bele Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια!Το προβλημα μου εχει ως εξης. Εχω ενα desctop pc και συνδεομαι με το wifi του δημου μου μεσω ενος usb wifi adaptor.Τα παντα δουλευαν μια χαρα μεχρι πριν απο 2 εβδομαδες.Με το που βαζω στο usb την καρτα και παιρνει καποιος τηλεφωνο, ακουγεται στη γραμμη ενα βουητο(κατι σαν οξυς ηχος).Αυτο συμβαινει μονο οταν παιρνει καποιος αλλος, οταν καλω εγω δεν ακουγεται αυτος ο ηχος.Να πω, επισης, οτι στον υπολογιστη μου υπαρχει και ενα modem για συνδεση dial up το οποιο συνδεεται με ενα τηλεφωνικο καλωδιο εισοδου και ενα εξοδου.Ωστοσο δεν νομιζω να ειναι το προβλημα στο modem, αφου την ιδια συνδεσμολογια ειχα και πριν απο καμποσες μερες χωρις να εμφανιζεται αυτο το προβλημα. Ευχαριστω για οποιαδηποτε απαντηση!
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 το τηλεφωνο ειναι ασυρματο?β.δοκιμασε να βγαλεις το τηλεφωνικο καλωδιο απο το pc.επισης απομακρυνε το τηλεφωνο μακρια απο το stick.
bele Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Aρχικα δοκιμασα να αποσυνδεσω τα καλωδια του τηλεφωνου απο το modem χωρις επιτυχια.Κοντα στον υπολογιστη υπαρχει ενα ενσυρματο τηλεφωνο-φαξ και η βαση απο ενα ασυρματο.Δυστυχως δεν μπορω να αλλαξω θεση το stick ωστε να το απομακρυνω γιατι εχω επεκταση καλωδιου usb και χρησιμοποιω εξωτερικη κεραια.Υπαρχει πιθανοτητα να φταιει το channel του δικτυου;Παλιοτερα το wifi του δημου ηταν σε καναλι 6 ενω τωρα στο 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.