Προς το περιεχόμενο

Internet shoping VS centre shopping

thanos2718

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πραγματικά αυτή την απορία έχω κι εγώ.

πως αγοράζουν μερικοί ρούχα και παπούτσια από το νετ.

εγώ πάω σε κατάστημα και δοκιμάζω 2-3 διαφορετικά για να βρω κάτι να μου κάνει (κυρίως ρούχα).

αλλά και παπούτσια ενώ πχ μπορεί να φοράω 42 σε μερικές μάρκες χρειάζομαι 43.

Για ρούχα συμφωνώ, αλλά για παούτσια αν ξέρω τη μάρκα εύκολα παίρνω μέσω ιντερνετ. Πχ ξέρω μια συγκεκριμένη μάρκα αθλητικών streetwear που μου είναι κουτί, και το μοντέλο είναι στάνταρ (έχω ήδη λιώσει 3 ζευγάρια), οπότε ξέρω τί να πάρω.

Δημοσ.

Ποτέ μη λες ποτέ :mrgreen:

π.χ θα το σκεφτόμουν να αγοράσω από tailor4less ένα κοστούμι ραμμένο για μένα σε αυτή την τιμή...

Το έχεις δοκιμάσει???

Με έχει ψήσει τρελά να δοκιμάσω για πουκάμισο (οι παράμετροι που σου έχει είναι άπειροι!!!)

Δημοσ.

Είμαι της τσάρκας, αλλά όταν βαριέμαι κι επειδή ξέρω τι θέλω να πάρω, το παραγγέλνω από το νετ. Πχ παπουτσάκια από το νετ, φοράω 3 μάρκες ξέρω ακριβώς το νουμερο μου και στις 3 και σε 5 λεπτά τέλειωσα την αγορά...

Δημοσ.

το θεμα επισης ειναι πως το νετ βγαζει συνηθως πραγματα που δεν εχουν κυκλοφορισει στην αγωρα ή ακομα δν θα κυκλοφορισουν ποτε!Αυτο σε κανει να εχεις ακομα περισσοτερες αμφιβολιες για τις αγορες ρουχων και ηλεκτρονικων απο το νετ!(Πχ το νεο nitendo 3D εχει πολυ λιγο καιρο που κυκλοφορισε και αμα το εβρισκες σε online shop μπορει να μην σε ικανοποιουσε δηλαδη να μην ειχε την εξωμιωση που περιμενες και να ηταν εντελως αποτυχημενη η αγωρα!!!!!!)Ενω αμα εχεις λιγο υπομονη περιμενεις σχεδον εναν μηνα και το αγωραζεις απο καταστημα ακρηβοτερα αλλα με εγγυηση!

Δημοσ.

Το έχεις δοκιμάσει???

Με έχει ψήσει τρελά να δοκιμάσω για πουκάμισο (οι παράμετροι που σου έχει είναι άπειροι!!!)

όχι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνεται σοβαρό και με δυνατότητες που αν πλήρωνες ράφτη να στο κάνει Ελλάδα θα ήθελες τα 5πλάσια.

και παλι, αμα δεν δεις την ποιοτητα του υφασματος δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, η φωτογραφια εξαταπατα ευκολα.

Σίγουρα, αλλά μπορείς να διαλέξεις 4 υφάσματα για να σου στείλουν δείγματα με 4€ + μεταφορικά.Για τα λεφτά που ζητά θα το ρίσκαρα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...