Vasilisxd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Τι λέτε ρε ... Galaxy S2 με 4,3inch οθόνη για κορίτσι ... Πόσο ύψος έχεις , πάνω από 185 ? Αν δεν είσαι μείνε στις 3,5 με βαριά 4inch. Δεν μπορείς καν να φανταστείς πόοοοοσο άβολο είναι ένα κινητό με 4.3inch Οθόνη για άτομα που δεν έχουν τις κατάλληλες αναλογίες. Εάν πας σε φτηνό κινητό , θα σου ξενίσει και δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει επάξια το Android. Εάν δεν σε ενοχλεί η "κλεισούρα" του iPhone και δεν θες να την ψάξεις παραπάνω , δεν υπάρχει ευκολότερο Λειτουργικό/Συσκευή από το iPhone. Εγώ θα επιμείνω στην άποψη μου , για το Desire S. Μπορεί να είναι ακριβό , αλλά είναι μικρό (3,7inch) , αλουμινένιο , στιλάτο , σφαιράτο με καλή οθόνη , 2 κάμερες , ράδιο , φλας και σταθερότατο Software (το μεγαλύτερο του +).
oldnew Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Τώρα που το λες.. μαλλον έχεις δίκιο. Οι γυναίκες σχεδον πάντα θέλουν μικρά κινητά. Παντως δεν ξερω αν θα δει διάφορα με αυτο που προτείνεις, ώστε να αξίζει τον κόπο η μετάβαση.
Dagobert Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αυτο που σκεφτομαι ειναι να παρω μια συσκευη με την οποια δε θα νιωσω οτι μου λειπει το iphone. Θα μου επιτρεπει δηλ. να κανω ο,τι εκανα ως τωρα, αλλα θα χει και καλυτερα χαρακτηριστικα . Τον Σεπτεμβρη τον αναφερω γτ τοτε θα εχω επιδοτηση και θα μπορω να διαθεσω μεγαλυτερο ποσο (τωρα εγω θα δωσω μονο τα 200, τα υπολοιπα ειναι χορηγία ) είτε για την αγορά του iphone 5 ή κάποιας νεας android συσκευης, στην περιπτωση που ως λειτουργικο με κερδισει. Φυσικα αυτο δν ειναι standard .. Δηλ. αν αυτο που παρω τωρα με καλυπτει 100% , μπορει να το κρατησω και μεγαλυτερο διαστημα. Αλλιως το πουλαω και παιρνω νεο. Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να μείνεις με το ήδη υπάρχον κινητό, καθώς δεν αξίζει να αλλάξεις συσκευή για τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Από το φθινόπωρο που θα έχεις την επιδότηση και θα έχουν βγει νέα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και το iphone 5, κάνεις έρευνα αγοράς και παίρνεις ένα καλό.
vrwmiaris Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 κοιτα και το blade...{σε προλαβα νικο.....pppppppppp}
margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Επισης δεν ισχύουν κάποια πράγματα που γράφεις. Πχ γράφεις ότι ενας λόγος που θες να αλλάξεις το 3GS είναι η ελειψη multitasking.. Το 3GS ομως έχει multitasking και πολυ καλο μαλιστα χωρις jalebrake, οποτε δεν καταλαβαίνω τι ενοεις. ...... Αν οπωσδήποτε θες τώρα κινητο , δωσε αλλα 50€ και παρε το Lg optimus x2. Ακόμα και αν δε σε βολέψει, οταν το πουλησεις θα πιάσει καλή τιμη γιατι είναι πολυ δυνατό και δεν θα έχει παλαιωσει μέχρι τότε. Το arc πιθανότατα να σε βολέψει επισης αλλα είναι ακόμα ποιο ακριβο , μαλλον θα αργήσει περισσότερο και δεν ειναι τόσο δυνατο. Edit. Τα 2 τελευταία δεν τα προτείνω ως μεταβατική λύση. Ανοικουν στη νέα γενια android. Πιθανότατα να τα κρατήσεις για καιρο δηλαδή. Δε θέλω να το αλλαξω επειδή δεν εχει multitasking! αυτό που λεω ειναι οτι όταν πηρα το 3gs επρεπε να του κανω jb για να εχει αυτη και καποιες αλλες λειτουργιες(πχ αναφορα στα μηνυματα) Και ρωταω αν και το android εχει παρόμοιους περιορισμους που λυνονται με root Το Lg εχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά αλλα είναι lg κι εγώ προκατειλημμένη (καλως η κακως) με την εταιρια. Το Arc αν και εχει ωραιο ντιζαιν μαλλον θα το βγαλω εκτος γτ παντοφλιζει κι αυτο, οπως το sgs2. εκτος κι αν απο κοντα αλλαξω γνωμη .... Εάν πας σε φτηνό κινητό , θα σου ξενίσει και δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει επάξια το Android. Εάν δεν σε ενοχλεί η "κλεισούρα" του iPhone και δεν θες να την ψάξεις παραπάνω , δεν υπάρχει ευκολότερο Λειτουργικό/Συσκευή από το iPhone. Εγώ θα επιμείνω στην άποψη μου , για το Desire S. Μπορεί να είναι ακριβό , αλλά είναι μικρό (3,7inch) , αλουμινένιο , στιλάτο , σφαιράτο με καλή οθόνη , 2 κάμερες , ράδιο , φλας και σταθερότατο Software (το μεγαλύτερο του +). Θα παω να το δω απο κοντα το htc μολις ερθει κοιτα και το blade...{σε προλαβα νικο.....pppppppppp} δε ξερω ποιος ειναι ο Νικος αλλα μου το χουν ηδη προτεινει Τα desire s, arc, neo, galaxy 2, θα τα χουμε μεσα στον Απριλη ε?
Vasilisxd Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Θα παω να το δω απο κοντα το htc μολις ερθει Έχει έρθει το Desire S με κάπως τσιμπημένη τιμή από Expansys , στο Μαρούσι.
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τώρα που το λες.. μαλλον έχεις δίκιο. Οι γυναίκες σχεδον πάντα θέλουν μικρά κινητά. Παντως δεν ξερω αν θα δει διάφορα με αυτο που προτείνεις, ώστε να αξίζει τον κόπο η μετάβαση. Offtopic αλλά δεν κρατιέμαι. Εγώ θα το πάρω με παπά και με κουμπάρο
margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Έχει έρθει το Desire S με κάπως τσιμπημένη τιμή από Expansys , στο Μαρούσι. τωρα που το ανεφερες, κοιταξα τη σελιδα και βλεπω οτι εχουν φερει και το incredible s , και μαλιστα με μικρη διαφορα στην τιμη το οποιο εχει μεγαλυτερη οθονη, 2πλο φλας και 8αρα καμερα
oldnew Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Offtopic αλλά δεν κρατιέμαι. Εγώ θα το πάρω με παπά και με κουμπάρο Αναφερομουν σε (παραδοσιακές) γυναίκες. Εσένα σε έχω κατατάξει στο επίπεδο των αντρών με την καλη πάντα εννοια. Αν και δεν έχουμε μιλήσει ποτε έχω παρακολουθήσει πολλα απο όσα ποσταρεις κατα καιρούς , όπως και τα βιντεακια σου στο utube, και δηλώνω εντυπωσιασμένος..
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αναφερομουν σε (παραδοσιακές) γυναίκες. Εσένα σε έχω κατατάξει στο επίπεδο των αντρών με την καλη πάντα εννοια. Αν και δεν έχουμε μιλήσει ποτε έχω παρακολουθήσει πολλα απο όσα ποσταρεις κατα καιρούς , όπως και τα βιντεακια σου στο utube, και δηλώνω εντυπωσιασμένος.. Ευχαριστώ να 'σαι καλά. Βασικά σε θυμάμαι από τότε που άνοιξα το πρώτο μου τόπικ στο insomnia για αναζήτηση κινητού. Εσύ και ο αρχάγγελος είχατε κάνει κάποια σχόλια, που με βοηθήσανε πολύ αν και ήμουν εντελώς άσχετη στο θέμα smartphone. Ευχαριστώ λοιπόν και για την τότε βοήθεια.
marvelakias Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 κ το iphone 5 μεγαλο θα ειναι για κοριτσι τοτε 4 ιντσες οθονη θα εχει . παρε το Iphone 4 να τελιωνεις το desire s δεν ξερω γιατι επημενεις τοσο vassilis το εχεις θεοποιηση το κινητο κ δεν το εχεις δει ακομα... οσα κινητα htc εχω δει ειναι πολυ μετρια αν δεν θες το iphone 4 παρε το απλο το desire μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση στα 250e max...εφοσον ειχεις Iphone ξερεις το ios κ θα σε βολεψει εχει κ αυτα που ζητας. Μακρια απο htc αυτονομια μηδεν με το ζορι βγαζουν την μερα.
oldnew Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Λίγο offtopic αλλα μπορει να ενδιαφέρει και μιας και μόλις το διάβασα ας βάλω το link http://www.techout.gr/smartphones/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84-lg-optimus-2x-htc-desire-hd-samsung-galaxy-si/Page-1 Ελληνικό συγκριτικό lg optimus 2x vs galaxy s vs desire hd Φυσιολογικά το Lg σχεδον παντου κερδίζει ως συσκευη νέας γενιάς.
athanaso77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μακρια απο htc αυτονομια μηδεν με το ζορι βγαζουν την μερα. Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλες τις συσκευές της εταιρίας επέτρεψε μου να πω πως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση η παραπάνω δήλωση. Εντούτοις οφείλω να αναγνωρίσω ότι το Desire HD έχει όντως μικρή αυτονομία που βγάζει με μέση χρήση τις δύο ημέρες και με πλήρη σκάρτη μέρα.
marvelakias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 ποιες ειναι αυτες η συσκευες ? γιατι εγω εχω χρησιμοποιηση desire Με amoled htc desire hd κ wildfire κ δεν εχω κατι αλαο να παω περα απο οτι την αυτονομια τους την βρησκω μηδενικη...κ ενταξει εγω ειμαι Power user.της κοπελας μου το desire amoled που της εχω παρει κ το αγαπαει κ καθε μερα κλαιει με την μπαταρια κ δεν κανει τπτ σαν τηλ το εχει κ ελαχιστα Internet (κ οχι καθε μερα) το βραδυ θελει φορτηση κ ειχα παρει 3 desire κ τα 3 το ιδιο...
athanaso77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Τα δικά μου τα στατιστικά είναι αρκετά διαφορετικά αλλά δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση. Για όποιον θέλει περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν πολλά forum που ασχολούνται με συγκεκριμένες συσκευές και απαντάνε αυτά για εμένα. Πάντως... αν σε τρία Desire η μπαταρία δεν έβγαζε μέρα... μήπως δεν φταίνε τελικά τα Desire;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.