kifinas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ηδη πληρωθηκε ο λογαριασμος Τωρα αν επιμενετε και σεις οτι γινανε τα τηλεφωνηματα και δη τις μεταμεσονυκτιες ωρες κληση στο11880 για πιο λογο?? Ε τοτε πρεπει να βρεθει πιος τις εκανε.. Μηπως οι πολυκατοικιες εχουν αερικα φαντασματα των πεθεμενων?? Γιατι εκει παει το πραμα.. Το πιθανότερο είναι να έχουν γίνει αυτές οι κλήσεις. Είτε από άτομο της οικίας σου είτε από κάποιον στην γειτονιά. Αυτά έχουν συμβεί (και αποδειχθεί) πάρα πολλές φορές. Δύο σημαντικές επιλογές που θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου είναι να βάλεις φραγή εξερχομένων (σε προστατεύει και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις) ή να γυρίσεις την σύνδεση σε isdn (σε προστατεύει από κάποιον που ξέρει να ενώσει δύο καλώδια στην πολυκατοικία). Το αρνητικό είναι ότι και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις υπάρχει επιπλέον κόστος.
hexouz Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Κοιτάξτε ρε εδώ χρεώσεις οι απατεώνες ,που μας ζαλίζουν και στην τηλεόραση με τον αχώνευτο τύπο που το παίζει Ξανθόπουλος. http://www.11880.gr/ServicePrices.aspx 1 Ευρώ το λεπτό με βήματα ανα λεπτό ; Δηλαδή κάθε 5 λεπτά 5 ευρώ,να πως μας κλέβουνε. Πάνε καλά ρεεεε;τα λαμόγια Ειδησεωφωνική Newsphone.
kifinas Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Είναι γενικότερα ακριβές οι υπηρεσίες καταλόγου. Και το 11888 του ΟΤΕ έχει 0,82€ ανά λεπτό.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 αφου υπαρχουν θυματα που παιρνουν σε ολα αυτα τα 11888*
hawkpilot Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 http://www.whitepages.gr ... αφού όλοι έχουμε internet...
anta_n Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Αυτό το whitpages.gr ποτέ δε θα το θυμηθώ. Κάθε φορά που ψάχνω βάζω είτε yellow pages είτε xo.gr και ποτέ μα ποτέ δε το βρίσκω!! και φαντάσου ότι το ξέρω το site!
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 αφου θυμασαι το yello pages ειναι δυσκολο να θυμασαι και το whitepages?το χρωμα αλλαζει.
anta_n Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Έλα μου ντε! κι εγώ αυτό λέω αλλά την ώρα που το ψάχνω πάντα το ξεχνάω!
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 τοτε βαλτο στα favorites η γραψτο στο κινητο σε ενα sms η σαν επαφη
washcloud Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 να παει στον κατανεμητη για να δει για καμια διακλαδωση Εγώ πάντως θα πσηνόμουν να του βάλω μία. (...όχι τίποτ' άλλο, αλλά για να συνεχίσει να κάνει τέτοια ποστ/ να τα διαβάζουμε με αποτέλεσμα να συσπειρωθούμε επιτέλους οι Έλληνοι/ να βγούμε στους δρόμοι/να κάψουμε το Βουληρδέλλο/ να συστήσουμε διαφανή κι ακσιοκρατική νεοκαπιταλιστική κυβέρνηση που σκοπό θα έχει μόνο τη ΔΟΥΛΕΙΑ κι όχι τις λαμοyes/ ούτως ώστε να φάμε τους Γερμανογιαπωνέζοι - να εκπληρώσουμε το ντέστινί μας βρ' αδρφέ...)
11demian111 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 και ολα αυτα μονο και μονο απο μια διακλαδωση στον κατανεμητη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.