bad_freddy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, είχα ανοίξει ένα windows live id account χρησιμοποιώντας την βασική διεύθυνση email που έχω αλλά δεν το χρησιμοποίησα ποτε επειδή (μιας και τουλάχιστον τότε) είχε θέμα με τα multiplayer games του GFWL λόγω Έλλάδας οπότε χρησιμοποιούσα ενα δεύτερο live id account που δημιούργησα με άλλη διεύθυνση email που εχω επίσης στην κατοχή μου (και καλά από US). Σε μιά προσπάθεια συμμαζέματος των windows live accounts μου αποφάσισα να κλείσω τον λογαριασμό που δεν χρησιμοποίησα ποτέ και να βάλω το email αυτού του λογαριασμού που ακύρωσα στο δεύτερο account. Ο πρώτος λογαριασμός έκλεισε κανονικά και όπως είναι φυσικό δεν μπορώ να κάνω login πια αλλά πηγαίνοντας στον βασικό μου windows live λογαριασμό να κάνω αλλαγή email σε άλλη διεύθυνση μου εμφανίζεται το μήνυμα "There's a temporary problem with the service. Please try again. If you continue to get this message, try again later" πράγμα το οποίο φαίνεται να οφείλεται στο γεγονός ότι το παλιό live id δεν φαίνεται διαθέσιμο (εάν πχ. προσπαθήσω να το ξανακάνω register) άσχετα από το γεγονός ότι έχει κλείσει και δεν μπορώ να κάνω login πια... Τι θα μπορούσα να κάνω προκειμένου να γίνει η αλλαγή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.