valerios2000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 το οτι ειναι μια φουσκα δεν το λαμβανουμε καθολου? ισως κανεις κβαντικο cpu κ μετα θες 10 παραδοσιακους για να μεταφρασουν το αποτελεσμα. πρωτα ας κανουν μια θεωρια για τις χορδες κ τις 11 διαστασεις βασιμη αποδειξης κ οχι βαση μη αποδειξης του αντιθετου, δλδ λεω οτι ειμαι στον κρονο κ στελνω το μηνυμα κ επειδη δεν μπορεις να βρεις το ip μου αρα δεν μπορεις να πεις οτι λεω ψεμματα, αν δαμασεις την υποτιθεμενη φυση των κβαντων ακομα κ η τηλεμεταφορα ειναι εφικτη κ η απειρη ενεργεια κτλ κτλ
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 το οτι ειναι μια φουσκα δεν το λαμβανουμε καθολου? ισως κανεις κβαντικο cpu κ μετα θες 10 παραδοσιακους για να μεταφρασουν το αποτελεσμα. πρωτα ας κανουν μια θεωρια για τις χορδες κ τις 11 διαστασεις βασιμη αποδειξης κ οχι βαση μη αποδειξης του αντιθετου, δλδ λεω οτι ειμαι στον κρονο κ στελνω το μηνυμα κ επειδη δεν μπορεις να βρεις το ip μου αρα δεν μπορεις να πεις οτι λεω ψεμματα, αν δαμασεις την υποτιθεμενη φυση των κβαντων ακομα κ η τηλεμεταφορα ειναι εφικτη κ η απειρη ενεργεια κτλ κτλ Ηρέμησε λίγο,data θα βάζουμε data θα βγαίνει δεν θα χρειάζεται τίποτα παράξενο. Το υπόλοιπο παραλήρημα σου από που προέρχεται;Δεν λέει κανείς ότι δάμασε τα κβάντα,απλά εκμεταλλεύονται ένα φαινόμενο που παρατήρησαν στα κβάντα,σαν να φτιάχνεις ένα νερόμυλο χωρίς να ξέρεις από που προέρχεται το νερό,ε δεν χρειάζεται να το ξέρεις αρκεί να έρχεται.
Ypnovatis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αν θέλει κάποιος βοήθεια με τα κβαντικά ας μου στείλει ένα PM με την απορία του και θα χαρώ να βοηθήσω. Για να μη λασπώνουμε το θέμα. Και δεν είναι άλυτο μυστήριο, έχει επιβεβαιωθεί η συμπεριφορά τους (των κβάντων) . Το γιατί το κάνουν αυτό είναι το ζόρι και αυτό πιθανότατα δε θα το βρούμε σύντομα. Τρία ζήτω στο παράδειγμα του νερόμυλου του TheELF, ήταν φανταστικό και κατατοπιστικότατο.
oldnew Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ηρέμησε λίγο,data θα βάζουμε data θα βγαίνει δεν θα χρειάζεται τίποτα παράξενο. Το υπόλοιπο παραλήρημα σου από που προέρχεται;Δεν λέει κανείς ότι δάμασε τα κβάντα,απλά εκμεταλλεύονται ένα φαινόμενο που παρατήρησαν στα κβάντα,σαν να φτιάχνεις ένα νερόμυλο χωρίς να ξέρεις από που προέρχεται το νερό,ε δεν χρειάζεται να το ξέρεις αρκεί να έρχεται. +1 Πολυ σωστά τα γράφεις. Αλλα σε ένα σημείο έχει δίκιο ο valerios. Συνέχεια ανακοινώνονται ανακαλύψεις , ενώ στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε εάν και ποτε θα γίνει κάτι τέτοιο. Εγω ακούω για γκβαντικους υπολογιστές εδω και 10 χρόνια τουλάχιστον. Όπως και για CPU μέσω νανοτεχνολογιας, επιπέδου ατόμου κλπ. Ωραία όλα αυτα, ναι έγινε το 1ο βήμα και θα χρειαστούν αλλα 100, αλλα μέχρι εκει. Τα προσέχει 25 χρόνια οι CPU απλά θα αυξάνουν πυρήνες βάση της σημερινής τεχνολογίας. Μετα βλέπουμε..
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Άστα να πάνε,και εγώ το ιπτάμενο αυτοκίνητο εδώ και καμιά εικοσαετία το περιμένω. Τα προσέχει 25 χρόνια οι CPU απλά θα αυξάνουν πυρήνες βάση της σημερινής τεχνολογίας. Μετα βλέπουμε.. Δεν το πολυβλέπω εδώ και μερικά χρόνια πάνε περισσότερο σε cloud computing και γενικά ιντερνετικές υπηρεσίες,για να δούμε μακάρι να μην είναι μούφα και όντως σύντομα να βγει κάνας κβαντικός.
nzeppos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Το ότι κάτι "ακούγεται" για 10, 15 ή 25 χρόνια δεν λέει τίποτα. Θυμηθείτε πχ. τι έγραφαν για την τεχνητή νοημοσύνη πριν 30-40 χρόνια. Από αυτά που... προφήτευαν ούτε το ένα εκατοστό δεν έχει γίνει ακόμα.
kfyros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δεν έχει να κάνει με ρελέδες ηλεκτρικού ρεύματος όπως είναι τα τραντζίστορς. ΜΙλάμε πλέον για μοριακό - ατομικό επίπεδο, και για απίστευτα μικρότερα μεγέθη και ταχύτητες. Απ' ότι έχω καταλάβει δουλεύουν με στατιστικό λάθος, δηλαδή μια ομάδα κβάντα όταν βρίσκεται σε κάποια κατάσταση θα μας δίνει μια τιμή , αλλιώς μια άλλη κλπ. Αυτή η τεχνολογία είναι αλλού , καμία σχέση με ότι φανταζόμαστε, και εφόσον εφαρμοστεί εμπορικά , ανοίγει νέες διαστάσεις στους υπολογιστές και όχι μόνο. Κι εγώ τις διάβαζα ως φουτουριστικές ανακοινώσεις όλες αυτές , κι έλεγα ότι δεν θα τα προλάβουμε ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας να δούμε τέτοια συστήματα , αλλά οι τύποι ήδη φτιάξανε τέτοιο ΤΣΙΠ. Και μάλιστα 6Χ6 εκατοστά , που σημαίνει ότι ήδη είναι σε αξιοποιήσιμα μεγέθη. Το λένε ότι το επόμενο στάδιο είναι να συμφωνήσουν σε μια συμβατή αρχιτεκτονική , και να εξελίξουν την τεχνολογία που ήδη δημιουργήθηκε είναι τεράστια πρόοδος και πολύ κοντά στην εμπορική εκμετάλλευση !!!! το άρθρο του BBC είναι αρκετά κατατοπιστικό. Εφόσον χρηματοδοτηθεί αυτή η τεχνολογία, πιθανολογώ ότι θα ξεπεράσει τις υπάρχουσες τα επόμενα 5 χρόνια (από άποψη μεγέθους και μεθόδων κατασκευής).
oldnew Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Τι λέτε ρε.. Τι πολυ κοντά σε εμπορική εκμεταλευση και πράσινα άλογα λέτε; Ξέρετε πόσες εκατοντάδες εκατομυρια "διακόπτες" έχει μια CPU? Και εδω μιλάμε για 6 σε μεγάλο μέγεθος... Είπαμε να λέμε αλά όχι και έτσι..
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εσύ ακόμα στους διακόπτες είσαι;Διάβασε το άρθρο του bbc,λένε τα 100 quantum bits θα είναι ανταγωνιστικά,πες εσύ έστω σαν τον χαμηλότερο επεξεργαστή που έχουμε σήμερα,αυτοί φτιάξανε ήδη ένα με 4 quantum bits και πάνε για 10 αυτήν την χρονιά.
Orion_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Με την τάση της τεχνολογικής ανάπτυξης προς την κατεύθυνση του cloud computing πιο πιθανό το βλέπω να αναπτύσσονται για υπερυπολογιστές οι κβαντικοί επεξεργαστές (σε συνδιασμό με τα τρανζίστορς από γραφένιο) παρά για εμπορική χρήση.
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Με την τάση της τεχνολογικής ανάπτυξης προς την κατεύθυνση του cloud computing πιο πιθανό το βλέπω να αναπτύσσονται για υπερυπολογιστές οι κβαντικοί επεξεργαστές (σε συνδιασμό με τα τρανζίστορς από γραφένιο) παρά για εμπορική χρήση. Μπααααα,για να κάνουν καλλίτερες κάρτες γραφικών
Orion_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μπααααα,για να κάνουν καλλίτερες κάρτες γραφικών Μακάρι! Μπας και καταφέρει να παίξεις κανείς το Crysis 2 σε high definition
TheELF Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 αυτοι οι κβαντικου θα κλοκαροντε Όχι,αφού θα τρέχουν όλα ταυτόχρονα,δεν θα έχει συχνότητα να κλοκάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα