Προς το περιεχόμενο

Θα κλεισετε σημερα τα φωτα ?

Mirkas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια απορία. Πρεπει να κατεβάσουμε γενικό ή να κλείσουμε απλά τα φώτα; Γιατι στην 2η περίπτωση δεν νομίζω οτι αλλάζει κάτι αν το κάνεις.

Δημοσ.

οχι γτ αμα τα κλεισει ολος ο κοσμος ταυτοχρονα υπαρχει σοβαρη περιπτωση να γαμηθει ασχημα το ηλεκτρικο ρευμα λογο της αποτομης πτωσης και μετα ανορθωσης της τασης.

Δημοσ.

οχι γτ αμα τα κλεισει ολος ο κοσμος ταυτοχρονα υπαρχει σοβαρη περιπτωση να γαμηθει ασχημα το ηλεκτρικο ρευμα λογο της αποτομης πτωσης και μετα ανορθωσης της τασης.

Μα(αν απαντάς σε μένα) τότε τα φώτα ειναι ουτως η άλλως κλειστά από ολους στην χειρότερη για 2 ώρες το βράδυ καθε μέρα...

Δημοσ.

Εγώ θα τα σβήσω, θα βάλω και ένα πλυντηριάκι, θα ανάψω A/C γιατί έχει ψιλοκρύω και θα ασχοληθώ με το PC. Κατα τ'άλλα θα εξοικονομώ ενέργεια :P.

Δημοσ.

Θα κλεισετε σημερα τα φωτα για μια ωρα απ τις 8.30 - 9.30 ???

Nαι.

Μια απορία. Πρεπει να κατεβάσουμε γενικό ή να κλείσουμε απλά τα φώτα; Γιατι στην 2η περίπτωση δεν νομίζω οτι αλλάζει κάτι αν το κάνεις.

Τα φώτα. Και φυσικά αλλάζει, εξοικονομείς την ενέργεια που θα έκαιγε το φως σου. Αν θέλεις το κάτι παραπάνω πέρα από το συμβολικό της μιας ώρας, απλά τα κρατάς κλειστά παραπάνω, όσο σε παίρνει/θέλεις. Αν θέλεις να κάνεις και καμιά απόψυξη ε κλείσε και τον γενικό LOL

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...