solarsoul Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Συντομα,μεσα στη βδομαδα λεω να αποκτησω ενα laptop η netbook.Ιδου η απορια. Εχω σταθερο υπολογιστη.Θελω κατι καθαρα για ιντερνετ.Δε με ενδιαφερει να ειναι καινουριο η μεταχειρα.Απλα να ειναι κομπλε.Με λιγα λογια αν καποιος δινει κατι ας προτεινει. Λεω για 12 ιντσες,αλλα γενικα ειμαι ανοιχτος. Το θεμα μου ειναι οτι δε θελω να τα σκασω,οποτε δινω μεχι 200.Απο μοντελα ειμαι ψιλοασχετος στα φορητα.Το βασικο ειναι οτι θελω κατι καθαρα για ιντερνετ,αλλα να τις τρεχει ολες τις σελιδες flash κτλ.Μη μου βγαλει την ψυχη. Οποτε οπως λεει κ ο τιτλος δωστε καμια γνωμη και σωστε λεβεντες μου.
giannispaok Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 ειναι απλα τα πραγματα,με 200 πας για μ-ε-τ-α-χ-ε-ι-ρ-ι-σ-μ-ε-ν-ο netbook 10 ιντσων μου αρεσει που λες περι 12 ιντσων.....(αν βρεις με 200 παρε μου 4-5 τεμ) εδω στις αγγελιες πουλανε συνεχεια με 190 200 netbook κατι θα βρεις(πανω απο 10 ιντσες με ως 200 χλωμο) αφου το θες μονο για ιντερνετ θα εισαι οκ .
solarsoul Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 10 ιντσων δε με χαλαει.Οκ ειναι.Καποια μοντελα να τσεκαρω που βρισκονται και ειναι αξιοπιστα;
basilis5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 με 200€ ισως βρεις μερικα νετμπουκ,ακομα και καινουργια, με 10ρες οθονες,αλλα οι επεξεργαστές τους θα είναι τόσο αργοί που σε flash θα έχεις πρόβλημα.. ακόμα και σε youtube.Εμένα ο ατομ 1.6 σε απλά βιντεάκια youtube βαράει 100% τωρα, περι ορέξεως...
solarsoul Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ε οχι αυτο ειναι μαρτυριο...διαβασα καποια review και ειδα για τα λεφτα οτι αξιζει.Μιλαω για το IBM T60 15",2gb ram.. Πεστε μου γνωμη αν γινεται,γιατι ειμαι ετοιμος.Απλα ειδα σε πολλα review και βιντεο οτι στεκεται πολυ καλα για την δουλεια μου.
ss13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ε οχι αυτο ειναι μαρτυριο...διαβασα καποια review και ειδα για τα λεφτα οτι αξιζει.Μιλαω για το IBM T60 15",2gb ram.. Πεστε μου γνωμη αν γινεται,γιατι ειμαι ετοιμος.Απλα ειδα σε πολλα review και βιντεο οτι στεκεται πολυ καλα για την δουλεια μου. Αν είναι σε καλή κατάσταση πάρτο , πολύ καλό μηχανάκι ( επαγγελματική σειρά ) !!
solarsoul Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Λεω να το χτυπησω φιλος.Οπου διαβασα τα καλυτερα λογια λενε.Το παιρνω κ ο Θεος βοηθος.
solarsoul Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ειμαι αναμεσα σε Thinkpad T60 και R61. Ποιο προτεινετε τελικα;καποιος που εχει εμπειρια στο θεμα ας βοηθησει.
ss13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ειμαι αναμεσα σε Thinkpad T60 και R61. Ποιο προτεινετε τελικα;καποιος που εχει εμπειρια στο θεμα ας βοηθησει. Επαγγελματικές σειρές και οι δυο , εγώ έχω δουλέψει το R61 ενός φίλου σου και είναι αθόρυβο εντελώς με στιβαρή κατασκευή , όσο για το άλλο δεν έχει τρομερές διαφορές ( περίπου τα ίδια είναι ) , που τα βρήκες ;
solarsoul Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Λοιπον τελικα πηρα το εξης στα 190 ευρω κομπλε απο ebay κ εμπιστο μαγαζι. Μου αρεσε η οθονη 12,1.Ειναι που κραζατε μερικοι στην αρχη οτι δεν βρισκεις με 200 ευρω.Αμα ψαξεις βρισκεις. IBM ThinkPad X60 Laptop *Core 2 Duo 1.83GHz *2GB RAM *60GB HD *WI FI *XP PRO Νομιζω πως εκανα καλη επιλογη για σερφαρισμα που το θελω.Και επισης οπου εψαξα reviews κτλ τα Thinkpad τα εχουν γενικα σε εκτιμιση. Μπαοκ αν θες να σου φερω κανενα;
ss13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Λοιπον τελικα πηρα το εξης στα 190 ευρω κομπλε απο ebay κ εμπιστο μαγαζι. Μου αρεσε η οθονη 12,1.Ειναι που κραζατε μερικοι στην αρχη οτι δεν βρισκεις με 200 ευρω.Αμα ψαξεις βρισκεις. IBM ThinkPad X60 Laptop *Core 2 Duo 1.83GHz *2GB RAM *60GB HD *WI FI *XP PRO Νομιζω πως εκανα καλη επιλογη για σερφαρισμα που το θελω.Και επισης οπου εψαξα reviews κτλ τα Thinkpad τα εχουν γενικα σε εκτιμιση. Μπαοκ αν θες να σου φερω κανενα; Μεγειά , καλό μηχανάκι , τα thinkpad είναι η επαγγελματική σειρά της ibm , δεν καταλαβαίνουν τίποτα , πότε θα το έχεις , από που το παράγγειλες ; Αν είναι με 200 ευρώ λέω και εγώ να χτυπήσω ένα και ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ όχι Μπαοκ !!
solarsoul Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω φιλε μου.ΠΑΟΚ ειναι κ το ξερω.Πλακιτσα εκανα.Αλλα καπακια να σου γραφουν με 200 δεν παιρνεις τιποτα κτλ. τελοσπαντων. Λοιπον ειναι ενα Αγγλος και εχει περιπου 10 x60.Διαλεγεις κ παιρνεις.Μονοπυρηνα τα δινει κανα 145 ευρω.Αλλα ειναι με 1gb αλλα με 2gb,σκληροι σε αλλα 40,σε αλλα 200.Γενικα εχει διαφορα μηχανακια.Επισης τα στελνει ολα DHL σφαιρα και εχει παρα πολυ καλο feedback. Τσεκαρε εδω. Διαλεγεις κ παιρνεις. http://stores.ebay.co.uk/RecTech-Notebooks/_i.html?_nkw=x60
ss13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω φιλε μου.ΠΑΟΚ ειναι κ το ξερω.Πλακιτσα εκανα.Αλλα καπακια να σου γραφουν με 200 δεν παιρνεις τιποτα κτλ. τελοσπαντων. Λοιπον ειναι ενα Αγγλος και εχει περιπου 10 x60.Διαλεγεις κ παιρνεις.Μονοπυρηνα τα δινει κανα 145 ευρω.Αλλα ειναι με 1gb αλλα με 2gb,σκληροι σε αλλα 40,σε αλλα 200.Γενικα εχει διαφορα μηχανακια.Επισης τα στελνει ολα DHL σφαιρα και εχει παρα πολυ καλο feedback. Τσεκαρε εδω. Διαλεγεις κ παιρνεις. http://stores.ebay.co.uk/RecTech-Notebooks/_i.html?_nkw=x60 Το ρισκάρεις όμως , αν σου κάτσει στραβή θα τρέχεις , ευχαριστώ πολύ , θα το δω αυτό που μου έστειλες , σκέφτομαι όμως 12 ίντσες με 15 ώρες την ημέρα στο φορητό πάμε για τύφλωση μετά !!
solarsoul Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δεν ρισκαρω τιποτα.Πρωτον ο τυπος ειναι 4500+ feedback 100% καθαρος και δευτερον αν κατσει μαλακια dispute,τα λεφτα πισω και τελος.Αλλα δε νομιζω. Κοιτα,εγω δουλευω στο desktop πιο πολυ.Το thinpad το θελω για εξοχικο οταν πηγαινω,κανα σαλονι καναπε κτλ...Δεν ειναι για 15ωρα σιγουρα.
solarsoul Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ρε παιδες ξερει κανεις το thinkpad X60 τι καρτα γραφικων εχει;οχι οτι με καιει,απλα δεν εχω καταφερει να βρω πληροφοριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.