bnvdarklord Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ναι ωραία, κι εγώ μπορεί 8.30-9.30 να ήμουν εκτός σπιτιού και εκ των πραγμάτων να ήταν κλειστά τα φώτα, αλλά από τη στιγμή που δεν θα λείπω, το επιχείρημα ότι π.χ. 2 άλλες ώρες γενικά τα έχω κλειστά κάθε βράδυ δεν κολλάει. Κολλάει στο οτι το βραδυ τα εχουν κλειστά ολοι τις ιδιες ώρες χοντρικά(αναφερομαι ωρες υπνου). Για αυτό αναρωτιώμουν περί γενικού διακόπτη. Αλλα απο οτι φαίνεται δεν ειναι καλή ιδέα για το δίκτυο...
scullyist Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Όμως 8.30-9.30 δεν πρόκειται για ώρα ύπνου για την συντριπτικότατη πλειοψηφία), καθόλου τυχαία η επιλογή της ώρας για να μην ισχύει αυτό που λες και οπότε να υπάρξει και πρακτικό όφελος. Για το δίκτυο που ανέφερε η evabb, εννοείς? Δεν ξέρω γι'αυτό αλλά σίγουρα δεν είναι καλή ιδέα για το προσωπικό μου δίκτυο, Internet γαρ LOL. Πέρυσι έβγαλα και το λάπτοπ από την πρίζα αλλά φέτος battery ιζ εντελώς καπούτ, οπότε δεν παίζει.
marantonis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Φωτοευαισθησια λεγεται αυτο Βρυκολακιά λεγεται Αλλα ειναι γνωστο πως το σκοταδι τα σπαει και την εχει ανετα τη μερα
3leven Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Βρυκολακιά λεγεται Αλλα ειναι γνωστο πως το σκοταδι τα σπαει και την εχει ανετα τη μερα Dark rules +1
Ntinaras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 οχι γτ αμα τα κλεισει ολος ο κοσμος ταυτοχρονα υπαρχει σοβαρη περιπτωση να γαμηθει ασχημα το ηλεκτρικο ρευμα λογο της αποτομης πτωσης και μετα ανορθωσης της τασης. ?????
evabb Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μα(αν απαντάς σε μένα) τότε τα φώτα ειναι ουτως η άλλως κλειστά από ολους στην χειρότερη για 2 ώρες το βράδυ καθε μέρα... δεν απανταγα συγκεκριμενα σε εσενα αλλα για να λυσω την απορια σου σου απανταω τωρα. το βραδυ η καταναλωση οντως πεφτει αλλα δεν πεφτει αποτομα. δευτερον μειωνουν και την παραγωγη. τριτον η κοστολογιση ειναι πιο μικρη την νυχτα για ακριβως αυτον τον λογο. επειδη δεν μπορει να πεσει στο μηδεν η παραγωγη και επειδη δεν αποθηκευεται το ρευμα, δινουν κινητρο σε μεγαλους καταναλωτες ωστε να χρησιμοποιουν το νυχτερινο ρευμα, οταν λεω μεγαλους καταναλωτες εννοω πχ εργοστασια.
astak Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Θα κλεισετε σημερα τα φωτα για μια ωρα απ τις 8.30 - 9.30 ??? μονο αν ημουν με καποια γκομενα.
kanesaxo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εαν δε μπεί στο μυαλό μας η οικονομία ρεύματος για τη τσέπη μας πρώτα κι έπειτα για τον...πλανήτη, όλα αυτά καταντούν γραφικότητες. Οπότε δεν έκλεισα προσωπικά τίποτε. Earth Hour και οτινανισμοί.Εδώ στην Ιαπωνία έχει εκλύεται η ραδιενέργεια με το "κιλό" και ο πλανητάκος θα σωθεί με το σβήσιμο των φώτων ή το κάψιμο Χ τονών λιγότερου λιγνίτη στη Πτολεμαϊδα.
pournaras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εγω όταν βλέπω TV η κάθομαι στο computer τα χω πάντα σβηστά τα φώτα.Μόνο αμα μαγειρέψω το βράδυ τα ανοιγω ή όταν πάω τουαλέτα.Δηλαδή τα ανοίγω για κανα 20λεπτο κάθε μέρα.Δε μ αρέσουν τα φώτα.Δε μ αρέσει ουτε η μέρα.Για αυτό και διαλεξα απογευματινό ωράριο στη σχολή μου. Τι θα μαγειρεψεις;
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 10 ωρες στη δουλεια ημουν και ολα κλειστα ηταν (Pc, φωτα κτλ), δεν φτανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.