Προς το περιεχόμενο

Θα κλεισετε σημερα τα φωτα ?

Mirkas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα φώτα. Και φυσικά αλλάζει, εξοικονομείς την ενέργεια που θα έκαιγε το φως σου. Αν θέλεις το κάτι παραπάνω πέρα από το συμβολικό της μιας ώρας, απλά τα κρατάς κλειστά παραπάνω, όσο σε παίρνει/θέλεις. Αν θέλεις να κάνεις και καμιά απόψυξη ε κλείσε και τον γενικό LOL

Μα τότε τα φώτα ειναι ουτως η άλλως κλειστά από ολους στην χειρότερη για 2 ώρες το βράδυ καθε μέρα...

Δημοσ.

Εγώ θα κλείσω τα φώτα αλλά θα ανοίξω τις βρύσες

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν κλεινουμε τα pc λεω εγω?? Πιο αποδοτικο ειναι :devil:

Δημοσ.

Εγω όταν βλέπω TV η κάθομαι στο computer τα χω πάντα σβηστά τα φώτα.Μόνο αμα μαγειρέψω το βράδυ τα ανοιγω ή όταν πάω τουαλέτα.Δηλαδή τα ανοίγω για κανα 20λεπτο κάθε μέρα.Δε μ αρέσουν τα φώτα.Δε μ αρέσει ουτε η μέρα.Για αυτό και διαλεξα απογευματινό ωράριο στη σχολή μου.

Δημοσ.

Εγω όταν βλέπω TV η κάθομαι στο computer τα χω πάντα σβηστά τα φώτα.Μόνο αμα μαγειρέψω το βράδυ τα ανοιγω ή όταν πάω τουαλέτα.Δηλαδή τα ανοίγω για κανα 20λεπτο κάθε μέρα.Δε μ αρέσουν τα φώτα.Δε μ αρέσει ουτε η μέρα.Για αυτό και διαλεξα απογευματινό ωράριο στη σχολή μου.

Φωτοευαισθησια λεγεται αυτο :)

Δημοσ.

Φωτοευαισθησια λεγεται αυτο :)

Φωτοευαισθησια είναι να βγαίνεις την μέρα στο φώς και να σε πιάνει κρίση.Εγω απλως λέω οτι δε μ αρέσει η μέρα,προτιμώ την νύχτα

Βεβαια μ αρεσει να πήγαίνω καμμια εκδρομή το σαββατοκύριακο στην φύση και να είναι μέρα.

Δημοσ.

Τα 'γραφα και πέρσι. Λίγοι με άκουσαν.

http://www.insomnia.gr/topic/340083-h-%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%b7-27-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%86%cf%8e%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bd/page__view__findpost__p__3168147

Το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 20:30 ανοίγουμε όλα τα φώτα και κάθε ηλεκτρική συσκευή στο σπίτι για να προστατεύσουμε το δίκτυο της ΔΕΗ από μια απότομη πτώση της ζήτησης που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητα του ηλεκτρικού συστήματος.

Για εκείνη τη μέρα και μόνο αντικαταστήστε τους οικονομικούς λαμπτήρες με λαπτήρες πυρακτώσεως των 100W και βάλτε το θερμοσίφωνα να καίει όλη μέρα. Ανάψτε όλα τα κλιματιστικά στο φουλ με ανοιχτές μπαλκονόπορτες, όπως και τις κουζίνες. Τα ψυγεία ρυθμίστε τα στο πιο δυνατό και αφήστε την πόρτα τους ανοιχτή ώστε να χάνουν την ψύξη.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δημοσ.

Ναι ωραία, κι εγώ μπορεί 8.30-9.30 να ήμουν εκτός σπιτιού και εκ των πραγμάτων να ήταν κλειστά τα φώτα, αλλά από τη στιγμή που δεν θα λείπω, το επιχείρημα ότι π.χ. 2 άλλες ώρες γενικά τα έχω κλειστά κάθε βράδυ δεν κολλάει. Αφορά όσους ως δεδομένο ισχύει ότι θα έχουν ανοιχτό φως εκείνη την ώρα. Οπότε πάλι μιλάμε για εκατομμύρια κόσμου ανά χώρα.

Το θέμα είναι ότι στην ουσία πρόκειται για μια συμβολική κίνηση για να υπενθυμίσουν και να βάλουν και τους υπόλοιπους στο τριπάκι της συνειδητοποίησης εξοικονόμησης ενέργειας και να συνεχίσει μετά ο καθένας προσωπικά και πέρα από το σημερινό της 1 -καισυγκεκριμένης-ώρας. Και αυτοί που το ξεκινήσαν/οργανώνουν σου λένε ότι δεν θα σωθούμε με την 1 σημερινή ώρα και όλοι να το κάνουμε, αλλά κύριος σκοπός είναι αυτό, οπότε συμμετέχεις σε μια ομαδική κίνηση για να περάσει ακόμη μια φορά το μήνυμα. Απο 'κει και πέρα όμως και πρακτικά ότι εξοικονομηθεί και σήμερα μέσω αυτού, κέρδος είναι, μην τα μηδενίζουμε όλα.

Δημοσ.

Φωτοευαισθησια είναι να βγαίνεις την μέρα στο φώς και να σε πιάνει κρίση.Εγω απλως λέω οτι δε μ αρέσει η μέρα,προτιμώ την νύχτα

Βεβαια μ αρεσει να πήγαίνω καμμια εκδρομή το σαββατοκύριακο στην φύση και να είναι μέρα.

Η νυχτα ειναι μαγικη, φαντασου προτιμω να κοιμαμαι μερα γιατι τη θεωρω χαμενο χρονο :) για να ειμαι ξυπνιος τη νυχτα. Μακαρι καποτε να δουλευουν οι διαφορες υπηρεσιες νυχτα.

Σε σχεση με το τοπικ απο τις ιδεες με την χειροτερη εκτελεση. Πιο πολλα βατ εχουν καταναλωσει για να προωθησουν την καμπανια παρα θα εξοικονομηθουν τελικα....

Για να σκεφτεται ο κοσμος την εξοικονομηση πρεπει απο το νηπιαγωγειο να του "πασαρουν" την ιδεα. Με μια φορα το χρονο ειναι λιγο γελοιο να αρχισει να σκεφτεται ετσι.

Βεβαια αυτα γινονται σε αλλς χωρες αλλα εδω .......................

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...