dj-dask Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια, Εχω ενα laptop acer aspire 7520 win vista home premium και χρειαζομαι φορματ, δεν υπαρχει το cd το μονο που εχω αν μπορει να βοηθηση ειναι ολοι οι drivers κατεβασμενοι απο την acer ,δεν γνωριζω και πολλα απο φορματ αλλα με την καποια βοηθεια ισως τα καταφερω. Ευχαριστω!!!!!!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Οταν το αγορασες σου εδωσαν dvd ? Μηπως η επαναφορα γινεται απο κρυφο partition ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δεν εχω σιγουρα dvd. Αν δεν σου εδωσαν dvd κατα την αγορα δεν θα το χρειαζεσαι.θα γινεται επαναφορα σε κατασταση οπως το αγορασες με καποιο κρυφο partotion που το επιλεγεις κατα την εκκινηση με καποιο πληκτρο F
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αν εχεις το βιβλιαρακι με τις οδηγιες σιγουρα θα λεει με ποιο F θα μπεις στο κρυφο partition.Μετα η διαδικασια ειναι πανευκολη.
dj-dask Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ψαχνοντας στα τυφλα λιγο με το f10 νομιζω οχι παντος στο f2 που ειναι το μενου το bios κλπ ετσι..... Αν κανω μια διαμορφωση στο c θα κανω κατι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ψαχνοντας στα τυφλα λιγο με το f10 νομιζω οχι παντος στο f2 που ειναι το μενου το bios κλπ ετσι..... Αν κανω μια διαμορφωση στο c θα κανω κατι? Μηηηηη..Θα τα σβησεις ολα !!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Να ανακεφαλαιωσω. Αν σου εδωσαν dvd μαζι με τον φορητο θα σου ειναι απαραιτητο για format.Αν δεν σου εδωσαν τοτε εχουν ενα μαλλον κρυφο partition που αν το επικαλεστεις κατα την εκκινση με καποιο F θα σε οδγησουν σε επαναφορα του φορητου οπως τον αγορασες.
dj-dask Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 οκ, μου στελνουν το dvd και θα το κανω με τον σωστο τροπο, σ'ευχαριστω παντος οκ μου στελνουν το dvd και θα το κανω. Σ'ευχαριστω παντος
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 οκ, μου στελνουν το dvd και θα το κανω με τον σωστο τροπο, σ'ευχαριστω παντος οκ μου στελνουν το dvd και θα το κανω. Σ'ευχαριστω παντος Για να καταλαβω...Απο που στο στελνουν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.