margaritagr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Με ενδιαφερει η αντικατασταση του 3gs μου με μια συσκευη που θα κρατησω ως τον Σεπτεμβρη/Οκτωβρη... Βασικο κριτηριο για τη νεα συσκευη ειναι η αποκριση αφης. Οπως καταλαβαινετε με το μηλο εχω καλομαθει, οποτε δε θελω κατι κατωτερο σε αυτο τον τομεα!!! Απο κει και περα θελω να τραβαω φωτο/βιντεο, να μπαινω ιντερνετ, ν ακουω μουσικη, και κανα παιχνιδακι που και που. Α και να μπορω να γραφω ευκολα/γρηγορα μηνυματα! Εχω υποψη τα samsung ace, htc desire. Στα «χαρτια» φαινεται να καλυπτουν τις απαιτησεις μου, δε ξερω ομως τι παιζει με την αφη. Σημερα ειδα και το s.e neo το οποιο σαν σχεδιασμος και χαρακτηριστικα με ελκυει πολυ! Απλα ειναι ακομα αβεβαιο το ποτε θα ρθει κ ποια θα ναι η τιμη του... Μου προτειναν σε αλλο φορουμ το se x10 αλλα δε ξερω...δε με ενθουσιαζει πολυ σαν τηλεφωνο... Αυτα βασικα, οποιαδηποτε γνωμη/βοηθεια ευπροσδεκτη! Sent from my iPhone using Insomnia
barman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Λοιπον για το Galaxy S, εαν το παρεις καινουριο θα φοραει την 2.1 Οποτε σιγουρα θα χρειαστει να βαλεις την 2.2.1 ( οχι 2.2.)-Τα θετικα της συσκευης ειναι η καλη οθονη του και καμερα ΧΩΡΙΣ ομως ΦΛΑΣ. Τα αρνητικα οτι αν το γεμισεις με εφαρμογες ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ οποτε και εγω το πουλησα! Τωρα για το Desire, Τα θετικα ειναι η αμεση αποκριση της οθονης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ομως....μονο 512 μνημης συσκευης. Δηλαδη ακομα και με την 2.2 ΔΕΝ θα μπορεις να βαλεις πολλες εφαρμογες διοτι αν και μπορεις να τις μετακινησεις στην καρτα μνημης παλι ΠΙΑΝΟΥΝ χωρο στο κινητο . Εγω με 20 Εφαρμογες αυτη τη στιγμη εχω ελευθερο χωρο Μονο 75MB. Για εμενα περιμενε λιγο τις καινουριες συσκευες ΜΗΝ αγορασεις ΤΙΠΟΤΑ για 2 μηνες απο τωρα. Για το Galaxy Ace δεν γνωριζω πολλα αλλα απο οσο ειδα εχει μονο 160ΜΒ μνημη. Οποτε για εμενα αδικα τα 320Ε
nikoskon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Λοιπον για το Galaxy S, εαν το παρεις καινουριο θα φοραει την 2.1 Οποτε σιγουρα θα χρειαστει να βαλεις την 2.2.1 ( οχι 2.2.)-Τα θετικα της συσκευης ειναι η καλη οθονη του και καμερα ΧΩΡΙΣ ομως ΦΛΑΣ. Τα αρνητικα οτι αν το γεμισεις με εφαρμογες ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ οποτε και εγω το πουλησα! Τωρα για το Desire, Τα θετικα ειναι η αμεση αποκριση της οθονης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ομως....μονο 512 μνημης συσκευης. Δηλαδη ακομα και με την 2.2 ΔΕΝ θα μπορεις να βαλεις πολλες εφαρμογες διοτι αν και μπορεις να τις μετακινησεις στην καρτα μνημης παλι ΠΙΑΝΟΥΝ χωρο στο κινητο . Εγω με 20 Εφαρμογες αυτη τη στιγμη εχω ελευθερο χωρο Μονο 75MB. Για εμενα περιμενε λιγο τις καινουριες συσκευες ΜΗΝ αγορασεις ΤΙΠΟΤΑ για 2 μηνες απο τωρα. Για το Galaxy Ace δεν γνωριζω πολλα αλλα απο οσο ειδα εχει μονο 160ΜΒ μνημη. Οποτε για εμενα αδικα τα 320Ε Αυτό με τα bolds για το Galaxy S, δεν παίζει απλά.
iRox Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 +1 για Galaxy S αυτο με τα bolds οντως δεν ισχυει ειναι απιστευτο κινητο και δεν θα το μετανιωσεις βεβαια αν μπορεις να διαθεσεις αλλα 50 ευρω(συνολο 500) πας με χιλια για LG Optimus X2
makis855 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 αν είναι να το κρατήσεις μέχρι τον οκτώβρη όπως λες, γιατί δεν πας σε κάτι φτηνό , πχ zte blade?
Chris_85 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Mαργαριτα, εχω το ace. Ριξτου μια ματια, το αξιζει. Προσωπικα, με χαλασε η εμφανιση του desire αρκετα. Οποτε αν θελεις τη γνωμη μου, μεχρι να παρεις το iphone 5 (γιατι ξερω οτι για κει το πας ) θα σε καλυψει μια χαρα + οτι ειναι πολυ ομορφο + οτι για 2ο κινητο θα ειναι μια χαρα.. Υ.Γ. Κοιτα στο προφιλ μου στο φεις εχω ανεβασει αρκετες βραδυνες φωτο τραβηγμενες απο το ace.
margaritagr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 αν είναι να το κρατήσεις μέχρι τον οκτώβρη όπως λες, γιατί δεν πας σε κάτι φτηνό , πχ zte blade? Σωστη η απορια σου, αλλα 1)το blade θα μου παραφανει λιγο μετα το iphone, 2)αν η συσκευη που παρω τωρα ανταποκρινεται 100% στις αναγκες μου μπορει να την κρατησω και παραπανω. (βασικα μεγαλο ρολο θα παιξει το πως θα ειναι το νεο μηλο, Χρηστο ακους? ) Παιδια το οτι το galaxy δεν εχει φλας ειναι πολυ σημαντικο μειονεκτημα και δε τη ξαναπαταω ν αγορασω τετοια συσκευη! Τωρα με το iphone βγαινω βραδυ, και πρεπει να κουβαλαω τη φωτογραφικη, για να εχω φλας Χρηστο η ανταποκριση στην αφη πως ειναι?? γενικα εχει καποιο σημαντικο μειονεκτημα?
Chris_85 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Oχι.. μερικες φορες πιστευω πως πιανει το αγγιγμα, πριν καν πατησω την οθονη. Απλως ειναι λιγο πιο smooth το 3gs, ισως λογω λειτουργικου..
basilis5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Θα το κρατήσεις ως τον σεπτ οκτ μόνο; Τι θα γίνει τότε δλδ; Θα Πάρεις άλλο; Αν πας απο iOS σε android 2.3 - 2.2 θα το μετανιωσεις . Σε specs desire - desire s είναι όντως πολυ καλα
arxaggelos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 αν και το ποσό μου φαίνεται μεγάλο για ένα κινητο που θα κρατήσεις λίγο καιρό σχετικά, ψηφίζω το Galaxy S. Είναι ένα κινητο που αυτήν τη στιγμή έχει φοβερή εξάπλωση με roms, bug fixes, tweaks λαό ο,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, από ελληνικά και ξένα forums. Πάρε μια ιδέα από το αποκλειστικό thread για το κινητο αυτό εδώ στο insomnia, ίσως είναι το μεγαλύτερο thread που υπάρχει εδώ για ένα και μόνο κινητο τηλέφωνο. Υπάρχει άπειρος κόσμος που το έχει σκαλίσει σε βαθμό που δεν φαντάζεσαι. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι δύσκολα θα προκύψει πρόβλημα που δεν θα έχει ήδη τη λύση του. Άσε που, έτσι κι αλλιώς, μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχουν σχεδόν εξαλειφθεί τα αρχικά bugs και η ταχύτητα του είναι κάτι πολύ παραπάνω από ικανοποιητική. Και εκτός από αυτό, έχει πολύ καλό hardware, φανταστική οθόνη, και πλέον το βρίσκεις άψογο μεταχειρισμένο σε πάρα πολύ καλή τιμή. Ειδικά τώρα που θα βγει το S2, και θα το σφάζουν, θα είναι κελεπούρι όσο για το κόλλημα που μπορεί να φάει με τις πολλές εφαρμογές, όπως αναφέρει ο φίλους στο πρώτο post, δεν ξέρω το εννοεί με το «πολλές», εγώ έχω περίπου 40 (εκτός από τις προεγκατεστημένες) κάτι δεν βλέπω κανένα κόλλημα. Και υπάρχουν άλλοι με τετραπλάσιες, για τους οποίους δεν ξέρω. Πάντως, ότι υπάρχουν κακογραμμένες εφαρμογές, εννοείται ότι υπάρχουν, μην περιμένεις πάντα εγγυημένα ότι θα πηγαίνουν όλα ρολόι όπως στο iOS, απλά θέλει μια στοιχειώδη προσοχή να μη βάζεις ό,τι σαβούρα βρείς μπροστά σου. Είναι αλήθεια ότι πολλές κακογραμμένες εφαρμογές μπορεί να επηρεάσουν την καλή λειτουργία του τηλεφώνου.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Παιδια, παιδια, παιδια. Καλο ειναι να μην γραφουμε ανακριβειες... Το Galaxy το εχω αυτην τη στιγμη που μιλαμε με 230 περιπου εφαρμογες. Τις χρησιμοποιω ολες? Οχι. Γιατι τις εχω τοτε? Διοτι πολυ απλα δεν επηρεαζουν την λειτουργια του τηλεφωνου π ο υ θ ε ν α. Επισης εχω αλλο 1.27GB για να εγκαταστησω κι αλλες Αυτο που λεει ο arxaggelos ισχυει βεβαια, αν βαλεις καποια κακογραμμενη εφαρμογη ενδεχομενως να υπαρξουν προβληματα. Τα οποια λυνονται με ενα uninstall. Εν τω μεταξυ, οπως ειπε ο arxaggelos παλι, εδω εχουμε ενα πολυ καλο team στο thread του Galaxy. Aρα υπαρχει υποστηριξη στα ελληνικα απο ατομα που εχουν ασχοληθει με την εν λογω συσκευη (αφου λεμε αν αλλαξουμε συσκευη να παρουμε ολοι την ιδια ). Απο κει και περα, τουλαχιστον μεχρι το τελος του 2011 δεν προκειται να αισθανθεις πως εχεις "ξεπερασμενη" συσκευη και αυτο διοτι οι δυνατοτητες της στο hardware ειναι πραγματικα πολυ καλες (αν το flash σου ειναι τοσο απαραιτητο, δεν εχω καποιο αντεπιχειρημα βεβαια). Τελος, επειδη οι συσκευες αυτες ειναι smartphones, με λειτουργικο και απ'ολα, καλο ειναι να το ψαχνουμε λιγο το θεμα πριν πουμε "κολλαει, το σουταρω", διοτι στατιστικα ο,τι κολλαει, ξεκολλαει με λιγουλακι διαβασμα ή εστω μια ερωτηση στο forum
margaritagr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Θα το κρατήσεις ως τον σεπτ οκτ μόνο; Τι θα γίνει τότε δλδ; Θα Πάρεις άλλο; Αυτο που σκεφτομαι ειναι να παρω μια συσκευη με την οποια δε θα νιωσω οτι μου λειπει το iphone. Θα μου επιτρεπει δηλ. να κανω ο,τι εκανα ως τωρα, αλλα θα χει και καλυτερα χαρακτηριστικα . Τον Σεπτεμβρη τον αναφερω γτ τοτε θα εχω επιδοτηση και θα μπορω να διαθεσω μεγαλυτερο ποσο (τωρα εγω θα δωσω μονο τα 200, τα υπολοιπα ειναι χορηγία ) είτε για την αγορά του iphone 5 ή κάποιας νεας android συσκευης, στην περιπτωση που ως λειτουργικο με κερδισει. Φυσικα αυτο δν ειναι standard .. Δηλ. αν αυτο που παρω τωρα με καλυπτει 100% , μπορει να το κρατησω και μεγαλυτερο διαστημα. Αλλιως το πουλαω και παιρνω νεο. Για τον φιλο που λεει οτι αν παω σε android θα το μετανιωσω.. Δε ξερω τι θα γινει τελικα αλλα αν δε το δοκιμασω, δε θα μαθω ποτε. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι παντελως ασχετη με το συγκεκριμενο λειτουργικο, απλα εχω διαβασει και ακουσει καλα σχολια, απο γνωστους και μη. Αυτο που θελω να ρωτησω(ειπαμε ειμαι ασχετη) ειναι αν η 2.3 σου επιτρεπει (χωρις "πειραγμα") , να τρεχεις παραπανω απο 1 εφαρμογες, ταυτοχρονα. Στο μηλο επρεπε να κανω jb για να το εχω, εδω? Γενικα για βασικες λειτουργιες θελει "σπασιμο'? Στα του galaxy, σιγουρα προκειται για πολυ καλη συσκευη αλλα για μενα η ελλειψη φλας το βγαζει απ τις επιλογες μου. Μπορει να φαινεται καπως αυτο, αλλα τραβαω πολλες φωτο και δε θελω πια να παιρνω φωτογραφικη για απλη χρηση τυπου ειμαι στο κλαμπ και βγαζω φωτο με την παρεα. Το Desire S απ οτι ειδα εχει καλυτερο βιντεο απο το απλο, οποτε και το αντικαθιστα στις υποψηφιοτητες. Λογικα θα περιμενω να μπει κι ο Απριλης να τα δω απο κοντα. Το κακο ειναι οτι πχ στα puplic απο τα νεα s.e, εχει ως ανεμνομενο μονο το Arc οποτε ποιος ξερει ποτε θα ρθει το neo :-( Desire S, Samsung Ace & S.E Neo λοιπον.. Ευχαριστω ολους οσους μου απαντατε!!!!! Γμτ τωρα βλεπω και το arc.. ομορφο και αυτο, πιο ακριβο και πιο μεγαλο βεβαια Μηπως ν αλλαξω απο τωρα μια και καλη, συσκευη? αξιζει?? :rolleyes:
oldnew Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Το galaxy s είναι οντως το καλύτερο απο όσα αναφέρθηκαν. Απο ότι βλέπω ομως το αποριπτεις λογω flash. Απο όσα διάβασα σχηματισα μια άποψη για το τι θες, το επίπεδο εμπειρίας σου κλπ. Με βάση αυτα, η προσωπικη μου γνώμη είναι ότι δεν αξίζει να αλλάξεις το 3GS για τόσο μικρο χρονικό διάστημα. Επισης δεν ισχύουν κάποια πράγματα που γράφεις. Πχ γράφεις ότι ενας λόγος που θες να αλλάξεις το 3GS είναι η ελειψη multitasking.. Το 3GS ομως έχει multitasking και πολυ καλο μαλιστα χωρις jalebrake, οποτε δεν καταλαβαίνω τι ενοεις. Εκτος και αν δεν έχεις αναβαθμίσει το iPhone σε κάποια 4x έκδοση. Εγω θα σε συμβουλευα να βρεις κάποιον φίλο σου που έχει γνώσεις πάνω στο iPhone, να στο αναβαθμίσει , να σου κάνει ένα jb και εγκατάσταση βασικών patch που θα κάνουν το iPhone εκπληκτικά ποιο αποδοτικό. Και να το κρατήσεις έτσι μέχρι τον οκτωμβριο που γράφεις , οποτε τότε να πας μια και καλή σε μια άλλη συσκευη. Προτεινω τότε το galaxy s2 ή το iPhone 5. Τα σημερινά android , και με βάση την μικρή εμπειρία που βλέπω ότι έχεις , δε θα σου προσφερουν κάτι πολυ καλύτερο. Κάποια πράγματα θα τα κανείς καλύτερα και κάποια χειρότερα. Αν πας σε android προτείνω τότε το galaxy s2 για πολλούς λόγους, αλλα να ξέρεις ότι με αυτο θα κανείς την ποιο ομαλή μετάβαση απο iPhone προς android. Είναι ότι ποιο κοντινό στο iOS ο τρόπος που το έχει στήσει η samsung. Αν οπωσδήποτε θες τώρα κινητο , δωσε αλλα 50€ και παρε το Lg optimus x2. Ακόμα και αν δε σε βολέψει, οταν το πουλησεις θα πιάσει καλή τιμη γιατι είναι πολυ δυνατό και δεν θα έχει παλαιωσει μέχρι τότε. Το arc πιθανότατα να σε βολέψει επισης αλλα είναι ακόμα ποιο ακριβο , μαλλον θα αργήσει περισσότερο και δεν ειναι τόσο δυνατο. Edit. Τα 2 τελευταία δεν τα προτείνω ως μεταβατική λύση. Ανοικουν στη νέα γενια android. Πιθανότατα να τα κρατήσεις για καιρο δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.