν δεν το εχω τερμα ανεβαζει θερμοκρασια ο ρυθμιστης.αλλα ενταξει αυτο ηταν γνωστο προβλημα.
SpirtouLisS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εγγύση 1 χρόνο ψηλέ!!! βουρ για αλλαγη κουτιοουυυυ :cool:
chrisosfp488 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μαλλον αυτο που λεει ο SpirtouLisS ειναι.μα καλα πως σου ηρθε να βαλεις τα fans της ψυκτρας του cpu στον controller???ας χρησιμοποιουσες τα ανταπτορακια που σου εδινε μαζι με την αγορα. Και σε εμενα εαν δεν το εχω τερμα ανεβαζει θερμοκρασια ο ρυθμιστης.αλλα ενταξει αυτο ηταν γνωστο προβλημα. Ε και τι να έκανα ήθελα να τα ανεβοκατεβάζω ανάλογα με τις ανάγκες.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αμα συνδεσεις κανονικα φαν του κουτιου στον controller που υποτιθεται εχει χαλασει,ρυθμιζοντε οι στροφες? Ε και τι να έκανα ήθελα να τα ανεβοκατεβάζω ανάλογα με τις ανάγκες. Παντα οι αναγκες για ψυξη του επεξεργαστη θα ειναι στο οσο πιο πολυ γινεται.
chrisosfp488 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Τώρα μόνο του κουτιού έχω βάλει σε αυτόν και είναι έτσι. Του cpu cooler τα έχω στο άλλο και καλά κρατεί ούτε ανεβάζει θερμοκρασία. Τώρα το θέμα είναι μέχρι να πάει Θεσσαλονίκη και να ξαναέρθει τι κάνω και βαριέμαι και τη διαδικάσία λύσιμο δέσιμο. Και σκεφτόμουν να το πουλήσω γιατί χωράνε τσίμα τσίμα όλα εκεί μέσα. Παντα οι αναγκες για ψυξη του επεξεργαστη θα ειναι στο οσο πιο πολυ γινεται. Και οι ανάγκες για το θόρυβο θα είναι όσο πιο λίγο γίνεται
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Τώρα μόνο του κουτιού έχω βάλει σε αυτόν και είναι έτσι. Του cpu cooler τα έχω στο άλλο και καλά κρατεί ούτε ανεβάζει θερμοκρασία. Τώρα το θέμα είναι μέχρι να πάει Θεσσαλονίκη και να ξαναέρθει τι κάνω και βαριέμαι και τη διαδικάσία λύσιμο δέσιμο. Και σκεφτόμουν να το πουλήσω γιατί χωράνε τσίμα τσίμα όλα εκεί μέσα. Για δοκιμη βαλε της ψυκτρας στην μητρικη και ασε και στους 2 controllers εναν ανεμιστηρα μονο και δες τι γινεται με τις στροφες. P.S. (βαλε 8αρια και στις μνημες σου).
chrisosfp488 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Το έκανα. Έχω την εντύπωση ότι ο ανεμιστήρας που είναι συνδεδεμένος στο χαλασμένο κανάλι δουλεύει πιο γρήγορα τώρα αλλά δε ρυθμίζεται και παλι.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αρα παει το εκαψες.αν πιανουν τα χερια σου και θελεις να πειραματιστεις ανοιξε το και δες τι μπορεις να κανεις.και εαν εχεις κανενα κολλητηρι ευκαιρο γιατι μπορει να εχει σκασει και κανενα ελασμα που εχει απο πισω(δεν ξερω πως να το πω για να σου δωσω να καταλαβεις).Εαν δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις κατι τοτε μην το ανοιγεις και στειλε το για αντικατασταση αλλα θα παρει μερες......
chrisosfp488 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Η καλύτερη λύση πιστεύω είναι να το βάλω αγγελία κανα σαραντάρι και να πάω για το haf x που το λιγουρεύομαι καιρό τώρα.
panos0100 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 γειά σας παιδιά σήμερα πήρα ανεμιστήρα φαν της xigmatec και καηκε δεν δουλεψε καν ξαναπηρα τον ειδιο ξανακαηκε ενω τον κοολερμαστερ που εχω ειναι στα 0.37αμπερ ο χιγκματεκ είτανε στα 0.20αμπερ και οι καηκανε οι χιγκματεκ δεν ξερω γιατι μηπως ξέρει κανείς να μου πεί ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.