Giorgos09 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Προσπαθω να χρησιμοποιησω το κινητο σαν modem αλλα δε τα καταφερνω. Εχει καποιος παρομια εμπειρια να μου πει πως το εκανε? Μπορω να το χρησιμοποιησω μεσω του HTC Sync αλλα δεν το αναγνωριζει το λογισμικο της VOdafone. Εχει σημασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Για να καταλάβω, έχεις συνδεδεμένο το κινητό με Η/Υ μέσω usb και προσπαθείς να συνδεθείς στο internet χρησιμοποιώντας το λογισμικό της VF Mobile Connect? Δες εδώ -> http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10355&menuId=10357 Προσπαθω να χρησιμοποιησω το κινητο σαν modem αλλα δε τα καταφερνω. Εχει καποιος παρομια εμπειρια να μου πει πως το εκανε? Μπορω να το χρησιμοποιησω μεσω του HTC Sync αλλα δεν το αναγνωριζει το λογισμικο της VOdafone. Εχει σημασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ναι αλλα λεει οτι δεν αναγνωριζει τη συσκευη μου. Εχει σημασια αν συνδεθω μεαω του λογισμικου της vodafone? Δηλαδη το ελεγχει πριν συνδεθω στο ιντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Απ'οτι βλέπω από το site της VF, επισήμως, δεν υποστηρίζεται (μάλλον είναι μόνο για WM). Δες εδώ -> http://www.business....y/p_summary.jsp Ναι αλλα λεει οτι δεν αναγνωριζει τη συσκευη μου. Εχει σημασια αν συνδεθω μεαω του λογισμικου της vodafone? Δηλαδη το ελεγχει πριν συνδεθω στο ιντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 από όσο ξέρω το desire έχει ήδη αναβαθμιστεί στην 2.2 η οποία έχει ενσωματωμένο feature για wifi hotspot (ή/και για tethering μέσω usb). Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπλέξεις με software της vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ακριβώς το απο πάνω. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με λογισμικό της vodafone, απλα τρέξε το wifi hotspot και βρές το δίκτυο απο το laptop σου και voila, έχεις internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.