vaggelis30 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Χαιρετω τα πληθη... Λοιπον το pc ενος φιλου του κανει τα εξης: Δεν διαβαζει εναν εξωτερικο 2.5" wd ουτε ενα flashaki σε οποιοαδηποτε απο τις ελευθερες θυρες.ποντικι ,πληκτρολογιο, και εξωτερικος σκληρος δουλευουν κανονικα το καθενα σε δικη τους θυρα.Δεν θελω να βγαλω ενα απο τα τρια αυτα γιατι φοβαμαι μην τυχον και ξομεινω και απο αυτα. Το συστημα εχει xp sp2. Στην διαχειριση συσκευων μου λεει οτι ολες οι θυρες λειτουργουν κανονικα. εκανα ακυρωση εγκαταστασης σε μια θυρα ,ρεσταρτ το pc αλλα και παλι τα ιδια. το μονο που μου εμφανιζει ειναι οτι αναγνωριζει οτι μπηκε μια hdd συσκευη περναει λεει τους drivers για τη συσκευη αυτη και ειναι ετοιμη για χρηση αλλα εν τελει δεν την ανοιγει .εμφανιζει εναν hdd τον οποιο δειχνει 0 bytes χρησιμοποιημενα 0 bytes ελευθερα. τι γινεται εδω? εβαλα το cd tvn windows και εκανα ρεπαιρ. παλι τα ιδια. οι θυρες ειναι intel 82801g ich7 family Αν περασω το cd της μητρικης θα εχω σιγουρο αποτελεσμα??
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Φαντάζομαι πως ο εξωτερικός δίσκος και το flash drive σε άλλο σύστημα παίζουν κανονικά, έτσι;
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δοκίμασες να βάλεις τον wd ή το φλασάκι στις πίσω usb, που είναι πάνω στη μητρική ή σε κανένα hub; Ο εξωτερικός δουλεύει σε άλλο Pc; edit: Τι θα γίνει με σένα βρε phani; Πω πω παιδάκι μου σίφουνας λέμεεεεεεεε
vaggelis30 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Φαντάζομαι πως ο εξωτερικός δίσκος και το flash drive σε άλλο σύστημα παίζουν κανονικά, έτσι; ναι παιζουν κανονικα Δοκίμασες να βάλεις τον wd ή το φλασάκι στις πίσω usb, που είναι πάνω στη μητρική ή σε κανένα hub; Ο εξωτερικός δουλεύει σε άλλο Pc; edit: Τι θα γίνει με σένα βρε phani; Πω πω παιδάκι μου σίφουνας λέμεεεεεεεε το δισκο τον βαζω σε πισω θυρα μεσω καλωδιου usb λογω ελειψης χωρου. και σε προστινη απ ευθειας. υ.γ. Τιμη μου Μaster Phanis. Karmen και συ δεν πας πισσω .. αμεσοι και οι δυο !!!
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Απάντα και στην ερώτηση της karmen αν θέλεις. Χεχ, sorry karmen :Ρ
vaggelis30 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Απάντα και στην ερώτηση της karmen αν θέλεις. Χεχ, sorry karmen :Ρ νομιζω απαντησα ηδη
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Απάντα και στην ερώτηση της karmen αν θέλεις. Χεχ, sorry karmen :Ρ νομιζω απαντησα ηδη χοχοχοχοχο επιτέλους και ένας που πρόλαβε τον phani Για δοκίμασε να κάνεις μία ενημέρωση στους drivers usb και βλέπουμε.
vaggelis30 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 χοχοχοχοχο επιτέλους και ένας που πρόλαβε τον phani Για δοκίμασε να κάνεις μία ενημέρωση στους drivers usb και βλέπουμε. Ρε καρμεν και ποτε σου δουλεψε εσενα η ενημερωση (απο διαχειριση συσκευων )?? εμενα παντως σπανια. anyway σκευτομαι να περασω κατι drivers που βρηκα στο νετ για 82801G(ich family) 27cb αν και δεν ειναι ολες οι θυρεσ 27cb και δεν ξερω τι ειν αυτο κιολας.
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ρε καρμεν και ποτε σου δουλεψε εσενα η ενημερωση (απο διαχειριση συσκευων )?? εμενα παντως σπανια. anyway σκευτομαι να περασω κατι drivers που βρηκα στο νετ για 82801G(ich family) 27cb αν και δεν ειναι ολες οι θυρεσ 27cb και δεν ξερω τι ειν αυτο κιολας. βρε από διαχείριση συσκευών είπα; Προφανώς βάση της μητρικής να πας και να κατεβάσεις από το Site του κατασκευαστή τους drivers για τις θύρες usb.
vaggelis30 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 βρε από διαχείριση συσκευών είπα; Προφανώς βάση της μητρικής να πας και να κατεβάσεις από το Site του κατασκευαστή τους drivers για τις θύρες usb. ουπς ??
vaggelis30 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 παιδια μετα απο απειρες δοκιμες, απ ευθειας συνδεσεις στις πισω θυρες που ειναι πανω στη μητρικη , αφου εχω περασει ξανα το cd της μητρικης, παλι τα ιδια. (δηλαδη εκτος του ποντικου και πληκτρολογιου και ενος εξωτερικου σκληρου,, ολες οι αλλες θυρες δεν διαβαζουν σωστα.) Τι γινεται ? τα χω παιξει. Δεν θελω να κανω φορματ.επισης ειναι xp sp3
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δεν μου λες αν αποσυνδέσεις το δίσκο και τον βάλεις σε μία από τις "άλλες θύρες" όπως λες τον βλέπει; Τι τροφοδοτικό έχεις και τι Pc;
vaggelis30 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δεν υπαρχει περιπτωση να αποσυνδεσω το δισκο γιατι ειναι σε μεγαζι φιλου και παιζει απο κει μουσικη.δε θελω να ρισκαρω κατι τετοιο. δε θυμαμαι τωρα τι pc ειναι αλλα δεν νομιζω οτι εχει μεγαλη σημασια. το μονο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι ολα εγιναν ξαφνικα.και επισης δεν εχει antivirus. θα του βαλω αλλα δεν νομιζω να κανει τη διαφορά.
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Το τροφοδοτικό παίζει ρόλο. Αν είναι στα όριά του και του βάζετε και άλλες usb συσκευές στις άλλες θύρες είναι ένας λόγος για να λες ότι "δεν δουλεύουν"
vaggelis30 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Το τροφοδοτικό παίζει ρόλο. Αν είναι στα όριά του και του βάζετε και άλλες usb συσκευές στις άλλες θύρες είναι ένας λόγος για να λες ότι "δεν δουλεύουν" τις συσκευες τις αναγνωριζει πχ : τον 160αρι της western digital τον βγαζει αν θυμαμαι καλα hdd 1600 wd ή καπως ετσι . το θεμα ειναι οτι δεν τον διαβαζει σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.