Tilemaxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Πιστεύω αν ποστάρει φωτογραφία η Αστάρτη θα έχουμε μια πιό ολοκληρωμένη εικόνα, για να μπορέσουμε να βγάλουμε το τελικό μας πόρισμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ασταρτη,θα σου απαντησω εγω,που εχω παντρευτει ξενη. Η Ελληνιδα,αν την φλερταρεις....δεν μιλαμε για χοντραδες,ομορφα κι ωραια....ειναι ικανη να φωναξει την αστυνομια!Να σου κανει μηνυση!Σε λιγο το φλερταρισμα στην Ελλαδα θα ειναι ποινικο αδικημα! Την ξενη αν την φλερταρεις,της χαμογελας,χαμογελα κι αυτη,δεν δαγκωνει...τα λετε για λιγο ομορφα κι ωραια,αν ενδιαφερεται εχει καλως,αν οχι δεν τρεχει και τιποτα!Φυσιολογικα ειναι αυτα τα πραμματα. Η Ελληνιδα,αν σε γουσταρει,πρεπει να το παιξει δυσκολη,για να μην νομισεις οτι ειναι ευκολη,αν δεν γουσταρει,το παιζει οτι γουσταρει για να δει αν την γουσταρεις και αν την δειξεις οτι γουσταρεις,τοτε δεν γουσταρει αυτη! Βρε κοριτσια...εχουμε και δουλειες.Δουλευουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να τα βγαλουμε περα,δεν ειναι οι παλιες εποχες.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 . είναι τόσο spooky όσο και να έχεις τη μάνα σου φίλο στο facebook ένα πράγμα. δεν μπορεσα να αντισταθω σορρυ...ποιο το κακο να εχεις την μανα σου φιλο στο φου μπου?Κ γω την εχω
caution Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Η Ελληνιδα,αν σε γουσταρει,πρεπει να το παιξει δυσκολη,για να μην νομισεις οτι ειναι ευκολη,αν δεν γουσταρει,το παιζει οτι γουσταρει για να δει αν την γουσταρεις και αν την δειξεις οτι γουσταρεις,τοτε δεν γουσταρει αυτη! http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ&feature=related οοοεεεεε
kage Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Πιστευω πως θα το καταλαβαινα.Βλεπεις η επωδος της ειναι δεν αρεσω,θελουν τις ευκολες,τι συμβαινει με μενα κ,α cool.καιρο εχω να διαβασω τετοια λεξη. εχει γινει λιγο μοδα το εχω "μαλακομαγνητη" "γκομενομαγνητη".... πλεον οι σχεσεις γινονται ειτε με το συγχρονο "προξενιο"=καπου να βρεθουν παρεες(συνηθως με εναν κρικο αναμεσα στις 2 παρεες) και καποιος να κανει το κονε στον/στην αλλη.Και ο δευτερος τροπος ειναι οι ξεψαρωμενοι/νες που θα βρουν την ακρη τους face2face.Περα απο τα παραπανω ενα "βοηθημα" εδω και 3-4 χρονια ειναι το facebook για τις νεες γνωριμιες,φλερτ,αυτοπεποιθηση,ψωνισμα κτλ. Διαβασα οτι εισουν υπερπροστατευτικη .αν εννοειται με την εννοια λιγες εξοδους,μηδεν εμπιστοσυνη στο λυκειο ισχυει ακομη και σημερα οτι αρκετοι/τες ξεψαρωνουν στα πανεπιστημια-κυριως οταν ειναι εκτος τοπου διαμονης- και αλλαζουν χαρακτηρα στο 100%(κυριως αν μαθουν εναν πιο glam κοσμο απο κει που μεναν).
ασταρτη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Η παρουσια μου εδω δεν ηταν για να λυσω καποιο προβλημα,θεωρω οτι η λεξη ΑΠΟΡΙΑ δεν δηλωνει κατι τετοιο.Θα ημουν επιεικως αφελης να πιστευω οτι ακομη κι αν δινατε την μαγικη λυση οτι θα τολμουσα να το συζητησω και να το προτεινω στο παιδι μου.Απαραδεκτο και σαν σκεψη.Ηθελα να μαθω αν αυτο ειναι κατι σαν δεδομενο για καποια ατομα,ανεξαρτητου φυλου και εχει να κανει με τον τροπο που ζειτε,σκεφτεστε,πλησιαζετε τον αλλο , εχει να κανει μονο με το χαρακτηρα,φταιει κατι αλλο,δεν ειναι τιποτε απο αυτα;Δεν θελω να συμβαδισω με την νεα γενια,δεν ειναι η δικη μου.Θελω να την κατανοησω οσο γινεται για να μπορω να ειμαι εκει οταν η κορη μου το ζητησει.
beatshooter Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ειμαι και εγω 21 χρονων φοιτητρια και θα σας πω ασταρτη τι εχω παρατηρησει απο φιλους και φιλες... Ναι οι γυναικες εχουμε γινει πολυ πιο επιθετικες,πολλες περπαταμε και κοιταμε αφ΄υψηλου και καποιες ζηταμε μονο επιβεβαιωση και ψωνιζομαστε. Οι αντρες εχουν πολυ υψηλες απαιτησεις λογω των απειρων περιοδικων-διαφημησεων-μοντελων και γενικα τις γυναικες photoshop που ομως δεν υπαρχουν στο δρομο.(Κατι αντιστοιχο συμβαινει και με τις κοπελες,πιστευω σε μεγαλυτερο βαθμο) Ετσι και οι αντρες ανεβαζουν πολυ τα στανταρ τους και οι γυναικες υπεραμυνονται σε αυτα.(μαλλον το αντιστροφο βλεπω να γινεται) Θα μου πεις μονο τα μοντελα ζευγαρωνουν? Οχι βεβαια! Ομως δυστυχως ειναι ενας κοσμος που βασιζεται πολυ στην εμφανιση...και οταν ανοιγεις το internet και καλυπτεις εκει τα κενα σου ειτε με γκομεναρες σε τσοντες ειτε με παιχνιδια που λιωνεις με τις ωρες αντι να βγεις εξω,τοτε δυστυχως χανεις επαφη με τον εξω κοσμο. Καλως η κακως το internet (οπως και ολα τα πραγματα,εδω που τα λεμε) ειναι πως θα το χρησιμοποιησεις. Πολλοι καθονται με τις ωρες στον υπολογιστη...ξενυχτανε...αλλαζει το προγραμμα τους γιατι κοιμουνται μερα και παιζουν τα βραδια,αρα πολλοι φοιτητες δεν πατανε και στη σχολη που θα εκαναν σιγουρα γνωριμιες και τελικα γινονται αντικοινωνικοι. Ετσι και το αγορι δεν μπορει να προσεγγισει ομορφα μια κοπελα και το κοριτσι προτιμα να ειναι μονο του απο το να συμβιβαστει. Ασταρτη,θα σου απαντησω εγω,που εχω παντρευτει ξενη. Η Ελληνιδα,αν την φλερταρεις....δεν μιλαμε για χοντραδες,ομορφα κι ωραια....ειναι ικανη να φωναξει την αστυνομια!Να σου κανει μηνυση!Σε λιγο το φλερταρισμα στην Ελλαδα θα ειναι ποινικο αδικημα! Την ξενη αν την φλερταρεις,της χαμογελας,χαμογελα κι αυτη,δεν δαγκωνει...τα λετε για λιγο ομορφα κι ωραια,αν ενδιαφερεται εχει καλως,αν οχι δεν τρεχει και τιποτα!Φυσιολογικα ειναι αυτα τα πραμματα. Η Ελληνιδα,αν σε γουσταρει,πρεπει να το παιξει δυσκολη,για να μην νομισεις οτι ειναι ευκολη,αν δεν γουσταρει,το παιζει οτι γουσταρει για να δει αν την γουσταρεις και αν την δειξεις οτι γουσταρεις,τοτε δεν γουσταρει αυτη! Βρε κοριτσια...εχουμε και δουλειες.Δουλευουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να τα βγαλουμε περα,δεν ειναι οι παλιες εποχες. Πανω κατω σ αυτο το μηκος κυμαμτος θα απαντουσα και γω.
Arcanaloth Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Προσωπική γνώμη: Αν μια γυναίκα με μυαλό και γενικά κάποιο επίπεδο, ψάχνει για σοβαρή σχέση με κάποιο σοβαρό άτομο, δυσκολεύεται πολύ περισσότερο απ' ότι μια τύπισσα που είναι αμπαλαέα, μπάτε σκύλοι αλέστε. Και από την μια μεριά και από την άλλη, τα σωστά άτομα που μπορούν να σε ολοκληρώσουν σαν άτομο σπανίζουν. Αν η κόρη της Αστάρτης ψάχνει για τέτοιο άτομο, λογικό είναι να μην μπορεί να βρει εύκολα. Το ξέκωλο που θα βγει έξω και θα εντυπωσιαστεί από τον αποτριχωμένο τύπο με το κολλητό μπλουζάκι και το υφάκι "είμαι ο γιος του γα^%@#$ω", επίσης είναι λογικό να μην έχει πρόβλημα να βρει γκόμενο. Γενικά, όσο πιο σοβαρό άτομο είσαι, τόσο πιο δύσκολα βρίσκεις κάτι που θα σε ικανοποιεί. Αν βάλουμε μέσα σ' αυτά και το γενικό χάλι που επικρατεί στην Ελλάδα όσον αφορά το θέμα πέσιμο/σχέσεις, καταλαβαίνει κανείς γιατί μια κοπέλα που θεωρητικά έχει τα πάντα, δυσκολεύεται να βρει κάποιον για σχέση. Οι Ελληνίδες κατά γενική ομολογία έχουν σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ και ενώ είναι ικανές να κλαίγονται όλη μέρα ότι δεν βρίσκουν άντρα, όπως είπε και κάποιος άλλος πιο πάνω, αν πάει να τις μιλήσει κανείς στο μπαρ είναι ικανές να φωνάξουν την αστυνομία. Οι άντρες από την άλλη επειδή βλέπουν κάτι τέτοια κωλώνουν γενικά να μιλήσουν. Από ΄κει και πέρα γυναίκα που δεν είναι 200 κιλά και άσχημη σαν το χρέος, να μείνει μόνη καιρό δεν παίζει εύκολα. Να κάνει σχέσεις της πλάκας που να μην την ικανοποιούν 100% παίζει, να είναι τελείως μόνη δύσκολα. Τώρα αν κάποια δεν δέχεται καν να κάνει σχέσεις της πλάκας και να πειραματίζεται...είναι καθαρά προσωπική επιλογή που πρέπει να πληρώσει το τίμημα. Κάποτε πίστευα ότι οι γυναίκες που κλαίγονται ότι δεν βρίσκουν άντρα μας δουλεύουν, κανένας άντρας δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολος στο θέμα γυναίκα, και ακόμα και αυτοί που κοιτάνε γυναίκες 10/10, αν τους κάτσει μια μέτρια δεν χαλιούνται. Οι γυναίκες αντιθέτως δεν έχουν αίσθηση αυτού που λέμε "he's out of my league", η κάθε κάμπια πιστεύει ότι είναι θεά και της αξίζει ο κούκλος ο τέλειος. Εκεί που έχουν δίκιο είναι στο ότι το 90% των αντρών είναι δυστυχώς ψιλο-μαλάκες και ακατάλληλοι για σοβαρή σχέση.
viper2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 σου βαζω + μονο και μονο για την 'καμπια' αλλα στο τελευταιο part δεν ειναι θεμα οτι ειναι θεα καποια αλλα θεμα εγωισμου δλδ σου δινει σημασια = ξεκιναει μια διαδικασια προσεγγισης το λαθος που κανετε ειναι οτι οσο αποφευγεται τοσο χειροτερα τα κανετε τουτεστιν ειναι ολα body language αλλα με την διαφορα οτι αλλιως τα αντιλαμβανονται τα 2 sex οσο για την op γιατι δεν ψαχνει κανα κειμενο για τις ανθρωπινες σχεσεις για να δει οτι το προβλημα πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που ψαχνεται [και βαριεμαι να γραφω πρωινιατικα]
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 E ναι οταν μια μεση 20ρα-30ρα+ γυναικα ξοδευει καμποσα ευρω και καμποσες ωρες απτην καθημερινοτητα της στο να καλλωπιζεται, το πρωτευον πραγμα που θα της βγει αυθορμητα, θα ειναι να το παιξει ντιβα για να κολακεψει τον εαυτο της και να αυτοεπιβεβαιωθει οτι τελικα αποδιδει ολη αυτη η καθημερινη ταλαιπωρια. Και η καλυτερη ευκαιρια να το κανει, ειναι ο καθε κακομοιρης (η και σοβαρος) που θα δοκιμασει να της την πεσει. Τον αποριπτει, δειχνοντας ετσι, τοσο στον αλλο οσο και στον εαυτο της, οτι δεν "ειναι για τετοιους" και εχει πολυ πιο αξιολογες "επιλογες". Ασχετα αν μετα απο 5 λεπτα σκεφτει οτι ισως εκανε και μαλακια που πεταξε μια ευκαιρια στην ακρη και θα χρειαστει να περασουνε εβδομαδες-μηνες-χρονια (αναλογως την εμφανιση της) μεχρι να της ξαναπαρουσιαστει αλλη περιπτωση. Επρεπε, τα πραγματα αναμεσα στα 2 φυλλα να ειναι πιο απλα και να εχουν στοχο την καλοπεραση και των 2. Δυστυχως και τα 2 φυλλα δυσκολευουν την κατασταση με εγωισμους (που προερχονται απο απειρες ανασφαλειες). Το ενα φυλλο, φοβαται το αλλο. Φοβαται η γυναικα οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει και να κανει εναν αντρα να περασει καλα, το ιδιο ενδεχομενως φοβουνται και αρκετοι αντρες, ΑΡΑ η απομακρυνση ειναι το επακολουθο. Απτην αλλη, οι σεξουαλικες ορμες και των 2 φυλλων καλυπτονται επαρκως σολο και ολοι ειναι ευχαριστημενοι. Δηλαδη παρα τις ανασφαλειες που τους κλειδωνουν, πλεον δεν υπαρχουν και οι σεξουαλικες ορμες για να τους φερουν πιο κοντα. Ευνουχισμος ψυχολογικος και σωματικος.
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Πιστευω πως θα το καταλαβαινα.Βλεπεις η επωδος της ειναι δεν αρεσω,θελουν τις ευκολες,τι συμβαινει με μενα κ,α.Δεν ξερω τι να της πω.Και ειλικρινα -οχι επειδη ειμαι μαμα-εντελως αντικειμενικα ειναι μια ομορφη κοπελια.Αν την φλερταραν πιστευω θα το επαιρνε λιγο πανω της .Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μονο αυτη πολλα κοριτσια δυσκολευονται να κανουν μια σχεση. παρε μια βελονα και σκασε την φουσκα μεσα στην οποια ειναι η κορη σου και οι φιλες της. τα αγορακια στα 16-21 θελουν σεξ. ειναι απολυτα λογικο, απολυτα φυσιολογικο. δεν ψαχνουν να βρουν το καλο κοριτσι με το οποιο θα κατασταλαξουν. θελουν να γευτουν εμπειριες. αμα δεν κανουν τις τρελες τους σε αυτη την ηλικια ποτε θα τις κανουν; τρελα παρτυ, σεξ με αγνωστες, πιομα μεχρι τελικης πτωσης, εκδρομουλες αστραπη που κανονιζονται μεσα σε 2 ωρες. Και ξερεις κατι, ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ θελουν τετοια πραματα, αλλα στην ελληνικη κοινωνια οποια περναει καλα ειναι η πουτανα, η ξετσιπωτη, αυτη με τα μυαλα στα καγκελα, του δρομου που δεν μαζευεται ποτε σπιτι κτλ κτλ. υπαρχει μια μεγαλη διαφορα αναμεσα στην "ευκολη" και την ακοπλεξαριστη. η ευκολη θα παρει ολη την ταξη της γιατι απλα μπορει, γιατι απλα εχει βγαλει την φημη. η ακομπλεξαριστη ειναι ανοιχτη στο φλερτ και διαλεγει, και κανει σεξ με τους αντρες που γουσταρει εκεινη κι οχι με οποιον προσφερεται και δεν εχει τυψεις για αυτο. το προβλημα δεν ειναι τοσο το ιντερνετ οσο το συνοθηλευμα απο ιδεες παλιων και νεων που εχουν φερει τα σημερινα παιδια να μην μπορουν να αποφασισουν τι να κανουν. παγιδευονται μεσα σε δυο τοιχους αντι να ανοιξουν τα μυαλα τους και να κανουν οτι γουσταρουν.
salliara Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ω! μα, ειστε τοσο απολυτοι!. Ειναι δυνατον να θεωρειτε οτι οταν μια γυναικα 'απορριπτει', το κανει ντε και καλα απ το ψωνιο της και τη ντιβα της?? Ειναι απιθανο δλδ μην θελει γιατι απλα δεν βρισκει κατι στον αλλον να της αρεσει? Και το ιδιο και για τους αρσενικους, ετσι? Γιατι αυτος που δεν θα κανει κινηση ντε και καλα ειναι κοτα, φοβαται και τα σχετικα? απλα δεν γουσταρει και that's it. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα. Καλημερα πς.Και στην τελικη το θεμα δεν ειναι να βρουμε με το στανιο γκομενα/ο απλα και μονο για να εχουμε. Να ερθει ο ανθρωπος που να περναμε καλα παρεα, και ολα τα υπολοιπα ερχονται. Η κορη ειναι μαλλον μικρη ακομα. Ενα plus στην ευα για την τελευταια προταση!
viper2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Εγώ περιμένω πότε θα σκάσει το ποστ "ΜΑΜΑ;;;;;" δεν παιζει να μας αξιωσει ο θεος να δουμε τετοιο πραγμα βεβαια αμα ηταν μανα μου... ας πουμε οτι θα με εψαχνε με την χατζηβασιλειου...
fullon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ρε μαvα σουχω πει 100 φορες να σταματησεις το trolling, δεν ειναι σωστο! συγνωμη παιδια εγω φταιω που της εδειξα πως να μπαινει στο ιντερνετ :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.