Προς το περιεχόμενο

Επιλογη android εως 450 ευρω

margaritagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εβγαζε μερα ? σου λεω το βραδυ θελει φορτηση κ ειναι official για της κοπελας μου μιλάμε.απορω πως λες οτι εχει καλη μπαταρια κ στα forum αλα διαβαζω τεσπα.τα δικα σου στατιστικα δεν ξερω τι λενε στα forums ολοι κανουνε παραπονα για την μπαταρια του desire κ την μπαταρια του desire hd

αν εσυ θεωρεις την μπαταρια του desire οικανοποιητικη για smartphone παω πασο τοτε...κ το κοβω γιατι εχουμε βγει πολυ εκτος θεματος...

οτι θες σε P.m δεν μαρεσει να χαλαω τα θεματα αλων...

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μολις διαβασα για το 5 και ποσο θ αργησει... Με τπτ δε λεει να περιμενει κανεις μεχρι τοτε.

Εχω πονοκεφαλιασει γμτ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μολις διαβασα για το 5 και ποσο θ αργησει... Με τπτ δε λεει να περιμενει κανεις μεχρι τοτε.

Εχω πονοκεφαλιασει γμτ

Sent from my iPhone using Insomnia

Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος, περιμενε να πάρεις το galaxy s2 και δε θα το μετανοιωσεις.

Διάβασε ένα αναλυτικό review για αυτο, δες το στο utube.

Ασχετο, αλλα απορώ γιατι σχεδον όλες οι γυναίκες ψάχνουν για μικρά κινητά. Αφου όλες εχετε τσάντα μαζι..

Στην πραγματικότητα ποιο σημαντικο είναι το μέγεθος για τους άντρες.

Δημοσ.

κοιτα εγω δεν εψαχνα ανεκαθεν για μικρο κινητο. σκεψου οτι ειχα το htc titan 2 :mrgreen:

βασικα οι τσαντες πολλες φορες ειναι μικρες :mrgreen: ή θες να το βαζεις στην τσεπη :mrgreen:

το galaxy 2 θα καθυστερησει ε?απ οσο εχω διαβασει παει για Μαιο :-(

θα ψαξω για review κλπ τωρα

edit:σιγουρα προκειται για πολυ δυνατη συσκευη, δε τη βλεπω βεβαια να χει κατω απο 600ευρω, κανα 650αρι λογικα :shifty: και με χαλαει που μοιαζει με το iphone :rolleyes:

διαβασα και για το arc http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-arc-4455/ θα ναι το πρωτο που θα ρθει απο τα νεα xperia.

και το μηλο πεθαινει μερα με τη μερα (lol) :mad: :-(

Δημοσ.

Κάντα όλα πέρα και πάρε το Nexus S. Το γιουτιουμπ έχει πολλά βίντεο με Nexus S vs iPhone 4 και μάντεψε... το νεξους ς ξεπερνάει κατα πολύ το μήλο. Στο λεω διότι ο ξάδερφός μου έχει το Nexus S και μου το είχε δώσει όσο καιρό είχα για σέρβις το δικό μου. 4" οθόνη SUPER AMOLED CAPACITIVE, WiFi, android gingerbread, camera 5mp, GPS, 3G, 1GHz Cortex A8 (Hummingbird) processor, Super LCD, 16GB iNAND flash memory, bluetooth και εαν ξεφεύγει λίγο απ'το αρχικό σου μπατζετ τότε το σχεδον ίδιο nexus one. Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.
το desire s δεν ξερω γιατι επημενεις τοσο vassilis το εχεις θεοποιηση το κινητο κ δεν το εχεις δει ακομα...

Έχω το Incredible S , από την στιγμή που βγήκε.

Είναι το ίδιο με το Desire S , λίγο πιο μεγάλο με καλύτερη κάμερα οπότε είναι σαν να έχω δει και το Desire S :P

Η Μπαταρία του αντέχει πολύ , δεν το περίμενα. Επίσης τα ξένα Site λένε πόσο καλή είναι η οθόνη του. Θα συμφωνήσω.

Κανένα pixel-ασμα και πεντακάθαρη εικόνα. Ταχύτητα πάρα πολύ καλή με την Stock Rom , δεν κολλάει πουθενά και για κανένα λόγο.

To GPS κλειδώνει σε κλάσματα δευτερολέπτου και το σήμα κινητής / 3G / Wifi είναι άψογο. Κλασικά πιο πολλές μπάρες από το 4άρι.

Δεν μετάνιωσα στιγμή που έδωσα το iPhone4 και πήρα αυτό.

Δημοσ.

Έχω το Incredible S , από την στιγμή που βγήκε.

Όντως πολύ καλό αλλά έχω δύο ενστάσεις...

1. Αδικαιολόγητα ακριβότερο του Desire HD.

2. Αυστηρά κλειδωμένο από HTC και θα είναι κρίμα αν δεν βρεθεί software τρόπος για να γίνει root. Γιατί ο hardwarικός τρόπος με το XTC Clip είναι ασύμφορος! fear.png

Δημοσ.

Όντως πολύ καλό αλλά έχω δύο ενστάσεις...

1. Αδικαιολόγητα ακριβότερο του Desire HD.

2. Αυστηρά κλειδωμένο από HTC και θα είναι κρίμα αν δεν βρεθεί software τρόπος για να γίνει root. Γιατί ο hardwarικός τρόπος με το XTC Clip είναι ασύμφορος! fear.png

Για το Root όντως είναι "πρόβλημα". Δεν νομίζω το XTC Clip να κάνει για Rooting...

Για την τιμή...με αισθητά βελτιωμένη οθόνη και μπαταρία και διαφορά τιμής ούτε 50ευρώ.

Δημοσ.

Παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα,για πειτε λιγο Galaxy s η xperia Arc?To galaxy το εχω παραγγειλει ηδη αλλα μπορω να ακυρωσω μεχρι αυριο!!!!!!

Δημοσ.

Παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα,για πειτε λιγο Galaxy s η xperia Arc?To galaxy το εχω παραγγειλει ηδη αλλα μπορω να ακυρωσω μεχρι αυριο!!!!!!

Δύσκολο να σου πει κάποιος ποιο απο τα 2. Και τα 2 έχουν συν και πλην. Υποτίθεται ότι το arc είναι γρηγορότερο. Πολυ ή λίγο , οι απόψεις διυσταται. Απο design (που πάντα είναι υποκειμενικό) το arc είναι καλύτερο. Και τα πλαστικά του καλύτερα, πιθανότατα και ποιότητα κατασκευής καλύτερο. Συν καλυτερη καμερα/βιντεο. Επισης πολυ λεπτο, νεο κινητο με όλα τα συν που αυτο συνεπάγεται. Απο την άλλη απο οθόνη προτιμώ το galaxy. Αν και ένα κλικ μικρότερη. Επισης εχει σημερα (αν μιλαγαμε για παλαιότερα θα έγραφα τα αντίθετα) πολυ μεγάλη ανεπίσημη υποστήριξη που είναι εξαιρετικά σημαντικο ειδικα για μελλοντικές αναβαθμισεις.

Και απο τιμη είναι φθηνότερο.

Αν δε λαβω υποψιν κόστος θα έπαιρνα το arc. Αν υπολογισω και το κόστος , βασιζομενος δηλαδή σε δείκτη κόστους/απόδοσης μαλλον προς το galaxy θα πήγαινα. Επισης για το arc θα περιμένεις αρκετά ακόμα.

Δημοσ.

εννοείται το galaxy s. Το arc μόλις βγήκε, είναι γουρούνι στο σακί με όλη τη σημασία της λέξης. Θα μπορούσα να σου απαριθμήσω όλα τα πολύ θετικά του galaxy αλλά για να μην τα ξαναγράφω αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο θέμα «ανάμεσα σε πολλά smartphones» λίγο παρακάτω.

Δημοσ.

Παιδες ολα οσα μου λετε περασαν απο το μυαλο γιαυτο κ δεν επεμεινα στο arc οταν μου προτειναν προπαραγγελεια απλα στα τεχνικα χαρακτηριστικα φαινεται ενα κλικ ανωτερο σε καποιους τομεις...νομιζω θα αφησω την παραγελλεια οπως εχει...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...