Προς το περιεχόμενο

Επιλογη android εως 450 ευρω

margaritagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες ολα οσα μου λετε περασαν απο το μυαλο γιαυτο κ δεν επεμεινα στο arc οταν μου προτειναν προπαραγγελεια απλα στα τεχνικα χαρακτηριστικα φαινεται ενα κλικ ανωτερο σε καποιους τομεις...νομιζω θα αφησω την παραγελλεια οπως εχει...!

Τιμή που σου είπαν για το Galaxy S ?

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασε η τιμη ειναι fail,μπορω να παρω τη συσκευη απο μια συγκεκριμενη εταιρια η οποια παιζει να την εχει ακριβοτερα απο οπουδηποτε στον κοσμο,απλα δεν δινω φραγκο μεχρι 1000Ε επιδοτουμενα.

Δημοσ.

διαβασα καλες κριτικες απο ατομα που το πηραν, και αναλυσεις πχ στο gsmarena, οποτε παω για το Arc που απ οτι μ παν, θα ναι στο public την ερχομενη βδομαδα :mrgreen:

Δημοσ.

διαβασα καλες κριτικες απο ατομα που το πηραν, και αναλυσεις πχ στο gsmarena, οποτε παω για το Arc που απ οτι μ παν, θα ναι στο public την ερχομενη βδομαδα :mrgreen:

Αυτό θα κοστίζει περί τα 540€...και αν θες να πας σε μεγάλο κινητό (και αφού θα τα σκάσεις) καλύτερα να πάρεις το Galaxy S2.

Αυτό θα κοστίζει περί τα 620€...αλλά μιλάμε για Τέρας δυνατοτήτων και άπαιχτη οθόνη...

Τα Snapdragon 1Ghz (Arc/GalaxyS/DesireS κτλπ) είναι οριακά όταν φορτώνεις μια σελίδα με Flash ή κάνεις κάτι απαιτητικό.

Γιατί λοιπόν να μην δώσεις 80€ παραπάνω για κάτι που πραγματικά τα αξίζει ?

Δημοσ.

Με το καλό να βγεί στην Ευρώπη το SGS+ μπας και πάρουμε γρηγορότερα καμιά καλή custom.

Άκουσα καλά;!

Την εποχή του Optimus 2X και των διπύρηνων, θα δώσετε χρήματα για μονοπύρηνα;!

Επίκουρη αποτυχία, σίγουρα!

(Epic fail, for sure!)

Δημοσ.

Με το καλό να βγεί στην Ευρώπη το SGS+ μπας και πάρουμε γρηγορότερα καμιά καλή custom.

Όντως γιατί η Samsung είναι άχρηστη στο Software :P

Δημοσ.

Άκουσα καλά;!

Την εποχή του Optimus 2X και των διπύρηνων, θα δώσετε χρήματα για μονοπύρηνα;!

Εγω συμφωνω μαζι σου. Αλλα αφου γράφετε και ξαναγραφετε, ότι τα μονοπυρινα είναι υπεραρκετα, και πόλοι γράφουν διπυρινα=marketing, ε, πόλοι επηρεαστικανε οπως φαίνεται. :)

Δημοσ.

Ρε παιδια το 3gs εχει κατωτερο επεξεργαστη αν δε κανω λαθος απο τα προαναφερθεντα μονοπηρυνα ετσι δν ειναι;;

Δεν εχω αντιμετωπισει ομως ποτε προβλημα με την ταχυτητα του, γιατι να υπαρχει στα αλλα λοιπον; Ειναι θεμα λειτουργικου;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ρε παιδια το 3gs εχει κατωτερο επεξεργαστη αν δε κανω λαθος απο τα προαναφερθεντα μονοπηρυνα ετσι δν ειναι;;

Δεν εχω αντιμετωπισει ομως ποτε προβλημα με την ταχυτητα του, γιατι να υπαρχει στα αλλα λοιπον; Ειναι θεμα λειτουργικου;

Απλά σου λένε, γιατι να δώσεις 550€ για ενα μονοπυρινο (arc) , οταν με 500€ μπορεις να πάρεις 2πυρινο (optimusx2) ή με λίγο παραπάνω λεφτά απο τα 550 που σκοπεύεις να δώσεις μπορεις να πάρεις το galaxy 2 που είναι πολυ καλύτερο.

Το 3GS εχει "χαμηλότερο" επεξεργάστη, 600mhz αν θυμάμαι καλα. Παρόλα αυτα εχει άλλο λειτουργικο. Πχ ένα android στα 600mhz δε συμπεριφέρεται τόσο καλα όσο το το 3GS. Οποτε μη τα συγκρίνεις μονο βάση νουμερων. Δε λένε όλη την αλήθεια.

Επισης τα android κάνουν πράγματα που δεν κάνει το iPhone , πχ flash στο Ίντερνετ. Το οποίο ομως θέλει ισχυ. Ακόμα και το 1 giga πολλές φορές είναι οριακό και σε καμία περίπτωση κάτι το super. Οποτε ενας 2πυρινος μπορει να σου δώσει περισσότερα. Και με βελτιώσεις του λειτουργικού στο μέλλον ακόμα περισσότερα , γιατι για την ώρα το λειτουργικο βλέπει κυρίως τον 1 πύρινα.

Πιθανοτατα παντως μια χαρα θα κανείς σημερα τη δουλειά σου και με το arc. Γιατι ομως να πάρεις κάτι ποιο αδύναμο και ακριβότερο ;

Φαντάζομαι κυρίως λόγο του design.

Προσωπικα 100% θα προτιμουσα το optimusx2 απο το arc. Μονο που δίνω μεγάλη βάση στην ισχυ. Για κάποιον ποιο νορμαλ χρήστη , μπορει και να μην είναι ο βασικός λόγος αυτός. Σκέψου, και αποφάσισε .. :)

Δημοσ.

Το arc ειναι ενα ακριβό κινητο για αυτα που προσφέρει. Καλυτερα να πας στο 4ο μηλόφωνο

Το optimus 2x ειναι αυτή τη στιγμή οτι καλύτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρήματα. Θα δεις πολυ μεγάλη διαφορα στην ταχύτητα ακόμα και απο το 4ο μηλόφωνο ποσο μάλλον απο το 3ο που εχεις εσυ.

Γενικά έπονται πολλά κινητά πριν το καλοκαίρι και μέσα σε αυτο σαν κίνηση απο τις εταιρίες για να προλάβουν την αγορά πριν το μηλόφωνο 5.

Όσο για το android. Ειναι τελείως άλλη νοοτροπία. Αν δεν σου αρέσει κατι στην εμφάνιση του λειτουργικού απλά το αλλάζεις. Δεν σε κλειδώνει. Το root είναι αντίστοιχο του administrator στο windows. Δεν είναι απαραίτητο αλλα αν εισαι σκαλιστήρι καποια στιγμή θα το θελήσεις.

ΠΣ: Έχω το optimus one και το 3gs. Στο optimus one εχω περίπου 400 εφαρμογές και δεν εχει πεσει η ταχύτητά του. Πως τα κατάφερε ο φίλος με το S δεν εχω ιδέα. Θα ανάλαζα το 3gs με αντίστοιχης αξίας android κινητο οποιαδήποτε στιγμή.

Δημοσ.

Ο 2ος γαλαξιας θα αργησει κ επισης μου θυμιζει πολυ το iphone σε εμφανιση

Το desire hd εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα το arc βγαζει καλυτερες φωτο απ οτι εχω διαβασει & εχει καλυτερο ντιζαιν

Ευχαριστω κ παλι οσους μου απαντησατε! Απλα εχοντας συλλεξει τις πληροφοριες λεω ν ακουσω την "καρδια" μου :P που μου λεει να παρω αυτο που μου κανε κλικ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...