Spirosninja Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Καλημερα σ ολους!!Ας μπω στο ψητο κατευθειαν.Εκανα ερευνα αγορας για να αγορασω ενα PC και οταν ρωτησα ενα φιλαρακι μου και επειδη δεν τα χρειαζοταν μου εδωσε τα εξης: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ και ενα τροφοδοτικο,τo CORSAIR TX650 W.Τα αγορασε σχετικα κανα χρονο αφου κυκλοφορησαν. Αξιζει να χτισω το καινουργιο μου PC πανω σ αυτα??Μεχρι τωρα ημουν μ ενα P4 και το κρατησα απο το 2004!Η χρηση θα ειναι για SURFING,DOWNLOADING και video FULL HD 1080p.Και θελω να το κρατησω το ιδιο αρκετα.ΔΕΝ παιζω Games!! Μπορω να παρω απο σχετικα απο διαφορετικα μαγαζια.Μενω στην Αρτεμιδα (ΛΟΥΤΣΑ) Αττικης.Εχω κοντα ΠΛΑΙΣΙΟ, PC1 κ.α.ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ λεω να χαλασω γυρω στα 300e και οθονη απο 150e εως 200e.Ναι ξερω DELL θα μου πειτε .Και κατι τελευταιο μπορω να αποφυγω την αγορα gpu και να παω με onboard??μαλλον χαζη ερωτηση?Συγγνωμη αλλα δεν ξερω και πολλα.Συγγνωμη αν σας κουρασα Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας,τις αποψεις σας και την υπομονη εκ των προτερων.
dimitris_pa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 δηλαδη τι αλλο χρειαζεσαι ? κουτι ? σκληρο ?
TZANNSPY Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αν είχες και άλλα εξαρτήματα ( mo/bo ή ram ) , και με τη χρήση που θα του κάνεις, ίσως να άξιζε, αλλά στην ουσία έχεις μόνο το cpu, οπότε η γνώμη μου είναι να κρατήσεις το psu και να πας για πιο νέα πλατφόρμα μάλλον κάτι σε AMD. edit: Εκτός αν σε ενδιαφέρει και βρεις σε καλή τιμή μτχ μητρική, μνήμες και ίσως κάρτα γραφικών οπότε πας μόνο για καινούργιο σκληρό,κουτί και οθόνη.
Spirosninja Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 τα υπολοιπα.δλδ χρειαζομαι κουτι, motherboard,σκληρο, μνημες gpu (αν χρειαζεται)και dvd rec,mouse,keyboard θα παρω τα πιο απλα.
dimitris_pa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 τα υπολοιπα.δλδ χρειαζομαι κουτι, motherboard,σκληρο, μνημες gpu (αν χρειαζεται)και dvd rec,mouse,keyboard θα παρω τα πιο απλα. κουτι, motherboard, σκληρο, μνημη, gpu= onboard, Intel GMA X4500 για βιντεο HD 1080 πιστευω οτι χρειαζεσαι καμια καλη καρτα γραφικων..... 145.75 βγαινουν αυτα(δεν ξερω αν το pc1 εχει μεταφορικα)
Spirosninja Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Υπαρχει καποια mobo που μου κανει τωρα (s775) και μετα να μπορω να κανω αναθαθμιση ή ζηταω πολλα??Για σκληρο ελεγα Link ή αυτον Link.Για μνημες Link.Για gpu δεν εχω ιδεα.
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Οι δίσκοι δεν αξίζουν για λειτουργικό, πήγαινε στον Samsung SpinPoint F3 που είναι κλασική και δοκιμασμένη λύση. Οι μνήμες είναι DDR3 και σε τέτοια μητρική πρέπει (και σε συμφέρει) να πας. Όταν λες αναβάθμιση, τι εννοείς;
dimitris_pa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 νομιζα οτι ειπες για σερφινγκ και για κατεβασμα το θελεις.....
Spirosninja Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αυτον λες Link?? ΔΛΔ οι μνημες που λεω ειναι OK?Η μητρικη που προτεινει dimitris_pa ειναι καλη?αξιζει να παω σε καποια αλλη πιο ακριβη ή ειναι πεταμενα λεφτα?Για αναβαθμιση εννοω αν γινει κατι με την cpu να παρω καπιοα αλλη λιγο καλυτερη γιατι την εχει χρησιμοποιησει αρκετα αλλα μου ειπε οτι ειναι μια χαρα νομιζα οτι ειπες για σερφινγκ και για κατεβασμα το θελεις..... και για video 1080p
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δεν αξίζει να δώσεις πολλά, να επενδύσεις στο s775 δηλαδή.
Spirosninja Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 οποτε θεωρεις οτι ειναι πρωτιμοτερο να παω για κατι καινουργιο.απλως δεν εχω μεγαλες αναγκες
TrankLL Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 οποτε θεωρεις οτι ειναι πρωτιμοτερο να παω για κατι καινουργιο.απλως δεν εχω μεγαλες αναγκες Κρατάς το τροφοδοτικό και πας σε μια σύνθεση γύρο στα 300-350 ευρό που πιστεύω θα σε καλύπτει για τις ανάγκες που έχεις αναφέρει στην αρχή.
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δεν είπα ακριβώς αυτό, απλά μη δώσεις πολλά για μητρική. Αν και μπορείς να δώσεις τον επεξεργαστή και να πας σε κάτι τέτοιο: http://www.skroutz.gr/s/329440/MSI-E350IS-E45.html http://www.skroutz.gr/s/317979/MSI-E350IA-E45.html
Spirosninja Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Κρατάς το τροφοδοτικό και πας σε μια σύνθεση γύρο στα 300-350 ευρό που πιστεύω θα σε καλύπτει για τις ανάγκες που έχεις αναφέρει στην αρχή. αν μπορεις σε παρακαλω κανε μου μια συνθεση να δω τι σκεφτεσαι
rafail1994 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Για μένα πουλά τον επεξεργαστή και το τροφοδοτικό και πάνε κάτι σαν αυτό που σου πρότεινε ο phanispal είναι η καλύτερη λύση για μένα και από θέμα χώρου αλλά και από θέμα καταναλώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.