Προς το περιεχόμενο

Γιατί η κόρη μου και πολλές φίλες της είναι μόνες;

ασταρτη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Ελληνιδα,αν την φλερταρεις....δεν μιλαμε για χοντραδες,ομορφα κι ωραια....ειναι ικανη να φωναξει την αστυνομια!Να σου κανει μηνυση!Σε λιγο το φλερταρισμα στην Ελλαδα θα ειναι ποινικο αδικημα!

Την ξενη αν την φλερταρεις,της χαμογελας,χαμογελα κι αυτη,δεν δαγκωνει...τα λετε για λιγο ομορφα κι ωραια,αν ενδιαφερεται εχει καλως,αν οχι δεν τρεχει και τιποτα!Φυσιολογικα ειναι αυτα τα πραμματα.'

Οι Ελληνιδες σκεφτονται πολυ σοβαρα το θεμα σχεσης απο 20-21 χρονων.ΕΛΕΟΣ.Τις εχουν (γονεις-κοινωνια) καρφωσει στο κεφαλι οτι πρεπει να βρουν γκομενα λεφτα με κοινωνικο στατους μεχρι τα 25 αλλιως θα μεινουν στο ραφι.Και το χειροτερο ειναι οτι αυτο κανουν οι περισσοτερες και ξεχνουν να ζησουν εμπειριες.

Οι αντρες μππορει να σχολιαζουν και να γυρναν κεφαλια στα μοντελα αλλα πολυ λιγοι θα απορριψουν μια κανονικη κοπελα,κι ας μην εχει ποδια σκλεναρικοβα και φατσα τζολι.

Οπως ειπε και καποιος πιο πανω υπαρχει διαφορα στην ακομπλεξαριστη και την παρτολα.Το κακο ειναι οτι η ελληνικη κοινωνια οσο φιλικη ειναι αλλο τοσο κολλημενη ειναι στις αρχες του παρελθοντος.

Δεν αφηνουν τα κοριτσια να ζησουν εμπειριες, ακομα κι αν αυτες τις πληγωσουν, αλλα εκει διαμορφωνεται ο σσωστος χαρακτηρας του ανθρωπου.

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασταρτη,θα σου απαντησω εγω,που εχω παντρευτει ξενη.

Η Ελληνιδα,αν την φλερταρεις....δεν μιλαμε για χοντραδες,ομορφα κι ωραια....ειναι ικανη να φωναξει την αστυνομια!Να σου κανει μηνυση!Σε λιγο το φλερταρισμα στην Ελλαδα θα ειναι ποινικο αδικημα!

Την ξενη αν την φλερταρεις,της χαμογελας,χαμογελα κι αυτη,δεν δαγκωνει...τα λετε για λιγο ομορφα κι ωραια,αν ενδιαφερεται εχει καλως,αν οχι δεν τρεχει και τιποτα!Φυσιολογικα ειναι αυτα τα πραμματα.

Η Ελληνιδα,αν σε γουσταρει,πρεπει να το παιξει δυσκολη,για να μην νομισεις οτι ειναι ευκολη,αν δεν γουσταρει,το παιζει οτι γουσταρει για να δει αν την γουσταρεις και αν την δειξεις οτι γουσταρεις,τοτε δεν γουσταρει αυτη!

Βρε κοριτσια...εχουμε και δουλειες.Δουλευουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να τα βγαλουμε περα,δεν ειναι οι παλιες εποχες.

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα...

και τα περιγράφεις με πολύ γλαφυρό τρόπο!

Παρόλα αυτά δεν κατάλαβα γιατί άνοιξε το θέμα ή ''ασταρτη'',

ούτε με πείθουν τα ''επιχειρήματα'' της.

Αν θέλει να κατανοήσει την συμπεριφορά κοινωνικών ομάδων θα πρέπει να διαβάσει ''κοινωνική ψυχολογία'',

όταν ήμουν στην ηλικία της κόρης της μοίραζαν ένα πολύ αξιόλογο τέτοιο βιβλίο αρκετά Πανεπιστήμια,

το ''κοζερί'' δεν θα της προσφέρει και πολλά...

Δημοσ.

Χαος.Τι να πει κανεις.Ειναι δυνατον να πιστευετε οτι ο γονιος λεει σημερα στο παιδτ του για λεφτα,στατους και δεν ξερω τι.Ο γονιος επιθυμει να ειναι το παιδι του ολοκληρωμενο και ευτυχισμενο,ισσοροπια ισως ειναι η σωστη λεξη.Κανεις δεν φευγει αλωβητος ,ποιος πιστευει οτι δεν θα τον πληγωσει καποιοςη κατι; Ψωνισμενες,αγαρμπες,καγκουροι,κακογουστοι καιπαει λεγοντας.Το καμακι παντα ηταν ''καπως''δεν ειναι καινουριο αυτο.Στη γενια τη δικη μου καμακι οπως το περιγραφεται το καναν οι σαβουρομπιπ .Καμμια σουηδεζα τουριστρια η απελπισμενη ενεδινε.Αν φλερταρεις την Ελληνιδα που;Στο δρομο του τυπου''πσστ σου πω''.Στο κλαμπ πας για να την πεσεις ελπιζοντας το υπολοιπο της βραδιας να μην εισαι μονος, ποσο πιο απελπισμενος μπορει να ειναι καποιος΄;Σου φταινε οι γυναικες μετα΄;Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες.Ειναι δυνατον να βγει κατι ετσι στο χυμα εκτος απο αμηχανια και φαση ''πως την κανουμε'' το πρωι;Καποιος αλλος μιλησε για σοβαρη σχεση στα 20-21.Δεν το καταλαβαινω,πως ειναι δυνατον;Ενταξει υπαρχουν κι εξαιρεσεις.Ευκολη-δυσκολη σαν ασκηση στα μαθηματικα ''αναλογα με το χρονο που μου πηρε''.θιχτηκαν τα κοριτσια του φορουμ απο την δοκιμη λεξη,συγνωμη δεν ηθελα να θιξω κανεναν αλλα η αληθεια ειναι οτι αυτο που μας ικανοποιει περισσοτερο ειναι αυτο για το οποιο κουραστηκαμε.

Δημοσ.

Χαος.Τι να πει κανεις.Ειναι δυνατον να πιστευετε οτι ο γονιος λεει σημερα στο παιδτ του για λεφτα,στατους και δεν ξερω τι.Ο γονιος επιθυμει να ειναι το παιδι του ολοκληρωμενο και ευτυχισμενο,ισσοροπια ισως ειναι η σωστη λεξη.Κανεις δεν φευγει αλωβητος ,ποιος πιστευει οτι δεν θα τον πληγωσει καποιοςη κατι; Ψωνισμενες,αγαρμπες,καγκουροι,κακογουστοι καιπαει λεγοντας.Το καμακι παντα ηταν ''καπως''δεν ειναι καινουριο αυτο.Στη γενια τη δικη μου καμακι οπως το περιγραφεται το καναν οι σαβουρομπιπ .Καμμια σουηδεζα τουριστρια η απελπισμενη ενεδινε.Αν φλερταρεις την Ελληνιδα που;Στο δρομο του τυπου''πσστ σου πω''.Στο κλαμπ πας για να την πεσεις ελπιζοντας το υπολοιπο της βραδιας να μην εισαι μονος, ποσο πιο απελπισμενος μπορει να ειναι καποιος΄;Σου φταινε οι γυναικες μετα΄;Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες.Ειναι δυνατον να βγει κατι ετσι στο χυμα εκτος απο αμηχανια και φαση ''πως την κανουμε'' το πρωι;Καποιος αλλος μιλησε για σοβαρη σχεση στα 20-21.Δεν το καταλαβαινω,πως ειναι δυνατον;Ενταξει υπαρχουν κι εξαιρεσεις.Ευκολη-δυσκολη σαν ασκηση στα μαθηματικα ''αναλογα με το χρονο που μου πηρε''.θιχτηκαν τα κοριτσια του φορουμ απο την δοκιμη λεξη,συγνωμη δεν ηθελα να θιξω κανεναν αλλα η αληθεια ειναι οτι αυτο που μας ικανοποιει περισσοτερο ειναι αυτο για το οποιο κουραστηκαμε.

γιατι που ειναι το κακο να ψαρεψεις γκομενακι απο το μπαρ/κλαμπ στην ψυχρα;

Δημοσ.
Εμφάνιση Μηνύματοςathe, στις 26 Μάρτιος 2011 - 09:23 μμ, έγραψε:

Ασταρτη,θα σου απαντησω εγω,που εχω παντρευτει ξενη.

Την ξενη αν την φλερταρεις,της χαμογελας,χαμογελα κι αυτη,δεν δαγκωνει...τα λετε για λιγο ομορφα κι ωραια,αν ενδιαφερεται εχει καλως,αν οχι δεν τρεχει και τιποτα!Φυσιολογικα ειναι αυτα τα πραμματα.

Η Ελληνιδα,αν σε γουσταρει,πρεπει να το παιξει δυσκολη,για να μην νομισεις οτι ειναι ευκολη,αν δεν γουσταρει,το παιζει οτι γουσταρει για να δει αν την γουσταρεις και αν την δειξεις οτι γουσταρεις,τοτε δεν γουσταρει αυτη!

Βρε κοριτσια...εχουμε και δουλειες.Δουλευουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να τα βγαλουμε περα,δεν ειναι οι παλιες εποχες.

η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μόνο οι ελληνίδες κολλημένες αλλά και οι έλληνες. πιστεύω ότι πράγματα που εύκολα τα βρίσκουν ακόμα και ελκυστικά σε μια ξένη τα βρίσκουν απαράδεκτα σε μια ελληνίδα. ρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνετε ότι δε μπορεί να είναι εντελώς ''νορμάλ'' στη συμπεριφορά οι έλληνες και εντελώς ''γκαγκά'' οι ελληνίδες, και μάλιστα της ίδιας γενιάς? αστείο δεν είναι? δέσμιοι της ίδιας λάθος νοοτροπίας είναι και οι δυο και θα ήταν παράδοξο να ήταν αλλιώς.

Δημοσ.

Ευα υπαρχουν ανθρωποι που ψαρευουν στο λιμανι της θεσσαλονικης.Τωρα τι ψαρια τρωνε θα σε γελασω.

προφανώς και σκατόψαρα

Δημοσ.

Ευα υπαρχουν ανθρωποι που ψαρευουν στο λιμανι της θεσσαλονικης.Τωρα τι ψαρια τρωνε θα σε γελασω.

χοχοχο. δλδ θες να πεις οτι τα ατομα που κυκλοφορουν στα μπαρ και τα κλαμ ειναι χαμηλων στανταρς αρα κατ'επεκταση κι εσυ κι εγω κι η κορη σου κι ο παραδιπλα ειμαστε γτπκ αφου παμε σε τετοια μερη.

Δημοσ.

μην απορεις λοιπον που δεν εχει γκομενο η κορη σου.

Μπορεί να έχει ρε, αλλά θα χρειάζεται μπαταρίες;ρ

Δημοσ.

Σε αλλο ποστ ειπες οτι αν ειναι μικροτερη απο 21 ειναι λογικο η πλειοψηφεια δεν εχει,τωρα μου λες οτι πρεπει να παρει σβαρνα τα μπαρ.Αλλα λογια ν αγαπιομαστε...

Δημοσ.

Κατ'αρχήν σε διαβεβαιώ ότι υπάρχουν πολλοί γονιοί που δασκαλεύουν τα παιδιά τους να διαλέξουν σύντροφο με γεμάτο πορτοφόλι και καλό κοινωνικό στάτους.

Επιπλέον, είπες μια φράση κλειδί "στη γενιά τη δική μου".

Και η γενιά η δική σου έχει αποδείξει ότι η δυσκολία απόκτησης ενός πράγματος δεν εγγυάται απαραιτήτως και την ποιότητά του.

Όπως και να 'χει οι τρόποι γνωριμίας έχουν αλλάξει, γνωρίζεις κόσμο και στο μπαρ και στον δρόμο και στον καφέ, αν για εσένα είναι κατάπτυστο αυτό είναι άλλη ιστορία. Από εκεί και πέρα έχω φίλους που έχουν γνωριστεί "έτσι στο χύμα" με τους σύντροφούς τους και τα πηγαίνουν μια χαρά μεταξύ τους. Οι σχέσεις λοιπόν έχουν γίνει λιγότερο δεδομένες, ως εκ τούτου για να μπορεί κανείς να αντεπεξέλθει πρέπει να έχει τη σχετική εμπειρία και να ψάξει λίγο παραπάνω.

Α, και για να λύνουμε ορισμένα ταμπού:

Έχοντας βρει τρόπους το σεξ να γίνεται ασφαλώς, χωρίς παρατράγουδα με εγκυμοσύνες και ΣΜΝ, μπορούμε πλέον να το θεωρήσουμε μια μορφή απόλαυσης διόλου μεμπτή. Το σκεπτικό ότι οι άντρες θέλουν να μπουν στο βρακί των γυναικών είναι τουλάχιστον αστείο - λες και α) υποχρεώνει κανείς τις γυναίκες β) η γυναίκα δεν εισπράττει απόλαυση. Τι πάει να πει εύκολη και απελπισμένη; Ναι, τυχαίνει μετά από αυτό δυο άνθρωποι να μην έχουν κάτι να πουν και να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ναι, το σεξ δεν γίνεται πάντα με "σοβαρό σκοπό". Και ναι, αυτό δεν σημαίνει ότι η νέα γενιά απαξιώνει τη συντροφικότητα, αντίθετα την αποζητεί πολύ περισσότερο. Γιατί;

Γιατί οι σχέσεις δεν είναι δεδομένες όπως "στη γενιά τη δική σου". Αυτό όμως τις απαλάσσει από ένα σημαντικό πρόβλημα: το βόλεμα.

Σο χελπ μη γκοντ.

Δημοσ.

Σε αλλο ποστ ειπες οτι αν ειναι μικροτερη απο 21 ειναι λογικο η πλειοψηφεια δεν εχει,τωρα μου λες οτι πρεπει να παρει σβαρνα τα μπαρ.Αλλα λογια ν αγαπιομαστε...

ναι, μετα τα 21 ομως να δω τι δικαιολογια θα εχει.

Δημοσ.

Να σου πω, το «να πάρει σβάρνα τα μπαρ» δεν σημαίνει ότι θα πηγαίνει και σαν γάτα στις μέρες της, άλλο η κοινωνικοποίηση κ άλλο αυτό που νομίζεις εσύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...