slygeo87 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Γενικότητες, εικασίες και τσουβάλιασμα παρατηρώ. Ο καθένας λέει την γνώμη του (όπως κι εγώ) χρησιμοποιώντας στον λόγο του ΤΡΙΤΟ πρόσωπο και στην ουσία μιλάει για τον εαυτό του, κρίνωντας από τις δικές του εμπειρίες. Για παράδειγμα.. Αυτό για το οποίο έχει επιφυλάξεις σήμερα ο άντρας είναι τα περαιτέρω της σχέσης κ η έκβασή της. Και πέρα από αυτό ο άνθρωπος σαν νοήμων όν , όταν διαπιστώνει ότι κάτι δεν αποδίδει (πχ φλερτ κ παιχνίδι να μην καταλήγει σε σεξ, κ τσάμπα παίζει) το κάνει σπάνια ή σταματάει να το κάνει. Δεν υπάρχει αντικειμενική άποψη επι του θέματος και είστε λίγο ενοχλητικοί όταν λέτε "οι ελληνίδες φταίνε". Εγώ διαφωνώ με αυτό και αρνούμαι κατηγορηματικά να πιστέψω ότι φταίει ολόκληρος λαός που εγώ δεν έχω γκόμενα. Ο καθένας έχει τη ΔΙΚΗ του πραγματικότητα. Τώρα όσο για τη κόρη σου, οκ, 19 είναι, πρωτοετής είναι, κάποια στιγμή θα βρει ένα παλικάρι να κάνει δεσμό. Τυχερά είναι αυτά, δεν χρειάζεται να κλείσει το pc και να βγει στα κλαμπζ με ταμπελάκι "ζητείται ιππότης" ξερω 'γω. Πάντως έχεις ένα δίκιο, σπαταλάμε πολύ από τον ελεύθερο χρόνο μας στο διαδίκτυο και σιγά σιγά τηγανίζεται ο εγκέφαλος μας όμως έχει και τα θετικά του όπως είπε η Yin. Είναι πηγή γνώσεων-πληροφόρησης κτλ.
okeanos111 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ασταρτη,θα σου απαντησω εγω,που εχω παντρευτει ξενη. Η Ελληνιδα,αν την φλερταρεις....δεν μιλαμε για χοντραδες,ομορφα κι ωραια....ειναι ικανη να φωναξει την αστυνομια!Να σου κανει μηνυση!Σε λιγο το φλερταρισμα στην Ελλαδα θα ειναι ποινικο αδικημα! Την ξενη αν την φλερταρεις,της χαμογελας,χαμογελα κι αυτη,δεν δαγκωνει...τα λετε για λιγο ομορφα κι ωραια,αν ενδιαφερεται εχει καλως,αν οχι δεν τρεχει και τιποτα!Φυσιολογικα ειναι αυτα τα πραμματα. Η Ελληνιδα,αν σε γουσταρει,πρεπει να το παιξει δυσκολη,για να μην νομισεις οτι ειναι ευκολη,αν δεν γουσταρει,το παιζει οτι γουσταρει για να δει αν την γουσταρεις και αν την δειξεις οτι γουσταρεις,τοτε δεν γουσταρει αυτη! Βρε κοριτσια...εχουμε και δουλειες.Δουλευουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να τα βγαλουμε περα,δεν ειναι οι παλιες εποχες. ΑΥΤΑ ακριβως ειναι για εμενα κ συμφωνω απολυτα! Το 2005, κ για καποια "πειραματα" φιλου νομικου κ κοινωνιολογου,με οδηγιες του εκανα το εξης. Μεσα απο το αυτοκινητο μου κ στα φαναρια σταματημενος μιλουσα στο διπλανο αυτοκινητο που ειχε μονη της οδηγο(κοπελα)! Τα λογια μου ηταν πολυ γλυκα,κ ομορφα,απλα,κ οχι επιτειδευμενα,π.χ. καλημερα,ωραια μερα εχουμε σημερα,κ εσυ εισαι πολυ γλυκια η εχεις πολυ ωραιο χαμογελο! Μην μενετε ομως στα λογια,καθε φορα ελεγα διαφορετικα κ αναλογα την ωρα.(μεσημερι-πρωι-απογευμα) Ξερετε ποια ηταν τα αποτελεσματα;; 2-3 μου εδειξαν το μεσαιο δαχτυλο τους, 3-4 εκλεισαν το τζαμι δειχνοντας ενοχλημενες, 4 ανεβασαν τον ηχο του στερεοφωνικου, 8-9 "σκοτωθηκαν" να πανε λιγο πιο μπροστα το αυτοκινητο τους πριν καν μιλησω,(απλα επειδη ημουν ακριβως διπλα τους, κ με ανοικτα τζαμια) αλλες 3-4 μου την ειπαν, του στυλ-τυπου,φιλε ασε με με γκριματσα βεβαια, 1 χαμογελασε σαρδονια(μισο χαμογελο)χωρις να πει κουβεντα, κ μονο 1 που με κοιταξε κ με παρατηρησε, κολησε αρκετη ωρα, χωρις να πει κουβεντα, ενω συνεχιζα να μιλαω! Περιττο να πω οτι ειμαι ενας μεσος σε εμφανηση ανδρας, αλλα δεν εχει καμμια σημασια, αφου ολες ενηργησαν χωρις καν να με κοιταξουν,. Το αυτοκινητο ηταν ενα Alfa Romeo 146 7ετιας, λιγο φτιαγμενο εξωτερικα, κ καθαρο παντα. Βεβαια το "πειραμα" εγινε κ με αυτοκινητο μαρκας πολυ ακριβης (Porsche 8ετιας περιπου)μονο 1 φορα γιατι δεν χρειαστηκε να επαναληφθει! μια βολτα μεχριτην παραλιακη(Γλυφαδα)κ μερικα χιλιομετρα χωρις να κουνησω το δαχτυλακι μου, με επεισαν ωστε να ειμαι σιγουρος τι συμβαινει τη σημερον εποχη. Υ.γ.1 Το παλιο Αλφα Ρομεο εχει πουληθει προ καιρου(4χρονια), κ εχει αντικατασταθει με ενα μεσο γερμανικο !!! Υ.γ.2 Τα χαρτακια, οι καρτες, κ τα χαρτομαντηλα με τηλεφωνα που μαζεψα ηταν πανω απο 10, μαζι με τις επευφημιες για το αυτοκινητο κ ισως για μενα,(*δεν θυμαμαι) Υ.γ.3 Περναμε πολυ δυσκολες εποχες δυστυχως.
YiN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Παρεμπιπτόντως, ρίξτε μια ματιά κι εδώ: http://estarian.blogspot.com/2008/12/blog-post.html Το αγαπώ αυτό το ποστ.
The_Judas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 χαχα... ωραίος Δηλαδή ο πρίγκηπας με το άλογο έχει αντικατασταθεί σήμερα από τον κάγκουρα με την πόρσε. Που την βρήκες την πόρσε; Δανεική από φίλο;
slygeo87 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Παρεμπιπτόντως, ρίξτε μια ματιά κι εδώ: http://estarian.blogspot.com/2008/12/blog-post.html Το αγαπώ αυτό το ποστ. Εδώ ρίχνει την ευθύνη στους άντρες, οκ σωστό και αυτό άρα φταίνε και οι δυο μεριές.
YiN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Εδώ ρίχνει την ευθύνη στους άντρες, οκ σωστό και αυτό άρα φταίνε και οι δυο μεριές. Καθόλου! Λέει ουκ ολίγα και για τις δύο πλευρές.
slygeo87 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ναι όντως, τελευταία παράγραφο τώρα το είδα. Εντάξει λέει μερικές ανακρίβειες νομίζω. "Ο μπαρμαν που θα κερατώσει" κτλ. Αν το γκομενάκι θέλει δέσμευση, γιατί είναι τόσο κατακριτέο; δεν καταλαβαίνω.
YiN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Καλά δεν είναι και προς ατελείωτη ανάλυση, νομίζω όμως ότι το όλο ποηντ ήταν η υστερία που πιάνει πολλές γυναίκες με το θέμα της δέσμευσης - σημειώνω, χωρίς καλά καλά να ξέρουν από ποιο άτομο ζητάνε δέσμευση.
status Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Καλά δεν είναι και προς ατελείωτη ανάλυση, νομίζω όμως ότι το όλο ποηντ ήταν η υστερία που πιάνει πολλές γυναίκες με το θέμα της δέσμευσης - σημειώνω, χωρίς καλά καλά να ξέρουν από ποιο άτομο ζητάνε δέσμευση. Χμ, ναι και όταν «ξέρουν» σκέφτονται «Ε, θα τον αλλάξω στην πορεία »;ρ
The_Judas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Βασικά, όσο κάγκουρες και κακόγουστοι είναι αρκετοί άντρες, τόσο κακόγουστες, ψωνισμένες και άγαρμπες είναι και οι γυναίκες όσον αφορά στο ζήτημα σχέσεις-καμάκι Αυτά είναι αλληλένδετα.
YiN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Βασικά, όσο κάγκουρες και κακόγουστοι είναι αρκετοί άντρες, τόσο κακόγουστες, ψωνισμένες και άγαρμπες είναι και οι γυναίκες όσον αφορά στο ζήτημα σχέσεις-καμάκι Αυτά είναι αλληλένδετα. Ά γειά σου!
Tony_Montana Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 λεω να κανουμε αδελφοποιση με το forum του cosmopolitan ολο και καποιοι θα βολευτουμε. εγω παντως γιατί τα βλέπω όλα αναποδα? οτι ολες οι φοιτητριες γ___αι σαν τις σκύλες?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 οτι ολες οι φοιτητριες γ___αι σαν τις σκύλες? εεεε κοψε κατι απο το "ολες"
kapodistrias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ασταρτη,θα σου απαντησω εγω,που εχω παντρευτει ξενη. Η Ελληνιδα,αν την φλερταρεις....δεν μιλαμε για χοντραδες,ομορφα κι ωραια....ειναι ικανη να φωναξει την αστυνομια!Να σου κανει μηνυση!Σε λιγο το φλερταρισμα στην Ελλαδα θα ειναι ποινικο αδικημα! Την ξενη αν την φλερταρεις,της χαμογελας,χαμογελα κι αυτη,δεν δαγκωνει...τα λετε για λιγο ομορφα κι ωραια,αν ενδιαφερεται εχει καλως,αν οχι δεν τρεχει και τιποτα!Φυσιολογικα ειναι αυτα τα πραμματα. Η Ελληνιδα,αν σε γουσταρει,πρεπει να το παιξει δυσκολη,για να μην νομισεις οτι ειναι ευκολη,αν δεν γουσταρει,το παιζει οτι γουσταρει για να δει αν την γουσταρεις και αν την δειξεις οτι γουσταρεις,τοτε δεν γουσταρει αυτη! Βρε κοριτσια...εχουμε και δουλειες.Δουλευουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να τα βγαλουμε περα,δεν ειναι οι παλιες εποχες. Αυτό ακριβώς. Φίλος που βγαίνει πολύ συχνά και την πέφτει σε αρκετές για ένα είδος πειράματος έχει καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα. Αυτός ο εγωισμός και το "δύσκολη" είναι το συμπέρασμα.
okeanos111 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Παρεμπιπτόντως, ρίξτε μια ματιά κι εδώ: http://estarian.blogspot.com/2008/12/blog-post.html Το αγαπώ αυτό το ποστ. φοβεροοοοοο! χιουμορ πανω απο ολα παιδες!!!!!!!!!!!! να κανω ενα copy paste απο εκει!;;;; ευχαριστω! Ellie said... Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουνε τι θέλουνε (εξαιρώ τον εαυτό μου γιατί έτσι γουστάρω!) Αν πλησιάσει ο άλλος διακριτικά είναι μαλάκας, αν της την πέσει χύμα πάλι είναι μαλάκας, αν δεν πλησιάσει και κοιτάει μάντεψε...ξανά μαλάκας... 7:43 PM χαχα αυτα ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.