katz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ασταρτη αφου ειναι μια χαρα κοριτσι οπως λες, το φυσιολογικο θα ειναι να την φλερταρουν ολη μερα.. Οπως συμβαινει με τα μια χαρα κοριτσια που ξερω.. Οποτε ή φοβαται τις προθεσεις των αγνωστων πραγμα πολυ φυσιολογικο ή ακομα κι οταν στα πλαισια παρεας δεχεται φλερτ ειναι πολυ επιφυλακτικη για λογους που δεν γνωριζω Αλλα το να μην την φλερταρουν εφοσον ειναι εμφανισιμη οπως λες,απλα το αποκλειω!
johnyboy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 αν και πέρασαν κάμποσες σελίδες........ οι άνθρωποι τώρα εμπιστεύονται τους ψυχολόγους και όχι τους φίλους γιατί δεν υπάρχουν φίλοι.υπάρχουν αλλά είναι είδος προς εξαφάνιση.Ο ψυχολόγος δεν θα πει τίποτα από αυτά που θα του πεις ενώ ο φίλος (9/10) θα το πει χαλαρά σε όποιον ξέρει. Δεν έχουν χαλάσει μόνο οι σχέσεις αλλά και οι φιλίες.Η λέξη φίλος έχει γίνει κλισέ.όλοι είναι φίλοι μας.Παπάρια μέντολες.Γνωστοί είναι.Ο φίλος είναι ένας και μοναδικός. και το σημαντικότερο που ακούς τώρα είναι : καλύτερα μόνος/η παρά να μπλέξω με μαλάκα/ω.
ασταρτη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μην το αποκλειεις καθολου.Βεβαια η κορη μου ειναι τον περισσοτερο χρονο στην κοσμαρα της.Εκρηξη να γινει διπλα της θ ανατωτιεται γιατι τρεχουν ολοι.Επειδη κι εγω δεν το καταλαβαινω μπηκα εδω να δω τι στην ευχη γινεται με τα νεα παιδια.Μου λυθηκε μπορω να πω η απορια αλλα ειλικρινα στενοχωρηθηκα που τα παιδια χανουν τα καλυτερα χρονια ζωντας καπου αλλου κι οχι εδω.Η ηλικια μου μου επιτρεπει να διαθετω χρονο στο διαδικτυο .Τα νιατα πρεπει να ειναι εξω ,να ζουν εμπειριες οχι να τις διαβαζουν και να τις κοιτουν στην οθονη εκ του ασφαλους
katz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Κι ομως ασταρτη το αποκλειω! Εσυ πως ξερεις για το οτι δεν φλερταρουν την κορη σου? Εγω σου το λεω απο προσωπικη εμπειρια και επειδη το ζω καθε μερα
ασταρτη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Πιστευω πως θα το καταλαβαινα.Βλεπεις η επωδος της ειναι δεν αρεσω,θελουν τις ευκολες,τι συμβαινει με μενα κ,α.Δεν ξερω τι να της πω.Και ειλικρινα -οχι επειδη ειμαι μαμα-εντελως αντικειμενικα ειναι μια ομορφη κοπελια.Αν την φλερταραν πιστευω θα το επαιρνε λιγο πανω της .Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μονο αυτη πολλα κοριτσια δυσκολευονται να κανουν μια σχεση. Τελος παντων το σταματαω εδω.Υποθετω οτι το χασμα ειναι αγεφυρωτο οχι γιατι δεν κανουν βηματα οι γονεις για να καταλαβουν τα παιδια, αλλα γιατι αρνιουνται εκεινα να κανουν το ιδιο.Ισως καλα κανουν δκη τους η ζωη δικοι τους και οι κανονες ποσο μαλλον το φορουμ.Ευχαριστω για την φιλοξενια .Γεια σας. Τελος παντων το σταματαω εδω.Υποθετω οτι το χασμα ειναι αγεφυρωτο οχι γιατι δεν κανουν βηματα οι γονεις για να καταλαβουν τα παιδια, αλλα γιατι αρνιουνται εκεινα να κανουν το ιδιο.Ισως καλα κανουν δκη τους η ζωη δικοι τους και οι κανονες ποσο μαλλον το φορουμ.Ευχαριστω για την φιλοξενια .Γεια σας.
The_Judas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Τελος παντων το σταματαω εδω.Υποθετω οτι το χασμα ειναι αγεφυρωτο οχι γιατι δεν κανουν βηματα οι γονεις για να καταλαβουν τα παιδια, αλλα γιατι αρνιουνται εκεινα να κανουν το ιδιο.Ισως καλα κανουν δκη τους η ζωη δικοι τους και οι κανονες ποσο μαλλον το φορουμ.Ευχαριστω για την φιλοξενια .Γεια σας. Μη μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ το κλασικό "να μεγαλώσεις παιδί μου και να πάρεις ένα ωραίο αγόρι, γιατρό-δικηγόρο-λεφτά"? Με αυτή την φράση μεγάλωσαν οι πιο πολλοί γονείς τις νέες γενιές.
ALdaperan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 πες στη κορη σου να μου στειλει pm να τακτοποιησουμε το θεμα
viper2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Να σου εξηγήσω τον λόγο για τον οποίο σας αρέσει περισσότερο ο "τυρογύφτουλας" από τον "αντικοινωνικό". Επειδή σαν ανεβάζει ψυχολογικά με κολακείες, δηλαδή μη ειλικρινείς επαίνους κ επεφημισμούς. Οπότε βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας κ έρχονται τα υπόλοιπα μόνα τους και από τους υπόλοιπους κολακα οσο για την μανα του φορουμ θυμασε εκεινους τους αντρες τους καλους, διαφανους, αξιοπιστους? πεθανανε μια φυλη αντρων ειναι αυτη [στο σεναριο του κλιπ][ειδικα το τελος] υπαρχουν και αλλες http://www.dailymoti...usic-vide_music
Teaser Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Φυσικα και θα βρει το δρομο της.Γι αυτες τις τυχον ευθυνες ψαχνω.Δεν αποποιουμαι το μεριδιο που μου αναλογει.Φυσικα ενας γονιος τιποτε δεν κανει με κακη προθεση για το παιδι του.Υπερπροστατευτικη ειμαι-λιθοβολιστεμαι-αλλα δεν νομιζω οτι οι κλασσικες συμβουλες που δινει ενας γονιος στο παιδι του γινονται τροχοπεδι στις διαπροσωπικες του σχεσεις. Έτσι λες εσύ. Αν δεν την αφήσεις να αναπτύξει δική της προσωπικότητα και εξαρτάται συνεχώς από εσένα, παίρνει άδεια για τα πάντα, φοβάται τον ίσκιο της και δεν μπορεί να κάνει ένα βήμα πέρα από την "ζεστασιά" σου, τότε σημαίνει ότι έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Και μόνο που μπαίνεις στο insomnia και ρωτάς ΕΣΥ για το πως θα βρει γκόμενο Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ, δείχνει ξεκάθαρα το τι έχει πάει στραβά στην υπόθεση. Άστην να κάνει την ζωή της ΜΟΝΗ της, να βγει έξω, να αποκτήσει φιλίες, να γελάσει, να ξενυχτήσει, να ταξιδέψει. Τότε μόνο θα δεις αλλαγή στην προσωπικότητα της (προς το καλό ενοείται) που θα δώσει και ώθηση στις σχέσεις της με το άλλο φύλο.
ασταρτη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Οι αρχαιοι ελεγαν το δις εξ αμαρτιν ουκ ανδρος σοφου,υποθετω ηταν πιο επιεικεις με τις γυναικες.Τονιζω πως δεν ψαχνω τιποτε για λογαριασμο κανενος.Η κορη μου σπουδαζει και ειναι μακρια απο την ''ζεστασια'' μου.Απορια ειχα για το τι γινεται σημερα με αφορμη φυσικα οσα μου μεταφερει η κορη μου και οι φιλες της.Παραξενευτηκα με πολλα σχολια ,καποια αλλα ηταν διαφωτιστικα.Λυπαμαι αν θεωρησατε την παρουσια μου εδω απαραδεκτη,ισως και ενοχλητικη ,προσωπικα το ξαναπα απολαμβανω πολλα σχολια σας.Μαλλον πρεπει να αρκεστω στο ρολο του επισκεπτη.Οπως και ναχει ευχαριστω που ασχοληθηκατε μαζι μου.
YiN Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Οι αρχαιοι ελεγαν το δις εξ αμαρτιν ουκ ανδρος σοφου,υποθετω ηταν πιο επιεικεις με τις γυναικες.Τονιζω πως δεν ψαχνω τιποτε για λογαριασμο κανενος.Η κορη μου σπουδαζει και ειναι μακρια απο την ''ζεστασια'' μου.Απορια ειχα για το τι γινεται σημερα με αφορμη φυσικα οσα μου μεταφερει η κορη μου και οι φιλες της.Παραξενευτηκα με πολλα σχολια ,καποια αλλα ηταν διαφωτιστικα.Λυπαμαι αν θεωρησατε την παρουσια μου εδω απαραδεκτη,ισως και ενοχλητικη ,προσωπικα το ξαναπα απολαμβανω πολλα σχολια σας.Μαλλον πρεπει να αρκεστω στο ρολο του επισκεπτη.Οπως και ναχει ευχαριστω που ασχοληθηκατε μαζι μου. Προφανώς το πρόβλημα δεν αφορά την παρουσία σου, αλλά την παρουσία σου ώς ανθρώπου που θέλει να λύσει το πρόβλημα του παιδιού του - ειδικά εφ'όσον αυτό αφορά τις σχέσεις του με το άλλο φύλο. Άλλωστε δεν είσαι ο πρώτος γονιός της κοινότητας. Στις συναναστροφές του με τους άλλους ανθρώπους, ο καθένας μαθαίνει από τα δικά του λάθη και με τον καιρό διαμορφώνει την σχετική συμπεριφορά που βοηθά στο να μαζέψει γύρω του τους ανθρώπους του είδους που επιθυμεί. Και σου λέω το εξής: πες ότι έβρισκες τη λύση του προβλήματος εδώ μέσα, θα μπορούσες να την εμφυσήσεις στην κόρη σου με κάποιον τρόπο; Σε κάθε περίπτωση η απάντηση στην απορία σου δεν είναι μία και απόλυτη. Οι καιροί και οι σχέσεις έχουν αλλάξει, η εφηβεία έχει επιμηκυνθεί, η αλληλεπίδραση μεταξύ ανδρών και γυναικών έχει πάρει διαφορετικές μορφές μέσω μιας πληθώρας κοινωνικών αλλαγών. Ένα πολύ απλό παράδειγμα: τι ακριβώς εννοεί η κόρη σου "αρέσουν οι έυκολες"; Ποιες είναι οι εύκολες για εσένα και ποιες για εκείνη; Και μήπως αν χρησιμοποιείτε τον όρο με την ίδια έννοια η κόρη σου, ως 20-30 χρόνια μικρότερή σου δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί τον "όρο" με τον ίδιο τρόπο (ή και καθόλου); Και επειδή είδα να αναφέρεσαι στο διαδίκτυο και το χάσιμο χρόνου - πόσο σίγουρη είσαι ότι πρόκειται για χάσιμο χρόνου και που βάζεις τη διαχωριστική γραμμή που το ορίζει ως τέτοιο; Οι περισσότεροι από τους χρήστες του συγκεκριμένου φόρουμ, έχουν διπλασιάσει το πεδίο γνώσεών τους χαζολογόντας στο ιντερνετ. Επιπλέον, έχεις σκεφτεί ότι το ιντερνετ με τα καλά και τα άσχημά του (και έχει πολλά και από τα δύο), αποτελεί σε μεγάλο βαθμό ένα νέο είδος δημόσιας σφαίρας; Δεν είσαι υποχρεωμένη ούτε να το καταλάβεις ούτε να το ενστερνιστείς ως γεγονός, αλλά να δεχτείς ότι η κόρη σου έχει να κινηθεί σε ένα πεδίο άγνωστο σε εσένα (και δεν αναφέρομαι μόνο στο διαδίκτυο), το να προσπαθήσεις να συμβαδίσεις σε αυτό σε κάθε περίπτωση σε βοηθά να συμβαδίσεις με τις νέες γενιές, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα βοηθήσει την κόρη σου με τον τρόπο που αποζητάς να γίνει αυτό.
Marria Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 astarti θα πρεπει να σε νοιαζει περισσοτερο να ειναι καλα η κορη σου (ψυχικα και σωματικα) παρα αν ειναι μονη της. Το να ειναι μονος κανεις μονος ειναι κατι παροδικο , στο μελλον κατι θα βρεθει... η υγεια ομως ειναι κατι που μπορει να ναι και σοβαρο.
scullyist Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αστάρτη, μένετε μαζί με τη μικρή; Η κορη μου σπουδαζει και ειναι μακρια απο την ''ζεστασια'' μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.