Advertisement Advertisement Προς το περιεχόμενο

Να προσθέσω RAM;

Nikos.thd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και με τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ τι γίνεται που είναι όλες σε 32bit; Photoshop, Nero, office 2003, subtitleworkshop, κ.ά;

Τα vista και τα 7 βγαίνουν και σε 32bit, οπως και τα XP σε 64. Αλλα και 64bit να βαλεις δημιουργειται φακελος στα αρχεια εφαρμογών ενας για 32 και ενας για 64.

Με απλα λόγια μπορείς να εγκαθιστάς και εφαρμογές 32bit

Δημοσ.

Μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι δεν γίνεται.

Σε κάποια 7άρια που προσπάθησα να στήσω NERO 32 μου έλεγαν κάτι παλαβά ότι δεν γίνεται , δεν μπορεί, είναι παλιά έκδοσή κλπ

Παρ όλα αυτά ευχαριστώ για τις συμβουλές

Δημοσ.

Εγώ πάλι τόσα χρόνια με τα XP Pro είμαι υπερευχαριστημένος.Πάνε σφαίρα, δεν κολάνε πουθενά κλπ,κλπ.

Όταν βγήκαν τα 7 είπα να τα βάλω κι εγώ να τα δοκιμάσω.Τα κράτησα 2 μέρες.Από διαφορές στην ταχύτητα δεν παρατήρησα κάτι.

Ο μόνος και βασικότερος λόγος που τα έβγαλα ήταν οτι τα μενού του ήταν άλλα αντί άλλων.Συνηθισμένος στα XP όταν προσπαθούσα να βρω μια απλή ρύθμιση στα 7 έκανα 10 ώρες μέχρι να τη βρώ.Γενικώς εαν μεταβεί κάποιος από τα XP στα 7 θέλει τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες μέχρι να εξοικιωθεί και να μάθει που βρίσκεται το κάθε μενού ΧΩΡΙΣ να ψάχνεται κάθε φορά.Αυτό εμένα με έκανε να το απορρίψω γιατί δεν έχω την υπομονή να κάτσω πάλι από την αρχή να μάθω που είναι η κάθε ρύθμιση...

Από την άλλη χάνω σε άλλα πράγματα εν γνώση μου. (Δεν θα έχω ΙΕ9 :lol: , DirectX11 :lol: ) κλπ

Δημοσ.

Εγώ πάλι τόσα χρόνια με τα XP Pro είμαι υπερευχαριστημένος.Πάνε σφαίρα, δεν κολάνε πουθενά κλπ,κλπ.

Όταν βγήκαν τα 7 είπα να τα βάλω κι εγώ να τα δοκιμάσω.Τα κράτησα 2 μέρες.Από διαφορές στην ταχύτητα δεν παρατήρησα κάτι.

Ο μόνος και βασικότερος λόγος που τα έβγαλα ήταν οτι τα μενού του ήταν άλλα αντί άλλων.Συνηθισμένος στα XP όταν προσπαθούσα να βρω μια απλή ρύθμιση στα 7 έκανα 10 ώρες μέχρι να τη βρώ.Γενικώς εαν μεταβεί κάποιος από τα XP στα 7 θέλει τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες μέχρι να εξοικιωθεί και να μάθει που βρίσκεται το κάθε μενού ΧΩΡΙΣ να ψάχνεται κάθε φορά.Αυτό εμένα με έκανε να το απορρίψω γιατί δεν έχω την υπομονή να κάτσω πάλι από την αρχή να μάθω που είναι η κάθε ρύθμιση...

Από την άλλη χάνω σε άλλα πράγματα εν γνώση μου. (Δεν θα έχω ΙΕ9 :lol: , DirectX11 :lol: ) κλπ

Μην υπερβαλλουμε φιλε μου.Σαφως ειναι πιο ευκολο να πας απο vista στα 7 αλλα και απο xp δεν υπαρχει προβλημα παραπανω απο μια δυο μερες.Εκτος και καποιος χρησιμοποιει το pc για 2 ωρες την βδομαδα.

Δημοσ.

Εγώ θέλω αρκετό χρόνο για να εξοικιωθώ με κάτι καινούριο.Είναι καθαρά θέμα του καθενός αυτό.Και όχι δεν υπερβάλω.Μπορεί άλλοι να εξοικιώνονται πολύ πιο γρήγορα από εμένα.

Πάντως εγώ , από τη στιγμή που τη δουλειά μου την κάνω σε όλα τα επίπεδα άνετα με τα XP δεν έχω κάποιο λόγο να μεταβώ στα 7άρια.

Το μόνο που θα κάνω κάποια στιγμή είναι να τα βάλω για ένα μόνο παιχνίδι που δεν υποστηρίζεται στα XP και ήθελα πολύ να παίξω.To just cause 2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...