Προς το περιεχόμενο

Γιατί η κόρη μου και πολλές φίλες της είναι μόνες;

ασταρτη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 26 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από parsifal, 26 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Λοιπόν αναλαμβάνω αποστολή το αποφάσισα!

suicide-bomber-kitty.jpg

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Το boobs or gtfo ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση ή γίνομαι σκληρός;(και αναλόγως την φώτο πιο σκληρός ή τελείως μαλακός :devil: :devil: )

Δημοσ.

Από παπαριές άλλο τίποτα.

Γιατί οι γυναίκες είναι μόνες? Γιατί δεν ξέρουν τι θέλουν. Πάντα έτσι ήταν . Τώρα όμως το αγόρι-άντρας δεν είναι διέξοδος όπως ήταν παλιά και εισιτήριο για μια πιο ''περιπετειώδης'' ζωή. Αυτό το κάνουν και μόνες τους. Οπότε και 100 να την πέσουν ''δεν είναι σε φάση''.

Αλλά και εμείς έχουμε γίνει λίγο χάπατα. Αν μας κάτσει καμμία για πήδημα είμαστε μέσα.Αλλά από σχέση της προκοπής ΔΕΝ. Με κάτι μικρά που κάνω ενίοτε παρέα, πολύ χαμούρεμα, πέσιμο αλλά από μονιμότητα ουδέν.

Τώρα αν η αστάρτη είναι άντρας-μάνα-τρολλ-FBI ε ενταξει το χέσαμε.

Από παπαριές άλλο τίποτα.

Γιατί οι γυναίκες είναι μόνες? Γιατί δεν ξέρουν τι θέλουν. Πάντα έτσι ήταν . Τώρα όμως το αγόρι-άντρας δεν είναι διέξοδος όπως ήταν παλιά και εισιτήριο για μια πιο ''περιπετειώδης'' ζωή. Αυτό το κάνουν και μόνες τους. Οπότε και 100 να την πέσουν ''δεν είναι σε φάση''.

Αλλά και εμείς έχουμε γίνει λίγο χάπατα. Αν μας κάτσει καμμία για πήδημα είμαστε μέσα.Αλλά από σχέση της προκοπής ΔΕΝ. Με κάτι μικρά που κάνω ενίοτε παρέα, πολύ χαμούρεμα, πέσιμο αλλά από μονιμότητα ουδέν.

Τώρα αν η αστάρτη είναι άντρας-μάνα-τρολλ-FBI ε ενταξει το χέσαμε.

n122481_r10466_fuck%20this%20thread%20outta%20here.jpg

Δημοσ.

Κοιτα ασταρτη..

Σορρυ που στο λεω αλλα μηπως η κορη σου εμφανισιακα..ΔΕΝ??.....

Οποιες φιλες εχω σε ηλικια 21-25 και ειναι ωραιες, δεχονται πεσιματα καθε μερα σχεδον...

Οποτε δεν νομιζω να ειναι το προβλημα οι αντρες..

Δημοσ.

Κοιτα ασταρτη..

Σορρυ που στο λεω αλλα μηπως η κορη σου εμφανισιακα..ΔΕΝ??.....

Οποιες φιλες εχω σε ηλικια 21-25 και ειναι ωραιες, δεχονται πεσιματα καθε μερα σχεδον...

Οποτε δεν νομιζω να ειναι το προβλημα οι αντρες..

ναι αλλα τι πεσιματα?

Δημοσ.

Παιδια κι εγω ημουν φοιτητρια,απειρη,ανωριμη, κι οτι αλλο θελετε.Αυτο ειναι αυτονοητο.Κανεις δεν γεννιεται ετοιμος για ολα.Το πανεπηστημιο,η λεσχη,ηβιβλιοθηκη κ,λ,π ηταν χωροι που γινοντουσαν γνωριμιες,φιλιες,πλακες.Σημερα ισχυουν αυτα η ο καθενας ειναι στην κοσμαρα του;Και τελος παντων δεν καταλαβαινω ποιος μιλησε για λεφτα,γαμο η οτι θελετε λετε;

Δημοσ.

Ας λείπουν οι απόπειρες ευτελισμού της συζήτησης για "cheap laughs". Ήδη έχουν απομακρυνθεί πολλά μηνύματα και μέλη. Παρακαλώ να μη συνεχιστεί το φαινόμενο...

Δημοσ.

Ασταρτη, να ρωτήσω, με την κόρη σου έχεις μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα ή είναι δικά σου συμπεράσματα αυτά που γράφεις;

Δημοσ.

yin, εχω μιλησει φυσικα.Απλως δεν ξερω πως να καθησυχασω τους φοβους της και το αγκος της μερικες φορες.Αυτο που προσπαθω ειναι να καταλαβω τι παιζει σημερα .Θεωρει οτι φταιει αυτη .Ειναι πιστευω λαθος.Εκλεκτικη μπορει να ειναι αλλα το θεωρω προτερημα.

Δημοσ.

Απο τις συζητησεις που εκανα καταλαβα οτι τα αγορια στην πλειοψηφεια τους ειναι ανωριμα-καμμια εκπληξη-

Πάντα δεν ήταν; Της ίδιας γενιάς είμαστε, τα ίδια άκουγα και τότε.

απο την αλλη οι ''ωριμοι'' ειναι δεσμευμενοι,αδιαφοροι,θελουν θεες,δεν ξερουν τι θελουν,κοιταζουν αλλα δεν τολμουν,φοβουνται την απορριψη,τις σοβαρες κοπελες,κ,λ,π.

Mερικές παρατηρήσεις:

Εφόσον χρησιμοποιείς ομοιωματικά γιά τους ώριμους, έχεις προδικάσει τις απαντήσεις.

Αν φοβούνται τις σοβαρές κοπέλες, τότε το πρόβλημα το έχουν οι σοβαρές κοπέλες και κανένας άλλος, σωστά;

Να ξέρουν τι θέλουν και να μην το βρίσκουν το αποκλείεις;

"Φοβούνται την απόρριψη"... κάποιος λόγος θα υπάρχει. Το ενδεχόμενο να τρώνε χυλόπιτες με το ρυθμό που γιαουρτώνονται τα μέλη του κυνοβουλείου εσχάτως, παίζει ή όχι;

"κοιτάζουν αλλά δεν τολμούν"... φταίει μόνο ο δέκτης; ο πομπός όχι; (βλέπε και αποπάνω).

Το θεμα μου εχει να κανει με το γιατι οι νεοι δεν προσεγγιζονται μεταξυ τους σημερα.

Γιατί ο ένας τους βρωμάει κι ο άλλος τους ξινίζει. Και στα δύο φύλλα. Κι αυτό είναι αποκλειστικά ευθύνη της δικής μας γενιάς. Ότι σπείραμε θερίζουμε.

Δημοσ.

Εξηγηστε μου κατι ενα νοημων ον περιμενει απο ενα κοριτσι που ο ιδιος θεωρει σοβαρο να του ''κατσει'-συγνωμη για την εκφραση-ακοπα με το καλημερα σας;

(έχει χαθεί και ο φρένζυς που τα απαντάει αυτα γαμω!).

Αστάρτη, ΝΑΙ, ένα νοήμον ον (οποιουδήποτε φύλου) αντιλαμβάνεται πως το σεξ είναι μία απολαυστική διαδικασία και το εκμεταλλεύεται στο έπακρον.

Δημοσ.

yin, εχω μιλησει φυσικα.Απλως δεν ξερω πως να καθησυχασω τους φοβους της και το αγκος της μερικες φορες.Αυτο που προσπαθω ειναι να καταλαβω τι παιζει σημερα .Θεωρει οτι φταιει αυτη .Ειναι πιστευω λαθος.Εκλεκτικη μπορει να ειναι αλλα το θεωρω προτερημα.

ειδες τελικα οτι συμφωνουμε.μαλλον η κορη σου εχει πολυ υψηλα στανταρ οπως και ολα τα νεα παιδια σημερα.η τεχνολογια εχει δημιουργησει ψευδη εικονα της πραγματικοτητας.οι τηλεορασεις,οι διαφημισεις,τα ιντερνετια και το ολο σταρ συστεμ προωθουν ενα εξωπραγματικο τροπο ζωης και εξωπραγματικες σχεσεις με τους τελειους ανθρωπους..ολα τα κοριτσια ψαχνουν να βρουν ενα ρουβα και ολα τα αγορια μια παμελα αντερσον και δυσκολα συμβιβαζονται με κατι λιγοτερο παρα μονο οταν περασουν τα χρονια(αρχιζουν να γεροντοκορευουν τα ατομα).

το ολο συστημα φταιει κατα εμενα που αναδεικνει λαθος προτυπα για τους νεους ανθρωπους.αν χαμηλωσει λιγο τα στανταρ της η κορη σου θα βρει καποιον.μην αγχωνεσαι αργα ή γρηγορα θα βρει καποιον .ειναι μικρουλα ακομα.

δεν νομιζω να μην φλερταρει..σιγα μην σου πει και ολα τα μυστικα της.

Δημοσ.

Liquidos τα ομοιωματικα μπηκαν για να τονισω το ωριμος οπως το εννοει μια 19χρονη.Η Κατακλειδα της σκεψης σου ισως ειναι σωστη .Τι ανατροφη θα εδινε η γενια μας στα παιδια της ;Οι κανονες αλλαξαν την μετα αιτζ εποχη.Σοβαροι υπαρχουν και στα δυο φυλα.Αποπροσανατολισμος ,δειλια και λαθος μηνυματα ισως ειναι το προβλημα.Καποιος ειπε για την εξωτερικη εμφανιση της κορης μου,ασχετο,αλλα ειναι μια χαρα κοριτσι.Επισης να πω οτι δεν εστιαζω μονο στην δικη μου κορη ,απλα εξ αφορμης προσπαθω να καταλαβω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...